234

Анонимен

преди 6 години

Имам близки в Гърция.Струва ми се,че лошото за тази държава започна, когато въведоха еврото. Бях там няколко месеца след това и видях колко шокирани бяха хората от драматичните промени в пазара и цените. После държавата задлъжня много, както това се случи с Испания и Италия по-късно. Това вероятно е схема, с която големите играчи в света манипулират и систематично ограбват по-малките.

233

П.Петров

преди 6 години

Какъв суверинитет ви гони ? НИЕ СМЕ В БОРД! Каквото каже МВФ и СБ това правим, стотинка не можем да щамповаме без тяхното съгласие !Като приемем еврото ще имаме поне някаква дума.И да, приемането на еврото ще е повод за "актуализиране" на цените, инфлация до 2-2,5% в хранителни стоки,8-9% в услуги, средна годишна инфлация 4-5%, при средноевропейска инфлация около 2%.

232

Анонимен

преди 6 години

До ОлегДаже и кривоглед мамин зубар от 80%. Мъка

231

Анонимен

преди 6 години

Олегчо,преди 28 години България имаше общ външен дълг,ако не се лъжа 10-11 милиарда долара!!Сега,към 31.09.2017 вече е нарастнал на 39 милиарда и 160 милиона!!Цели 400% увеличение,като имаш впредвид,че няма вече индустрия да се издържа,няма здравеопазване да се издържа,няма армия да се издържа,няма образование да се издържа!!Значи,спестяваме оттук-оттам средства от бюджет,а външният дълг вместо да намаля си расте!!Къде са тези пари??Кой разбра ползата от тях??

230

Олег

преди 6 години

Ааааа ама предфи Костов имаше златно покритие ли? Графиката на БНБ не сочи такова нещо ако си я провериш как се обезценява валутата!

229

1

преди 6 години

Човекът, който скопи държавата сега най-спокойно си изживява старините и си пие сутрешното кафе. Най-големият продажник в новата ни история, мултимилионер, излиза и си подава носа най-нагло от време на време, защото знае, че никой няма и с пръст да го докосне. Защото да си прокурор означава да си г*золизец от най-висок ранг. Затова и цацаров е 1.60 сигурно...

228

Анонимен

преди 6 години

До ОлегАбе 4-ти километър. Валутния борд е вкаран от КОСТОВ, защото спря БНБ да печата лева в златно покритие и премахна зависимостта на златната мина като е даде на КАНАДЦИТЕ(демек САЩ) и БНБ се забрани да печата лева!Кво като вадиш статистика. Това реално е стъгнистика

227

Олег

преди 6 години

Бях пейстнал числата от статитиката и бях сложил линк, но *** ги изтриха.Така, че си ги намерете в сайта на БНБ с гугъл и си ги сравнете.Давам само една дата извадка - 12.02.1997 1 2936.7.Както знаете на 11 февруари Първанов върна мандата. Докато се назначи служвебно правителство и се тръгне към предсрочни избори са най-големите рекорди!

226

Олег

преди 6 години

По статистиката на БНБ за курса на лева огледайте годините на различните правителства. Проследете 1992-ра година, 1996-та, 1997-*** до приемането на валутния борд и си отговорете на въпроса кой как е упоравлявал сами!

225

seira

преди 6 години

ВЪПРОС: ЗАЩО НИ Е НЕОБХОДИМО ДА СМЕНЯМЕ НАЦИОНАЛНАТА ВАЛУТА С ЧУЖДА?ПРЕДЛОЖЕНИЕ: СЕГА Е МОМЕНТА: КОЯТО СТРАНА ОТ ЕС ПОЖЕЛАЕ, ДА ПРИЕМЕ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ ЗА СВОЯ ВАЛУТА!ОЧАКВАНЕ: ОТКАЗА ОТ СОБСТВЕНА ВАЛУТА, ПОДЧИНЕНА НА БНБ И ПАРЛАМЕНТА НА ПРАКТИКА Е ОГРАНИЧАВАНЕ НА СУВЕРЕНИТЕТА НА Р БЪЛГАРИЯ!ИЗВОД: ВСЕКИ, КОЙТО АГИТИРА ЗА ОТКАЗА ОТ НАЦИОНАЛНАТА НИ ВАЛУТА, ЗАСТРАШАВА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЛЕДВА С ВСИЧКАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА ЗА ИЗМЯНА КЪМ НАРОДА И БЪЛГАРИЯ!АМИН!

