13

До анонимен 8

преди 6 години

Ние вече сме каталясялиИ изобщо не не дреме кой друг ще каталяса

12

Гошо

преди 6 години

Дано да са избори,че тази бабишкера вече ни втръсна.

11

българина

преди 6 години

правителство няма да има, има силна вътрешна опозиция шулц колко германия потъва европа ще е по добре

10

Анонимен

преди 6 години

Меркел беше добър Канцлер, но е време за нов Путин беше лош Президент, но е добре да остане, за да си остане Русия във Фризера !

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Всички/ко по реда си важното е да не сме маса от неориентирани овце примирили се със Великден.

8

Анонимен

преди 6 години

Някой си мислят ,че със падането на ЕС и във България ще е китка,не другари ,заблуждавате се.1-во -милиони ще изгубят работните си места,2-ро ще се приберат по държавите си където ще придизвикат огромна безработица,3-то,държавите износителки на работна ръка ще каталясат а заплащането там ще се срине,4-то,това ще е пагобно,чудовищни рамери за държавите от бившия концлагер на СССР.Русия другари ,не може да нахрани руснаците там ,а какво остава за вас

7

Анонимен

преди 6 години

Местя го в другия крачол. Ето колко ме интересува Германия

6

@

преди 6 години

Защо хората не разбираме всяко начало има и край.Защо тези хора с власт мислят че ще живеят вечно и те са най-доброто което народът може да получи?Г-жа Меркел е на възраст, три мандата начело на Германия, в последния разреши в страната да влязат милиони мюсюлмани. Без каквато и да е проверка или критерии.Да се оттегли и да гледа котка, градинка, папагал или нещо подобно.Не може и не трябва да се грижи за никой друг освен себе си.Вечната власт трябва да е забранена със закон.

5

Анонимен

преди 6 години

Ще направят коалиция защото при нови избори АзГ ще вземе още гласове в бундестага. Освен това Меркел е по-малкото зло в сравнение със слабограмотния бивш библиотекар и чиновник-еврорадикал - Мартин Шулц.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Ако не приемаш добро поеми дърво.

3

Либерал

преди 6 години

Без г-жа Меркел света никога повече няма да бъде същия... за мен лично Тя е най-великия и хуманен политик на всички времена. ТРЯБВА да й връчат нобелова награда... Дано час по скоро стане отново Канцлер и продължи да промотира либерализма и мултикултурализма! Браво на г-жа Меркел!!!

2

Анонимен

преди 6 години

На немците им писна. Ако мазната им политическа сгааан не се промени ще събуди злото

1

Анонимен

преди 6 години

Баба Меркел точно като баба Цола - ще се насира, но не се отказва от властта