98

ГЕРБ са противни

преди 6 години

Затова БСП трябва да дойде на власт, за да не объркват повече народа тези "корифеи". Какво ли не изговориха, изписаха, изпяха против социализма - най-ситият период на народа ни. Стегнете се, хора, да не ги допускаме повече до властта!

97

Давайте, Вапцаров!

преди 6 години

Go ahead!!! Кой ви пречи.ББ член на БКП, отказва да предаде партийна книжка.Г-жа Цачева партиен член на БКП.Мистър екс - президънт Плевенлиев - Комсомолски секретар на БКП, черен печат в Германия - нарушил закони.Г-жа Павлова - внучка на ком. род."Quo vadis, Domine?"...Та... кой е комунист, и имате ли "демокрация"?Каква е представата Ви за демокрация?Освен ако... не сте лица, зависими от няколко разузнавателни агенции -служби.Извинявам се за лошия български!Кои сте Вие, Хора без лица?

96

анонимен

преди 6 години

заедно с комунизма да вьрви и белия терор като се почне от убииството на стамболиски безсмислените воини които водят антибьлгарите в резултат на коетобьлгария на 9 септ 1944 е останала 111 000 кв км и 7 милиона кои ще плащаза избитите бьлгари вьв воините цветьт на нацията за които ревете вече 30 годинивсичко на пангара

95

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългарина не го интересува идеологията,него ще го заболи за всеки убит българин,защото е българин.Идеологиите са куха фраза,измама,промиване на мозък,идеологиите са оправдание за дадено извършено или неизвършено деяние.

94

Анонимен

преди 6 години

Комунистически изверги и убийци, искат да заличат кървавото си минало. Докато не се изкорени злокачествения тумор на комунизма, няма да има развитие за България. УБИЙЦИ!

93

От София и Вапцаров

преди 6 години

Извинявам се, за лошия български!Много, ама много държа апологетите на "фабрикантите -*** демократи" да изразят позицията си относно "Инстабулската Конвенция":"Настане вечер месец изгрее,звезди обсипят сводът небесен;гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!" Тези стихове са записани с позлатени букви в Сорбоната (филиали)Тервел спира нашествието на исляма, Българската Православна църква е предложена за "Нобелова награда".Бога ми, какви "комунисти", какви ***?

92

Анонимен

преди 6 години

"Питаме просветния министър кой предложи промяната в програмата за 10 клас, какви са мотивите, кои са тези корифеи на историческата мисъл, чиито имена би било логично да са публични известни на хората и защо представят комунистическия режим като по-ужасен от османското иго", каза още Анастасова..Ами просто е бре Атанасова, просто е. По турско хората са имали имоти, стада, домове пълни с челяд и стока, а при комунизма това им беше отнето.

91

Историк

преди 6 години

В България освен комунизъм друг фашизъм не е имало !

90

АН

преди 6 години

днес се изумих като чух един урок по човек и природа за свойства на кислорода да започва как в лас вегас е бил открит първия кислороден барда се смее ли човек да плаче ликак може да сме такива подлизурковци ,че и в една химия да вложим политика и да и5зчеткаме американцителелеее---------какво ли става с историята и глуповата литература ,която пробутват на децата,за да ги зомбираткакво стана

89

Анонимен

преди 6 години

До ПозитивенТо от там започва целия проблем,че едни закона ги лови,а други не.Ако всички бяха равни пред закона,всичко щеше да върви по мед и масло.Но не би.

88

Анонимен

преди 6 години

"Какво! Нима ще се тешим с безсмислието на света! - и всичко прах е, суета!..."

87

Анонимен

преди 6 години

КАКВО Е ТОВА МОНАРХО-ФАШИЗЪМ И КОГА Е БИЛ У НАС ТОЯ ФАШИЗЪМ БЕ МАЗНИ КАСКЕТИ ДЕТО ВРЕЩИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ "КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИ"ЕМИ ИЗРАБОТЕТЕ СИ ГИ!!!Така наречените работодатели И ТЕ СА ОТ ВАШИТЕ,ИСКАЙТЕ ОТ ТЯХ,ВСЕ СА ОТРОЦИ НА АКТИВНИ КОКОШКАРИ И КРАДЦИ НА СИРЕНЬЕ!!ТРЯБВА ДА СЕ УЧИ ЗА АТЕНТАТА В "СВЕТА НЕДЕЛЯ"/СВЕТИ КРАЛ/ЗА ДЕНАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ В ПИРИНСКО,ЗА ЛАГЕРИТЕ,ЗА ГЛАДЪТ,ЗА ПРАЗНИТЕ МАГАЗИНИ,ЗА ПЕНСИИТЕ НА ОГРАБЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ ПО 30ЛВ.,ЗА РЕЖИМА НА ТОК И СТУДЪТ,ЗА МРЪСНАТА ВОДА!!

86

Позитивен

преди 6 години

Най-добре е вече да няма нито комунизъм, нито фашизъм. Да се мисли за една добре структурирана социална система и спазване на Закона. Нали Чърчил беше казал, че демокрацията не много добро нещо, но не е измидлено и нещо по-добро..За фашизма сме гледали филми / с концлагери/, за комунизма - също лагери и политическа репресия.

85

повест

преди 6 години

slovo.bg/showwork.php3?AuID=212&WorkID=6740&Level=3

84

Анонимен

преди 6 години

Стига с това реване за населението,от България се изнесе огромно количество човешки....който дори не владее български език.Нормално е раждаемостта да спадне НО ТЯ НЕ Е МНОГО ПО-МАЛКА ОТ СРЕДНАТА ЗА ЕС,просто там в някои държави имат Имигранти и по-ниска смъртност,една за кой път пиша Италия, Франция са на механичен прираст в Германия прирастът е на "бежанците"да им "завидиш" на немците АМА ЩО НЕ РАЖДАТ БАШ ГЕРМАНКИТЕ???

83

Морски

преди 6 години

Габровец про.ст,Народния съд навремето е бил точно за такива изедници като дядо ти,дето са експлоатирали работниците.

82

Анонимен

преди 6 години

Преди комунизма няма парламент и партии. Забранени са и има диктатура. След 9 септември се възстановяват парламента и партиите. През целия комунизъм имаше партии и парламент.

81

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА каква е реалността днес,не ни забаламосвайте с "вчера" или "някога"?Пет пари не давам какво е било някога си,това е история,минало.

80

Анонимен

преди 6 години

Много смелчаци тук се навъдиха, а по времето на комОнизъма се бяха свили като мишки. Днес, на единия дядо му бил велик, на другия леля му и т.н. Защо по времето на Тошара не излязохте и не потърсихте правата си? С ставахте агенти на ДС, донасяхте верно и неверно, само и само да не ви се търси сметка за извършеното от вашите близки преди 9.9.44. Днес, лелееее, приказки от Шехерезада.

79

Анонимен

преди 6 години

Трябва да пишат за фашисткия преврат през 1923 година, заколването на Александър Стамболийски, монархо-фашистият преврат през 1934 година и забраната на партиите и забраната на парламента. Диктатурата на Борис 3 до 1943 година и до освобождаването и възстановяването на парламентаризма през 1944 година.