82

Анонимен

преди 6 години

До Andreshko Е не полицията се е оплела в лъжи ,ама нейсе . Оплетоха се и следствието и прокуратурата в калчищата на лъжите ,а полицията отстрани само премигваше . Щото на полицията не е работа да разследва . Да рови ,да охранява ,констатира фактите при престъпление ,ДА . Но нататък Е РАБОТА НА СЛЕДСТВИЕТО ..

81

Голям прос

преди 6 години

Ако тоя Росен е убиеца, нямаше да убие, ако го бяха затворили преди това. Както се говори, са го търсили 9г. Това е безотговорност или по-точно безхаберие. Кой ли пък в тази държава си гледа работата, че очакваме от полицаите работа?

80

Оффф

преди 6 години

Ей хора,в Бг никой не убива ей така!Убийства стават от злоупотреба с алкохол,от психоза,от мъст и т.н.Пределно е ясно,че семейството е ликвидирано от мафията,а мафията може да е самата държава.Всичко в Бг е гнило,продажни политици,престъпници депутати,полицаи произвеждащи дрога и т.н.Това семейство си отиде,защото са си играли на нещо,с някой.За каква любов говорим тук!

79

Анонимен

преди 6 години

Каквото да говорите...честно казано не са ясни мотивите за престъпление...както и това че Росен не е убиеца....сигурно и вие не го вярвате...няма да заблудите хората ...лошото е че истинските убийци които са поне двама се разхождат живи ...жалко за младите убити ...че и кучето то пък защо???

78

кокона маруца

преди 6 години

До Анонимен 86Миличък,наивен си като детски биберон!:)

77

Анонимен

преди 6 години

Мафиьотско правосъдие , а парите от ДДС при Георгиус от Кипър.

76

Анонимен

преди 6 години

Ако държавата беше положила усилие горския човек да поддържа горските пътища да почиства коритата на реките и улиците, да живее сред хора с мин. заплата и безплатен обяд в стола на общината пред погледа на кмета нямаше да се случи така.

75

Тъпи

преди 6 години

Всеки си казва своето мнение за случилото се дали е психолог,полицай ,политик и др. .Нито един е жив за да сподели причината за убииствата и самоубииството ,.

74

Andreshko

преди 6 години

Сега вече стана ясно,че не е хванат убиеца на убиеца,защото "самоубилия" се убиец е бил убит на друго място и после преместен в тази постройка,но за полицията това няма значение,въпросът е да получат по-високи заплати,които не заслужават,а това са парите от нашите данъци.

73

Andreshko

преди 6 години

Неможело да се обясни на пбществото защо и как...А как да се обясни на обществото,когато полицията се оплете в лъжи? Първо бяха одушени,после убити с по един изстрел,а убиецът се самоубил с пистолет със заглушител и куршумът минал безкръвно през главата му? Защото полицията си мисли също,че народът са де.би.ли,които неразбират нищо и са безмозъчни,а безмозъчни и смешни се оказаха самите полицаи.

72

до куриловец

преди 6 години

Нали казаха, че РА е дремел често на гарата в Курило - там нямали поне една камера, аз съм от провинцията, но там при нас даже в селата с по 100-200 души има по 2-3 камери.

71

Анонимен

преди 6 години

Те не спряха да си противоречат тези хора - "Не бих могъл да се впусна в детайлно разглеждане на мотивите, тъй като не получих никаква информация......." и "Нямам обичайните съмнения относно авторството на това престъпление"Пробутват се много и версии,за да се объркват хората,като не си съвпадат изнесените данни.

70

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че мафия ги е изтрепала до един, а нашите нямат смелост да разследват мафията нали който надуши следа дали ще е съдебен лекар или друг разследващ ще го самоубият набързо. Затова злия Роско изкуфял от любов и приключваме.

69

Анонимен

преди 6 години

Щом се налага да обясняваш нещо значи нещо си се уср.ал

68

куриловец

преди 6 години

До панкоНови Искър е град. Обединиха няколко села и ги кръстиха град. Какви камери, там само бабички, старци, овци, крави и кози. А и такива дето се крият.

67

панко

преди 6 години

Нови Искър нали е квартал на София и би трябвало да има камери в квартала. Записите се пазят 30 дни. Върнете поразровете все някоя е хванала Росен Ангелов - дайте да го видим няма да е трудно нали винаги е ходил с раница.

66

Анонимен

преди 6 години

Фатално привличане между мафия и мвр

65

123

преди 6 години

Та този Красимир Станчев-Легионера,е бил в Легиона,много добър снайперист-прфесионален килър и от 2004 не могат да му хванат дирите.Докато Росен-май е бил в Легиона само на думи пред познатите си.

64

123

преди 6 години

Става въпрос за Красимир Станчев-Легионерът,служил в Чуждестранният Легион,снайперист,заподозрян в убийствата на Георги Илиев и още поне от големите мафиоти."Станчев е свързан с групата на Сретен Йосич и сръбските паравоенни формирования. Той е само един наемник, който срещу заплащане изпълнява поръчки.Трениран е много добре и такива като него след изпълнение на задачата биват извеждани от страната. Сменят им самоличността и ги изпращат на друго място, за да чакат нови мокри поръчки. Не очаквайте да ги видите в скъпи хасиенди и луксозни коли. Напротив, живеят скромно, на границата на аскет

63

123

преди 6 години

Аз нямам съмнение,че един психопат може да избие 6 човека и куче с неясен или без мотив-има много по-големи масови убийства по света,мотивите който са ясни само за извършителите. Това,обаче в което силно се съмнявам въпросният Росен да е бил във Френския Легион,ч чак и Каракачанов да го обявява на всеослушание.Това,че Росен бил разказвам,че е бил в Легиона,въобще не значи,че е истина.Обаче покрай мафиотските убийства попаднах на инфо за един друг наемен убиец,който е бил със сигурност в Легиона,и прякорът мй е Легионера.