33

Анонимен

преди 6 години

А "журналистката" която изнесе вчера невярна и непроверена "новина" няма ли да си посипе главата с пепел.На всичко отгоре манипулира четящите тук, като не спомена за счупените очила, за които стана дума в интервюто.

32

Анонимен

преди 6 години

На въпросния светофар, на който се твърди че е започнал инцидента, има само една лента за ляв завой. Няма начин тя да е чакала за ляв завой в съответната лента, а господина да и е бил отляво. Има много съмнителни обстоятелства в разказа и.

31

king_for_a_day

преди 6 години

Изводът - не бързайте да съдите. Обективната истина може да е различна от версиите и на двамата дори.

30

Симу от Смочево

преди 6 години

До До ИМЕ-5Да, имаме задръствания в Германия, ама такива дивотии рядко се срещат...! Чалгата, бате Неграмотко и необесените комунисти след 89-та , са виновни за това....

29

Анонимен

преди 6 години

Видяхте ли, кукумявката лъже та се къса. Хубаво и фраснал една обратна чичото, като го напада, ще се отбранява. Но я пожалил все пак. И телевизиите се гепиха на театрото, взеха страна на лъжкинята. И сега кво, а? Жена зад волана е като *** в ***.

28

Вчера

преди 6 години

като написах, че трябва да се чуе и другата старана, някои представители на 80-те % ми сложиха минуси. А сЯ да ви видя!

27

Анонимен

преди 6 години

Не, военните са много кротки и културни мъже, не се и съмнявам, че човечеца се е опитвал да избяга, но в армията явно не ги подготвят добре, поради липса на финанси.

26

Анонимен

преди 6 години

Тази е много нагла, още вчера в репортажа се виждаше как подскача като пинчер. Опита се през социалните мрежи и медиите да се оневини и нападне първа, но истината излезе наяве.

25

Анонимен

преди 6 години

Военния *** е спрял и е отишъл да се разправя, това е напълно ясно. А ако тя го е засичала, щеше да е отпред и няма как тя него да гони.Той я е засякъл, защото завива от дясната лента, а когато му е свирнала е слязъл да я плесне, защото е жена. Ако беше някой здрав мъж, военният щеше само да подпиква в гащите.

24

Анонимен

преди 6 години

Горкия военен, цялата му армейска подготовка не е моглада го предпази.Представете си ако тази жена нападне един обикновен човек, какво ще се случи.Единственото спасение е бягство.

23

До ИМЕ-5

преди 6 години

Не само ,,по цяла София", по цял свят има задръствания .И ако попътуваш навън ще видиш такива от които ще ти фръкне шапката млади момко.Заради ИНФРАСТРУКТУРАТА не може да съборят половин София за да има място за автомобилите.Ние сме цвете в сравнение с другите големи градове в Европа и по света.Погледни в Гуглето ,нали това е вашият,,мироглед" и тогава философствай .А ако си *** няма смисъл да гледаш,за това не се иска разум.

22

Анонимен

преди 6 години

Някои жени нападат, защото наивно си мислят "аз съм жена никой няма да ми посегне". Остават неприятно изненадани, когато им отвърнат. Чак да и разбива устата е нямало нужда, можеше да и обърше един хубав шамар да и дойде акъла (ако тя го е нападнала и удряла).

21

Анонимен

преди 6 години

Преследвала го няколко преки, преди бившият военен да спре и да слезе от колата.Как се разбира, че някой, който кара след вас ви преследва и защо спира и отива да се разправя?Нападателят е този, който първи слезе от колата. Лъжесвидетелят да се глоби 50 000 лв, ако няма - конфискация на имуществото!

20

до 19

преди 6 години

Не се мъчи, мила, вече стана за смях! И на детето ти му се подиграват вече и всеки го мисли за нагло, като лъжливатa му майка. Сама си го направи.

19

ха ха

преди 6 години

"дамата" се е вмъкнала и пише коментар след коментар.Не става моме, и ти не ставаш

18

Анонимен

преди 6 години

След като си скри очите на снимките, а в същото време ги качва в Сураттефтера, където е с цялата си физиономия, беше ясно, че лъже.

17

Анонимен

преди 6 години

казах ви аз, че тая е за бой, ама вие не повярвахте!

16

Шоп

преди 6 години

Дъртака лъже.Няма как ТЯ да ГО засече и после тя да е отзад и да го гони. А за да го удря с чистачка, той трябва да е излязъл от колата. А защо е спрял и излязъл, щом тя го е ГОНИЛА?Абсолютен лъжец, и свидетелят му е лъжец.

15

Анонимен

преди 6 години

Какви военни сме имали само - почти могат да преборят жена с чистачка.

14

Анонимен

преди 6 години

Мачкай кифлите