55

Един от Северозапада

преди 6 години

До стефчо56 Евала, мъжки, точно, кратко и ясно! А тепърва ще спират и еврофондовете 2020 година....

54

+++

преди 6 години

И как застраховка за кола ще зависи от нарушенията на неясно кой шофьор?! Нещо пак ни лъжат и май целта е просто да се вдигне цената на застраховката.

53

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТО Един път КАТ МВР те глобава за джоба на бюджета и още един път застрахователите за техният джоб. Едно провинение с две наказания стават нали? - живеем в Мутриландия.

52

Анонимен

преди 6 години

До 1Не е задължително!! Просто или си купуваш гараж/сменяш квартала или не караш колата. Защо трябва да страдат другите че ти неможеш да си опазиш катализатора???Не ти разбирам логиката..

51

Сссс

преди 6 години

В момента колата която кара баща ми се води на мен. Ако той започне да прави нарушения кой ще плаща по висока ГО той или аз?

50

стефчо

преди 6 години

Евтиния живот свърши пичове...стягайте гърбините и бачкайте на по 3 места за да оцелеете

49

Шопо

преди 6 години

Предлагам новия закон / кампания да мине под надслов "И 50 нарушения да направя тая година, догодина пак няма да е на мое име гражданската"

48

1

преди 6 години

До АнонименКато ми откраднаха катализатора и сложа друг да откраднат и него ли? Мога ли да давам всеки месец 800-1000лв. за катализатор?

47

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се увеличат разходите за поддръжка на автомобил. Твърдо ЗА съм за увеличене на застраховки и данъци, особено за автомобилите над 10г. Забрана на вноса на автомобили над 15г. Спиране моментално от движение на автомобили с премахнати катализатори и DPF също и изхвърлящи вредни емисии над нормите. Скоро ще се изтровим!!!

46

Сссс

преди 6 години

Значи сега колата ще е виновна че водача прави нарушения. Гражданската трябва да е на водача не на колата.

45

ДНД

преди 6 години

ПОРЕДНИЯТ ИЗМИСЛЕН ПОВОД ЗА ТОЧЕНЕ НА ПАРИ. А когато трябва да изплащат с 250% по-малко.

44

СатаНАТО™

преди 6 години

превишена скорост, шофиране след употреба на алкохол, отнемане на предимство,....Колкото повече и по-сериозни са нарушенията, толкова по-скъпо ще ни струва задължителната застраховка-----------------Тоест, вместо да ни глобява държавата, ще ни глобяват застрахователите?

43

И

преди 6 години

Описаното в статията щяло да влезе след 3 месеца... А вече гражданската, която платих на 30.12.17, скочи с 40лв без да имам нито едно провинение в досието.Отново фирмите вдигат предварително, че след това пак да вдигнат цените...Очаквайте изненади при новите си полици :-(

42

Няма страшно

преди 6 години

Решението е следното: Няма да попълвате двустранен констативен протокол и ще се разберете по-друг начин)) КАТ вече няма да се вика и при ПТП с по-тежки щети..

41

Анонимен

преди 6 години

Да, колегата тук е прав. Навсякъде се говори винаги за поскъпване в България.Защо за едни ще скочи с 250% гражданската, а за другите ще остане 100%. Кой ще прибере разликата в парите, които ще се събират.Ако за едни гражданската ще скочи с 250%, редно е за редовните шофьори, тя да намалее наполовина примерно.

40

Vans

преди 6 години

а за изправните шофьори ще има ли намелние от сегашната цена?

39

Анонимен

преди 6 години

Ако Гражданската я обвържат с личността както някои предлагат,тогава в едно семейство ако има 1 кола и 3 *** шофьори ,ще трябва да сключат 3 граждански

38

КАТ СА ВИНОВНИТЕ

преди 6 години

Тези престъпници ползват нагло престъпни НЕЗАКОННИ проектчета прокарвани с измама през парламента..Милион автомобили са въоръжени с тежко терористични холограмни оръжия.През тях масови убиици цакат всеки водач ежесекундно..Лепенето на стикери на предни стъкла е ЗАБРАНЕНО от ЗАКОНА..Движението с включени фарове през деня е ЗАБРАНЕНОДвижението с включени скенери против мъгла е ЗАБРАНЕНО.

37

КАТ СА ВИНОВНИТЕ

преди 6 години

ALO Отнети са книжките на всички служители на МВР и КАТ писали нагло престъпни актове и разоряващи постановление.НАглите престъпници в униформи принуждават милиони водачи да нарушават зверски ЗАКОНА.КАТ Са виновните длъжностни лица за катастрофите.Терористите от КАТ издават талони на автомобили обезпечаващи пълен ДМК и постоянно следене с обемно проникващ контрол .

36

<><>

преди 6 години

Тази година кога лъзнаха да вдигнаха гражданската ? Отивам да си правя новата ми излиза 172 лв най евтината нали ...миналата година най евтинта беше 143 лв ? Кога свариха да го гласуват това не знам ..... и след 3 месеца пак а?