19

за Бай Янко...

преди 6 години

АМИ ТЯ И .... "ПРИВАТИЗАТОРКАТА " ОТ ***-20, РАЗЧИТАШЕ НА ТОЯ "Тошов стандарт" и СЪВСЕМ НОРМАЛНО СИ ПОСТРОИ "КОМУНИЗъМА" В ДНЕШНИ ДНИ!А И..... СИ АДСКИ ПРАВ----НЕ Е САМО ТЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НОРМАЛНО Е ДА ТИ Е МЪКА , ЗА "тошовия стандарт"-----НЕМА ВЕЧЕ от къде да се краде , "на ангро"..ХА,ХА,ХААААААААААААААААМУФТАТА СВЪРШИ , БАКЕ...!!!!

18

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

преди 6 години

АВСТРИЯ , ДОКАЗА НА ЕВРОПА ЧЕ В "ДЕСНИТЕ СИЛИ" Е ИСТИНАТА И ПРОСПЕРИТЕТА!САМО "ДЯСНО МИСЛЕЩИТЕ"---МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЕС , ВЕЛИК И СИЛЕН!!ТВЪРДО "НЕ"--НА ЛЕВИЧАРСКИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ САБОТАЖИ И КОНСПИРАЦИИ!

17

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеровците и Симеоновците и там сключиха сделка и се мазнят на ЕС, и тях ги купиха като нашите продажници самонарекли се патриоти ! От патриот като тези до фашист разликата е нулева. Това не са националисти а нацисти.

16

Бай Янко

преди 6 години

Не знам кой е ***, но едно време при нас се строяха къщи, кипеше живот, сега къщите постепенно се опразват и рушат. Само разни дерибеи дето закон не ги лови си живеят добре. Аз но очите и джоба си ли да вярвам или на някой форумен "демократ"?Ако ще на челна стойка да ми застанете не може да ме убедите че сега е по-добре. С всичките кривини на соца България изживя най-добрите си времена в цялата си история по времето на БАЙ ТОШО. И това е според 90% от хората.

15

пехотинец

преди 6 години

Ами в кой съюз да отиде? Във варварската ос на злото Москва - Анкара не се допускат цивилизовани нации. За да те вземат там, трябва да си на ниско еволюционно ниво и да злоупотребяваш с луксозен лосион за вана. Австрийците значи не стават ьа там.

14

Анонимен

преди 6 години

бай Янко ти си наистина най *** парче раждало се на тая земя

13

Анонимен

преди 6 години

Е да ама българския панелен *** мисли, нищо че няма държава в света, която да е прокопсала с Русия

12

анонимен

преди 6 години

до Ицо наври си бананите къде искаш ,да не мислиш че ги ядат

11

Анонимен

преди 6 години

Австрийските патриоти получават само 3 министерства, но ключови: отбрана, вътрешни и външни работи. Българските патриоти реално получиха само 1 министерство - на отбраната. Останалото е ала-бала. Ето, така се водят преговори за коалиционна подкрепа, а не като нашите.

10

Ицо

преди 6 години

До Бай Янко"Едно време Бай Тошо беше ни осигурил стандарт почти като на австрийците."Тогава за разлика от сега просто си нямал представа какъв е стандарта в западна европа. Мислил се, че и те имат режим на кота и могат да си купят банани само по нова година...

9

Бай Янко

преди 6 години

Едно време Бай Тошо беше ни осигурил стандарт почти като на австрийците. Хората правеха свързваха България с рози и тежко машиностроене, а сега ни оприличават на кeнeф.

8

FASHT

преди 6 години

demokraciq ama prez kRIV MAKAROn toi SNOWDEn vi go kaza SAMo smyrt za gnidite te taka shte ima democracy

7

DONALD DUCK IS FAG

преди 6 години

A Ot FASHINGTOn Ko IZKOKAAA Po VAPROSA ILi MYDAT NOVIQ BOlSHIET ZA INETRNET MEIUTRALNOSTTA9INTERNET NEUTRALLITY)

6

чао на свободата

преди 6 години

Западните демокрации ги е страх от референдуми и допитвания до народа,след случая с Англия,а това значи че демокрацията си отиде и от Европа след САЩ.

5

DONALD DUCk SHITS

преди 6 години

DONALD DUCk PREZIDENTA NA FASHt PRIZNA IERUSHAALIm ZA STOLICA NA HAAAAAIZRAEL sled koeto se obrqza

4

анонимен

преди 6 години

така е при коалиция няма референдум за излизане от ес няма да се вдигатсанкциите срещу русия много отстьпки и от двете страни накрая ще излезе едноголямо нищо а в австрия ми беше надеждата

3

Анонимен

преди 6 години

Тази коалиция е трън в очите на либерастите и даже на самия зелен президент на Австиря, но народа си каза думата!

2

Анонимен

преди 6 години

Австрия не мисли за изход от ЕС. Властта там обяви: Без допитване!Страх ги е австрийците да не гласуват за излизане.

1

Анонимен

преди 6 години

Явно много са ги молили от Брюксел...