12

Анонимен

преди 6 години

Анче на 30 ли си?Чакай да видиш какво следва

11

До 6

преди 6 години

Става дума за мъже ,а не за деца малчо.Ще порастнеш и много неща ще разбереш .И на 40 ще викаш ,,Я още съм млад" За сега карай на ръка,пък скоро може да опиташ със жена.Всички сме минали по този път.

10

:)

преди 6 години

Защото на 30 г. вече сме по-печени, отколкото когато сме били на 18-20.Също и защото вече преценяваме по-трезво кой(коя) заслужавада правим секс с него(нея).И защото вече не проявяваме наивността непременно да се докажем във всяко отношение и да убедим лице, което не заслужава вниманието ни, че трябва да има много високо мнение за нас. Такъв(такава) вече само респектираме, без да му обръщаме внимание и той(тя) търси да улови погледа ни, за да ни поздрави, но не винаги получава този шанс.

9

(-_-)

преди 6 години

Не е вярно! Най-хубавият сeкс беше през 90-те, когато бяхме млади :)И въобще не се залъгвайте, че на 50 е по-добре от на 25. Това е фейк, като цициTe на кака ви Памела..В същност е възможно, ако сте започнали на 30 :)

8

Анонимен

преди 6 години

До 6Ти какво опреквааш онези на 28години където са с жени на 40г.Страдаш от предразсъдъци. Тесногръд си. Не си широкоскроен поставяш граници.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако ти е готин партньора и сте и двамата на 40 година и се превличате, какво? На ясно ли си че тук годините не са толкова от значение колкото да имате привличане един към друг. Ако имате и чувства още по- добре. И тогава няма да правите секс, а ще правите любов.

6

Анонимен

преди 6 години

За секса няма години стига да имаш с кого че някои на 50 са се едно на 20 тъи че за секса спирачка няма важното е да има материял

5

Анонимен

преди 6 години

Дааа... Аз за това и с жени над 35 не се занимавам...

4

Тъпанар

преди 6 години

"Най-хубавият секс е през 30-те"На кой век това?

3

Анонимен

преди 6 години

секса се прави като си млад като станеш на 60 и да искаш не можеш затова правете докато сте млади колкото повече по добре

2

Анонимен

преди 6 години

Милфките са си класа нищо не оставят на случайността,грабят от живота с пълни шепи.

1

Минку 48 спенсня

преди 6 години

Аз затова и го спрях сексенето. Ни ставам вече. Артрит, ишиас, лумбаго, а скоро и Паркинсон, Лупенсон и т н