138

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателсво за агресивната политика на САЩ.Готови са да взривят планетата Земя за да останат световен хегемон.

137

До Берлин

преди 6 години

Scheisse, и мен се опита да ми прави номера на влизане един на JFK. Надменен, с поглед на кротал, полупрозрачен латинос. Е, напсувах го на български, разбра от интонацията и изражението ми! Разбирам я бабушката - нали преди това е била в консулство, там са я одобрили, а някакъв kопилдак решил да се гаври! Теб нали те пуснаха, прочели са раболепното ти изражение, решили са, че няма да търсиш работа там, защото за нищо не ставаш. Изясних ли ти нещата?

136

До Анонимен 137

преди 6 години

Питай, питай! Все едно няма да разбереш - толкова са ти възможностите. Ако Русия е регионална сила, то региончето й е бая голямо. Дължина няколко хиляди км, от Балтика до Беринговия пролив, 12-13 съседни страни, площ - 17.1 млн кв км, да не забравя новоприсъединената акватория на Арктика. И е въоръжена до зъби, с най-модерно оръжие и армия, която ще размаже разните третополови, в която са разрешени омосехуалните бракове. На парада на 9 май не видях нито едно нiгерче. Имаше потомци на Чингизхан!

135

Анонимен

преди 6 години

На първо време да се научат да не подават фалшиви тревоги за атака с балистични ракети като това което вчера стана в Хавай и пълната паника. Новената е забранена за България но в чуждите медии излезе

134

Анонимен

преди 6 години

"А Русия се зае с истинските реалните неща - физика и математика." WTF ...

133

Анонимен

преди 6 години

Пак да попитам:- Защо Путин непрекъснато иска от разпадащата се Америка да го признае за свтовна сила, а не за регионална ?

132

Смехурко

преди 6 години

До БерлинДа не говорим, че цял свят захвърля джинсите и нахлува брюки, вместо маратонки обува лапти и вместо джаз и рок слуша частушки и Муслим Магомаев. И вместо да *** на компютри, трака със сметалата.

131

Анонимен

преди 6 години

Военното производство не е като гражданското , голяма част от проектирането на Боинг , и софтуера се прави извън САЩ.. А за военно производство трябват - инженери и физици които са граждани на САЩ от поне от 2 поколения.. Не можеш да вземеш руски професор по физика.

130

Анонимен

преди 6 години

abe kakvo mu obesniavash na toia pumak da se razhodil toi e pumak sasho gurbetchiata barzum e Rom ili pumak imashe oshe niakolko kato tiax

129

Анонимен

преди 6 години

САЩ са много зле в техническата кибернетика , системно инженерство.. 1976г. в Аржентина идва комунист на власт и кани специалист от Кембридж да прави Кибер Комунизъм в Аржентина.. Следва преврат на ЦРУ.. И поради тази причина на запад това е омразна наука.. не се учи много , много да не би някой да поиска пак да направи Кибер Комунизъм.. Дори в Роботиката днес - Франция , Германия , Япония са по-напред. и от САЩ нищо не става.

128

Анонимен

преди 6 години

toi pumak pak zafna tuka nimate li rabota da rabotite mi zialden dremite v sorosneta tia khazarskata Politika nima da izdarji mnogo dalgo she vi udariat sozialite

127

Боби

преди 6 години

До Смехурко 127Разходи се в ДетройтИли не чак толкова фрапантното в гетата които са се образували в покрайнините на всеки Американски мегаполис.

126

Берлин

преди 6 години

САЩ са толкова зле, че над 3 000 000 руснаци живеят постоянно там. Аз съм виждал на летището в Маями някакъв ад. Преселение на народите - половината влизащи бяха ***. Куфари, денкове, потници, авто мокасинки... Една бабушка, на която й отказаха достъп, започна да вие като вълк в чакалнята. Падна на пода и само оставаше да започне да целува кубинките на полицайката. Грозна картинка.

125

Анонимен

преди 6 години

Русия остави САЩ да води в информатиката и комютрите и САЩ отидоха във Виртуалното пространство.. и това отне целия ресурс на САЩ. за ненужни неща. А Русия се зае с истинските реалните неща - физика и математика.

124

ТHE Патриот

преди 6 години

ФАЩ =империята на злото!

123

Смехурко

преди 6 години

"От САЩ нищо не става."Въх, не думай! Като ги гледа човек в какви градове живеят, какви къщи обитават и какви коли карат, наистина да ги оплаче човек.Къде могат да се сравняват с руската деревня, с москвичите и комуналките?

122

Анонимен

преди 6 години

От САЩ не става нищо...... затова русофилите непрестанно мечтаят САЩ да гледа на Русия като на равна !Апропо това са и стремежите на Ким.

121

Анонимен

преди 6 години

От САЩ нищо не става.1, В Цялата държава САЩ завършват бакалавър 2000 физици на година, и не могат да си подпълнят бройките за 1000 магистри та взимат от целия свят. За сравнение само в 10милионна Москва всяка година завършват повече от 2000 физици. 2, Доколко са добри в Ядрените технологии виждате във Фалита на Уестингхаус. 3,САЩ нямат и системни инженери - те не могат направят големи и сложни системи и това си личи във Ф-35 и последните нови бойни кораби които станаха за смях

120

Анонимен

преди 6 години

Косово поиска от Кипър да екстрадира израелец, заподозрян за организатор на международна престъпна група за трафик на човешки органи. Заподозряният, посочен от местната преса като Моше Харел, е обвинен в организиране на повече от 30 незаконни донорства и бъбречни трансплантации в клиника, близо до столицата на Косово - Прищина, посочват от прокуратуратаПрочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/moshe-trguva-s-organi-v-kosovo-no-sega-losho-mu-se-pishe_news571305.html

119

анонимен

преди 6 години

впк на сащ затова назначи брокера за президент защото може да се управляваедна година вече продава само орьжие и намали корп даньк на богатитетака че ядрената програма е на ред 750 милиарда е военния бюджет за 2018 г