94

Анонимен

преди 6 години

Ми много ясно, че ще съм с претенции, бе !!!

93

уффф....

преди 6 години

ае сега, осиновителите криви...

92

Анонимен

преди 6 години

През социализмът различните бяха аут, нямаше инвалиди, психично болни. Сега връщаме децата с проблеми в училище, за да живеят нормален живот, както е по света. Но психиката трудно се променя. Манталитетът също, този бил такъв, онзи бил турчин, евреин....различен. В класът на дето ми имаше детенце с психичен проблем. С детето контактувах спокойно и безпроблемно и с любов. Но детето беше подложено на невероятна агресия и стрес. Смазани от действителността.

91

Анонимен

преди 6 години

Има обаче ........и мафия май

90

Анонимен

преди 6 години

NEMA BYLGARCHETA I SYS SVESCHT DA GI TYRSISCH

89

лия

преди 6 години

Мисля че няма проблем да се осинови ромче .Но времето ще.покаже за сега всичко е внорма.Не е кой знае колко по щуро от другите.

88

Анонимен

преди 6 години

Хората искат свои деца, за да продължат гените си и за да ги обичат безусловно. Какво толкова учудващо има?! Да си играеш на родител не е забавно, особено с чужди деца.

87

Затова, драги наши

преди 6 години

управляващи, не вадете душите на здравите, градивните, отговорни българи, които се стремят да се стабилизират и чак след това да създадат семейство и деца! Това е разумният подход, който гарантира здраво семейство и две деца. За да има повече такива семейства, направете така, че да стане възможно точно тези - градивните, да бъдат в състояние да създадат семейство без да разчитат на помощта на родителите си и без да мизерстват, преди да са навършили 30 г.Стига вече грижи за само за онзи етнос!

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Може и по-лошо - да отгледат я джихадистче я третополовниче и.т.н!

85

Анонимен

преди 6 години

Това, че трудностите се "дават" на силните са библейски глупости, с цел да се постигне търпелива и безропотно овча маса от вярващи. Бог та обичал, ама ти стъжнява живота, защото си силен - и даже има кой да се връзва на тия глупости!

84

Анонимен

преди 6 години

Генетиката си е генетика... малко са хората, които са готови да отглеждат потенциален бъдещ крадец или безделник, който да изкърти дограмата и паркета, за да си напали огън, да гледа коне на терасата си и да жули шурката само на голо!

83

осиновител

преди 6 години

Не са виновни осиновителите.Системата е порочна.

82

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че хората искат здрави деца, аз съм с хронична болест и едвам се издържа. България е загърбила болните си, няма специалисти, не се плащат лекарства и т.н. Кой нормален човек би си го причинил? Още повече, че повечето увредени деца са с наистина тежки увреждания, които закрепостяват единия родител завинаги вкъщи. Хората искат да си осиновят дете, което да расте и да ги радва, а не някой който да им носи само мъка. *** са тия изказвания, никой не би ИЗБРАЛ да бъде или да гледа болен.

81

Анонимен

преди 6 години

До 80Никой не казва тук ,че би си оставил недъгавото родно дете или такова увредено в последствие. Обаче всеки би предпочел детето му да е здраво и нормално затова и са тези изисквания при осиновяване - всеки иска детето му родно или осиновено да е здраво. Вие също бихте предпочели здраво дете, нали?!

80

Анонимен

преди 6 години

За мен българите са изчезнали и на тяхно място е останала някаква тълпа. Но не, това е неточно, защото тълпата има някаква обща цел, а те нямат такава; не, те дори не са тълпа. Не, те са случайно попаднали на едно място различни хора, с различни цели, впримчени в географското положение, което по една случайност населяват, и обременени с историята на хората населявали някога това място, за чиито наследници по-незнайно каква логика се смятат.

79

до 76

преди 6 години

А не ви ли мина през акъла, че може и да знам как стоят нещата? И не е целта да се оплаквам. Явно има нещо вярно, че трудностите се дават на силните, а не на всички.Извинявайте.

78

Анонимен

преди 6 години

Човек обвързва живота си с друг човек, нормално е да има виждания, желания, страхове. Още малко ще кажат, че трябва да се бракуваме с ***, защото не е толерантно и да има равенство.

77

Анонимен

преди 6 години

Ако сте са такова мислене разбирам защо природата ги е оставила бездетни.По техната логика ако им се роди дете, здраво и право, но след време се разболее тежко, дай да го оставяме, да не ни вкарва в грижи...На такива хора не бива и куче да им се дава.

76

Анонимен

преди 6 години

Напълно нормални претенции на кандидат-осиновителите. Да не говорим, че в близкия ми приятелски кръг има 3 семейства с осиновени деца-чисти българчета, които в един момент , въпреки интелигентната и любяща среда, отличните училища и надеждни компании, огромните грижи, вкараха родителите си в невероятни приключения с неописуеми и непредизвикани изцепки. Гените са страшно нещо. Старите хора не случайно са казали, и куче да е - от сой да е.

75

Анонимен

преди 6 години

Защо мислите, че преди се искаше медицинско за сключване на брак? Сега май това се смята за ненужна формалност. Винаги е имало извънбрачни деца, но каква ли е сега статистикста?