115

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБраво! Истински комунист!

114

Анонимен

преди 6 години

Наглистта на Сикафжията е безкрайна. Когато лъга в залата в Страсбург, тя ненапразно беше празна. Там знаят, че е бандит, лъжец и крадец. Защо да си губят времето и да слушат брътвежите му. Там знаят, че България е най-бедна и ограбена от този *** но не им пука. Той е послушен, изпълнителен, покорен. Защи да го махат, да дойде някой като Орбан и да ги тормози. Е, ограбил българите, нали не граби техните. ЕС е долна и двулична организация, с високи заплати и много фалш.

113

Анонимен

преди 6 години

Крайно време ецда изритаме тлъстия тъ//пак от Банкя, заедно с Шайката му!!!

112

Анонимен

преди 6 години

Заиграе ли мечката при съседите, очаквай я и у вас. Простотиите на дебелия и крадлив чичка са безбройни! Кражби, лъжи, измами, калинки навсякъде, корупция и бедност, неграмотни министри, купуване на политици с постове и пари, разбита образователна система, унищожено здравеопазване, импотентна полиция, обезверена армия, панически напускащо население да търси добро заплащане, опустели села и градове, ограбени магистрали и еврофондове, бандитузъм, миганската престъпност, страх по селата, отчаяние.

111

Дядо130

преди 6 години

Идва видев ден за ГЕРБ. Нищо, че България е председател Българския народ се събужда!

110

Анонимен

преди 6 години

Do kraq na January tova shte stane i v Bulgaria, zashtoto horata edvam svarzvat dvata kraq, a romite izbraha gerb

109

българин

преди 6 години

комунисти стига сте клатили държавата, ГЕРБ е крайно време да престанат да бъдат готини и широкоскроени, а да почнат да действат с твърда ръка! Вие сте за присъди!

108

Анонимен

преди 6 години

Вапцаров е бил нещо смачкан от живота и така ги е виждал нещата, точно по това време преди комунизма е имало доста стабилни предприемачи които са си харчели парите по жени и алкохол, за тях живота не е бил "тежък и скучен"

107

Тръба

преди 6 години

Ушевия деградант казва 100 000, значи цяла Румъния е на улицата. СИСТЕМАТА е в колапс.

106

Иван

преди 6 години

Цитирайки Вапцаров е достатъчно за наща мъчна мизерияЗавод. Над него облаци от дим.Народът ***,животът тежък, скучен. Живот без маска и без грим озъбено, свирепо куче.

105

топексперт

преди 6 години

пак ли ни занимавате с тия мамалиги.. ако ще и 1 000 000 да протестират се тая, техните политици са доста по-зле от нашите, тука като обсадим орешарски за една седмица ще не ще се предава, а техните управляващи не ги бръснат за нищо, да им дам съвет на румънчетата - трябва по твърди протести, само със снимки за фейсбук "вижте ме на протест съм" и чоплене на семки пред парламента няма да стане

104

Анонимен

преди 6 години

Хайде и ние като румънците. В четвъртък 100000 пред Министерския съвет за да предотвратим Валерката Далаверката и Агент Иван да подарят Пирин на един мафиот. Ще успеем ли?

103

до 107

преди 6 години

ми като живееш мизерно и си недоволен от нещо ходи да протестираш бе , аз не живея мизерно в България и няма за какво да протестирам.

102

Кутев

преди 6 години

Предлагам аз да управлявам.

101

Анонимен

преди 6 години

Хората протестират искат достоен живот а ние или повечето от нас живеят като скотове и само мранкат по форумите а на улицата няма никой

100

Анонимен

преди 6 години

Българите кога ?от 89 год. до сега не ви ли стига ????

99

Анонимен

преди 6 години

Румънците протестират, гърците протестират, македонците даже набиха депутатите си, само българите тихо и мирно европредседателстват. Каква грозна държава!

98

Анонимен

преди 6 години

В ГЕРБ ИМА ПОВЕЧЕ БИВШИ КОМУНИСТИ ОТКОЛКОТО ИМА В БСП!!!ТЪЙ, ЧЕ БУДА Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЖАН ВИДЕНОВ И АКО ГО НЯМАШЕ ВАЛУТНИЯ БОРД ДА Е СТАНАЛО ПО-ЗЛЕ И ОТ ПРИ ЖАН!

97

Анонимен

преди 6 години

ПРЕДЛАГАМ НА ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ БУДАЛИСОВ В МОМЕНТА ДА ИМ СЕ СЛОЖИ ПО ЕДИН ПЕЧАТ НА ЧЕЛОТО БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ И *** И ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И В ПАНДЕЛАТА НАЙ-МАЛКОТО!!!

96

Анонимен

преди 6 години

За всичко са виновни комунистите защото за 45 години огкрадоха България, преди 1944 година България произвеждаше самолети и автомобили а комунистите като дойдоха съсипаха всичко и още ни оправляват. Трябва да се изчистим от комунистите и русофилите ако искаме да се оправиме требе да ни дойдат капиталисти да ни управляват, да се въведе капитализъм в България.