224

Анонимен

преди 6 години

До Олег"олко струваше януари 1997 година след Стоян Александров, Румен Гечев и т.н. 3000 лв беше 1 $. Какво да говорим?!" Ти тотално си за 4-ти километър. 3500 лв. не беше ли за 10 дойче марки!!!!! Още ми реве за долар. САЩ за това искат да свалят и разбият Европа и да няма съюз не схвана ли това. Долар към евро е по-ниско, а евро към долар е по-високо. Официално си в категория 80% да ти е ЧЕСТИТО!!!!

223

Олег

преди 6 години

До АнонименДа увеличила ми се е заплатата. Тогава взимах 150 лв бруто и нето щото работих без трудов договор, а сега не взимам толкова. И аз не съм също с каъла си от 1999-та година.

222

Анонимен

преди 6 години

До Олег"Едно си баба знае, едно си баба БАЕ"!!!!!!Мухи си ял много щом адресираш до "ВСИЧКИ" ("До Анонимен") - Кой? Пилешки мозък

221

Олег

преди 6 години

Като нямаше 91-ва година по това време януари стоки в магазините кой ги изкара по равтовете на мазгазините - например сирене, кремвирши? Или вие не помните неща, които не ви изнасят? А корекомите кой ги закри? Или вие не знаете какво е кореком?92-ра година колко струваше 1$ - около 18-19 лв преди Доган да свали правителството и около 25 лв преди Беров да поеме. Колко струваше януари 1997 година след Стоян Александров, Румен Гечев и т.н. 3000 лв беше 1 $. Какво да говорим?!

220

Анонимен

преди 6 години

До 221 ОлегЕтооооо!!Сам влизаш в капанчето за което писах в коментара!!Значи 10-20 ст. за едно кафе!!Колко плащаш за едно кафе днес.......50 ст. или 1 лев??Това значи увеличение с 500-1000%!!Заплатата ти увеличиха ли я с този процент,че смело да ми твърдиш че няма спекула??

219

Олег

преди 6 години

До АнонименАми случайно не съм лапал мухи цял живот и знам какво ми се е случвало. Ти на колко си години?

218

Анонимен

преди 6 години

До 220 nikiХайде холан!!Не заставай като Матросов на амбразурата да защитаваш!!Хубаво и изпляскала коментара,ама някои не страдаме от удобна амнезия!!Защо ли в коментала нищо не се споменава за собствеността му-хотели,недвижими имоти на него и семейството му??Защо не коментираш и препраните пари от една фондация,"Сапио" май се казваше,която се ръководеше пряко от жена му??

217

Анонимен

преди 6 години

Националния предател Костов, сложил подписа си в най унищожителния план за България Ран-Ът трябва да е в затвора.Хайде сега всички фекалии от НПО и други национални предатели подкрепящи този 100% затворник, да започнат с минусите.

216

Анонимен

преди 6 години

До ОлегТи не само си от паралелна вселена ами и спряло времето в едно положение. "Едно си баба знае, едно си баба БАЕ".Всички ти се смеем вече, че само пишеш лев към лев! ХАХАХАХА

215

Александра

преди 6 години

217 С Костов эапочна и приключи деиндустриалиэацията на България!!! Човекът, които продаде държавата на БЕЭЦЕНИЦА, на скандалните си БИЭНЕСМЕНИ!!!