14

До 12 Анонимен

преди 6 години

Мъжете са политиците: обещават и после като дойде времето да поемат отговорностите и да изпълнят обещанията си тогава си ният камшика!

13

До 29 Анонимен

преди 6 години

Да чакаме болести и смърт и тогава да се погрижи държавата. Да се разболеят от глад и студ и накрая социалните да им организират безплатно общинско погребение! К'во ще търсиш от бащата на босия цървулите! После жените били меркантилни ами да се женят за пропаднали мизepници като тоя ли? И после на улицата с децата!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Кога точно се е сетила, че не може да разчита на мъжът си? Преди или след двете деца? Не мисля, че е справедливо да плащаме за това, че жени не мислят преди да раждат деца.

11

Анонимен

преди 6 години

Самотни майки са, защото са си намерили мъже неудачници , а и когато нямаш семейство, на което да разчиташ съвсем логично затъваш. Държавата преди всичко трябва да търси отговорност от такива " бащи", чак ако наистина има трагедия, като болест, смърт и т.н да развързва кесията и да раздава от парите на данъкоплатците.

10

Тя

преди 6 години

кога разбра, че не може да разчита на съпруга? След като роди 2-те деца, или преди това?

9

туф

преди 6 години

Самотна майка е тази, чието дете носи нейното име. Въпреи, че синът ми носи моето име за бащино, получавах детски, като"несамотните. Добре поне, че порасна и вече той помага в къщи.

8

Борисово време

преди 6 години

Човек тук и сега - оцелява на късмет !

7

Киртак

преди 6 години

Всеки ден гледам по телевизията самотни майки искащи перфектни общински жилища или такива с намалени цени. Самотни майки хвърлящи деца си до кофи със смет или на други места. Самотни майки подпалили жилищата си и искащи нови. Ще останат ли в скоро време нормални хора грижещи се за децата си в нормална семейна среда. Колкото си по аоциален и безотговорен, толкова си по облагодетелстван. В България да си ******.

6

123

преди 6 години

Има нуждаещи се хора, но от *** не могат да се докопат. Нормално е, все пак 70 годни ни управлява изметта на България, какво друго да очакваме.

5

До 1

преди 6 години

За мутрите си прав,ама в случая те нямат нищо общо.Хора в затруднено положение много, а държавата не може да осигури жилища на всички. Освен това почти всички настанени в общински жилища не влагат ни лев за подръжка.Такива мизерии съм виждал а отговора е - мито е общинско.А живеят там десетилетия,а някои цял живот.

4

Анонимен

преди 6 години

социална политика с лелки завършили курсове по програми със средства от ЕС , които висят и само чакат да дойде края на месеца за да си вземат заплатата и да приложат към НОИ стажа който не им стига за да се пенсионират .

3

S O S

преди 6 години

Кмета неочаквано,да направи нещо,чиновници оядени,проблема да решат.

2

S O S

преди 6 години

Две деца разплакани,майката очаква,Коледното чудо,вярваш ли кажи ?

1

Анонимен

преди 6 години

До като търпим тези мутри да управляват държавата, няма на какво да се надяваме.