41

Анонимен

преди 6 години

Немъ ткава държава

40

Анонимен

преди 6 години

Търсих веднъж в Швеция място където да си изцапам обувките и не можах да намеря ! - тука от блока до колата трябва да обличам рибарски гащеризон за да отида чист на работа.

39

Анонимен

преди 6 години

Има в ютуб сравнение на руснаци на различните условия на живот в Русия и в държавите окло тях. Например сравнение на Латвия с Русия и се показва колко са дръпнали латвийците. В Русия навсякъде кал, мизерия, в Латвия навсякъде асфалт и подредено.Има и сравнение на гранични градове между Русия и Финладия, но там вече разликата е невероятна.Та ние си приличаме в това отношение и в много други (корупция, неработещ съд, червени олигарси, липса на лустрация) на Русия.За жалост.Имаме си и ***.

38

Анонимен

преди 6 години

Защо само в Годеч? bTV да се разходи из кварталите на столицата.Същото е.Това е стара практика в вътрешнокварталите улици на София които по правило се асфалтират късна есен ако изобщо се прави нещо.На пролет пак е дупки и локви.Така се "ремонтира" и в квартал Овча купел 1,и в много други софийски квартали,някой дори и канализация нямат.София не е само жълтите павета,бул.Витошка и бул.Дундуков.

37

Анонимен

преди 6 години

Пак е по-добре от Русия и тяхното "бездорожье" (безпътище).В Русия по някои данни 40 % от "пътищата" са "бездорожье" (т.е. практически път няма, изсечени са дърветата и е минал багер да изравни).Вижте в ютуб като напишете "бездорожье" какво ще ви излезе.

36

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно вярно е че технологията е руска ! - изобщо във всяко отношение стриктно спазваме руските постижения и резултата е навсякъде около нас,трябва човек само хубаво да се огледа и да се замисли къде се намира.

35

кубанская столица

преди 6 години

До Анонимен 35Честно говоря, така и в Россия. Беше. Се полагаше. Заповядай един път в Краснодар. Аз живея срещу кинотеатър "Болгария"и моите прозореца глеждат прямо на кинотеатъра. Пред кинотеатъра има голяма площад с паметник Димитров. През 1 месец те полагаха нова тротуарна плитка, реновираха паметник, защото това е просто паметник на история. Нови цветове. Като в Версаль. И хората много харесва да отдиха с деца тук. Ала ние не издигаме претензии да бъдем т.н. европа. И никога не ще искаме

34

АНТИ

преди 6 години

Туй няма го даже в Албания,нито в Зимбабве и други страни, локви да гълтaт данъците ми,а пък и там дъжд вали.Да си ми дай си ми,дай ми обратно данъците,Бойко върни данъците,или без бял ден остани !

33

Анонимен

преди 6 години

Ами "технологията" е взаимствана от Русия.Има клипове в нета как в Русия се полага асфалт направо върху снежна покривка.

32

до бг

преди 6 години

С доста скъпи добавки го правят. Така и плочи изливат при много лошо време. Тези гащници на снимката не са и чували за такива добавки. Това много оскъпява всякакво строителство / асфалтиране.

31

бг

преди 6 години

Бил съм в Германия по студено и дъждовно време и останах учуден ,че не чакат добро време ,а работят дори през зимата - изливат бетон и асфалтират и правят всички строителни дейности. Щото лятото при тях е 3 седмици и ако чакат на него ще са като нас. Трябва само да разберем как го правят.

30

Анонимен

преди 6 години

ама нали Бойко ви обеща да асвалтира, сега сте недоволни . Важното е да се усвоят $ те

29

да питам

преди 6 години

Някой знае ли поне в един сектор да не е препълнено с некадърни ***.и? Въпросът няма общо с политика, а с народопсихологията на наш ***. По цял ден все с малоум.ници се сблъсквам, без значение в държавна администрация или частни фирми. Само деби.ли ли останаха в БГ? И защо лудите не ги прибират санитарите от психодиспансера?

28

Анонимен

преди 6 години

опинци, опънци, опинки, връвчанки, калеври

27

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

26

Анонимен

преди 6 години

Хубаво не е имало къде, ама сега ще се плати отново, за втори път, а и подготовка не е имало, пък поръчвате.., абе измислици-премислици. Не стига че повтаряте и потретвате, ами и го правите без да помислите как да заметете лъжите си, пълни ***, ама от най-протритите

25

Анонимен

преди 6 години

Това вече съм го виждал преди 40 години. В едно АПК асфалтираха пътека между 2 реда малини за да може високият гост Генералният секретар на БКП и Председател на държавния съвет на НРБ другарят Тодор Живков да си откъсне 2-3 малини без да си накаля обувките.

24

Евроатлантик

преди 6 години

Да съдят времето,кой ми разрешение да завали.

23

Наивен

преди 6 години

Поръчания асфалт наистина е станал излишен след дъжда и няма лошо, ако временно са запълнени дупките с него. Иначе е трябвало да се изхвърли (къде??) като ***. Така е при условие, че при добро време, този асфалт се изгребе и се направи качествено асфалтиране. Ако е така, не злобейте.

22

Анонимен

преди 6 години

Това от руснаците сме го научили.