22

Фкдсшт

преди 6 години

Аплодисменти за заглавието! То бе ясно, че става дума за процентов ръст, но така с това заглавие повече риба се хваща в мрежата.

21

Анонимен

преди 6 години

ако е истина , пред нас е само Германия. То излиза въпроса. Сивата икономика е над 90%.И тия купувачи направо са за ревизия. И клиенти на ДАНС, НАП И ВСИЧКО НА КУП

20

Анонимен

преди 6 години

около 400 лева на месец е лизинга на една нова кола.Грубо,само месечната вноска.Смятайте колко са малки заплатите,да не могат да си го позволят масата от хората в България!И колко са смешни работодателите с атаките срещу вдигането на минималната заплата на 510 лв.

19

i-owigi

преди 6 години

Нови коли купувахме по времето на социализма. Хубави-лоши, но нови. Здрави и надеждни, от истински качествен метал, а не като сегашните пластмасови кутийки. Съвременният българин кара всичко от трета ръка нагоре, амортизираните таралясници на Европа, минимум 15-20 годишни файтони. А на всяко бг семейство се пада % от издръжката на "малцинствения" етнос. При соца бяхме цивилизована страна, в момента - ***!

18

Румен

преди 6 години

Стоя на терасата и броя,Не колко са новите коли,а колко са колите над 10 000 лева,на паркинга ...еми,точно 2 от около 40 коли.Това е положението в България,не пишете за собствениците на фирмите за саниране,които купиха по 150,200 000 лв. едната кола.

17

Анонимен

преди 6 години

В заглавието пише едно, в статията друго.

16

Анонимен

преди 6 години

Всичко е пир преди чумата (свършването на еврофондовете). При все по-голяма инфлация, ниски лихви по депозитите в банките, кой де що има свободни спестени пари (честно заработени или заграбени), вкарва в ламарина и бетон защото няма добри перспективи за инвестиции при това намаляващо и оскотяващо население.

15

Анонимен

преди 6 години

Буахахахааа изкъртихте със заглавие - Втори по продажба в на нови коли в ЕС. Неграмотност бива, бива, *** чак пък толкова!

14

Анонимен

преди 6 години

Тези автомобили си ги купуват новите милионери и мутрите. Я погледнете обикновените хора с какви 20 годишни бараки се движат. Болшинството се гледа а не отделните мутри за да ни сравнявате с втори по закупуване на автомобили. А кои са болшинството? Май за болшинство не сте чували. Болшинството са онези 90 % които едвам сварзват двата края вие а за нови автомобили ми говорите. Бъзикате ли се или майтап си правите на голо ду.***? За подигравка ни имате! Но нали знаете че за всичко се плаща?

13

До 14

преди 6 години

Гледай абсолютните числа, а не процентите! Какво са 3000 нови автомобила при 6-7 млн население?

12

Анонимен

преди 6 години

Червените се по*ират от яд като има добри новини за България

11

Анонимен

преди 6 години

хахаааа злобарите всеки ден обясняват как новините са фалшиви

10

Анонимен

преди 6 години

Ръст от 1 към 2 коли е цели 100%. Можем и повече.

9

Анонимен

преди 6 години

Така е, понеже сме най-бедни и всеки *** се разхожда на 500м да си купи цигари С КОЛАТА. В големите градове няма място да се обърнеш от коли вече. София и Варна направо се пръскат по шевовете. А бедните западняци си ходят с велосипеди, защото нямат пари.

8

Анонимен

преди 6 години

Ние винаги сме си били голи-горделиви.Може да гладуваме,но ще си купим кола,ще изтеглим бърз кредит,за да ходим на екскурзия в чужбина,за да се похвалим пред приятели,без да мислим после как ще го изплащаме.Тук няма да говорим за новобогаташите,които са спечелили я от ало измами,я от други измами,я от застраховки/имам пред вид застрахователните компании/ч от обществени поръчки,абе май станаха доста източниците на приходи за някои хора,а ако включим и полит.партии...леле-мале.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако миналата година е продаден един автомобил, а тази - два, то ръста в продажбите е 100 %, което не променя факта, че са продадени само два автомобила. Просто на базата на ниските продажби на нови автомобили в България малкото увеличение изразено в проценти изглежда като сериозен ръст. А иначе българите си карат автомобили втора употреба, които в Европа се изхвърлят на боклу.ка.

6

Румен

преди 6 години

има лека разлика от Продажби,и ръст на продажбитеако в България ,днес продадеш пакетче семки,а утре продадеш две,според автора на тази статия имаш ръст на продажбите с 100%

5

Анонимен

преди 6 години

Доста чужденци се преселиха у нас и на тях им трябват коли от пенсийте или от продадените къщи в техните страни...така че ръстта идва от тях според мен ;)

4

Анонимен

преди 6 години

Това в коя реалност? Сигурно в тая, в която България диктува световните цени на петрола?

3

Батман

преди 6 години

Ах как лъжат със статистиките си. Всичко е манипулиране на хората!!!!!!