182

Я гледай....

преди 6 години

Когато си виновен се извиняваш учтиво , а не да отговаряш на жестовете.Явно този шапкар не не свикнал жена да се прави на отворена.Не вярвам някой да бие жена ей така.Явно го е предизвикала.Напоследък жените станаха много нагли.Корнелия им казва че са равни с мъжете и някои са повярвали.

181

Вълко

преди 6 години

Абе на тази потърпевша, нараняванията по устата трудно могат да се получат от шамар. Да не би вярно сама да се е прехапала?

180

Ристо

преди 6 години

Да посегнеш на жена е много слаба проява (дори и да е *** , дори и да е виновна). Те толкова си могат. Полицията в нашето подобие на държава е абдикирала от доста време. За тва започнаха да се самозабравят някои хора. Каката не е трябвало да *** а просто да намали и да го пусне да мине без излишен стрес. Пускаш го дедкото да мине и си продължаваш по задачите.

179

хм

преди 6 години

Простотия до шия.

178

До 123

преди 6 години

Стига си се излагал(а). Признава че, му е счупила очилата, извинява му се и предлага да му ги плати. Страх я тресе да не я вкарат пре мейзерката и затова е целия цирк. Докачило я е, че некъФ с дърт пасатор се е наредил правилно, изпреварил я е и го е гонила да му даде урок. 123 я пробвай да счупиш очила в нечия ръка, като я стискаш.

177

Анонимен

преди 6 години

Даа 123 е въпросната дама или неин близък

176

Анонимен

преди 6 години

Жена съм, шофирам от 16 години и съвсем отговорно заявявам, че 95% от жените не могат да карат, за паркиране няма да говорим. Затова голяма част от мъжете подценяват останалите 5%, които знаят как да се държат на пътя. Лично мен една сутрин едва не ме наби пред детето ми един балкански субект, който беше влязъл в насрещното и ме напсува, че не съм го пропуснала. На българина му е трудно да отстъпи и да води диалог, предпочита да се направи на мъж. Жалка история...

175

123

преди 6 години

Добре де, защо ще бие жена ??? ГолЕм мъж, нямам думи! Ако толкова е ядосан да я напсува (наум) и така...Що не посегне или се направи на мъж пред...друг мъж ? Да си "ги премерят"....да се посбият, та да се види, кой е по-...МЪЖ. Обаче, така като чета за случката, ТОЯ е посягал само на жени!

174

vse edno

преди 6 години

До Гомор: Стига с тия управници!!! Все друг ви е виновен. Ш те са българи като вас....Управниците ли ви карат да ходите немити, небръснати, смърдящи от снощи на чесън и ракия.....!!!! Просто българите деградират като нация - това е истината!! За нищо не стават...

173

Анонимен

преди 6 години

Цялата тая сага има привкус на fake news. Гонили се, тя го била с чистачки... Значи си е свалила чистачката от стъклото и започнала да го налага, той пък и отвъртял шамар. Нещо неистинско има тук. Ясно е, че и двамата са ***.

172

Ром Бакарди

преди 6 години

Действително агресията по пътища зачестява ,но и простащината и наглоста също зачестява ОТ ДРУГАТА страна ,но с еднл изричение - Българина изпростя и одивя, а агресия му се шири във всички сфери на обеществото ни и става страшно ,но е тъй като няма държава на територията ни,а той не е с виско коефицент на интелигентноста. .

171

Мемет Али от Гостун

преди 6 години

До Кочо В грешка си, моето момче! Идвам често в София, и това което описваш го правят нарочно! Най-нагло и безочливо-те са тарикати, а ти си глупаво *** с еФтинайка таратайка... Балканска и ганьовска простотия...! Агресивност и чалга...

170

Слатина

преди 6 години

Един така в квартала влезе насрещно в еднопосочна, момичето с/у него отказа да върне назад, тоя вагабонтин излезе и почна да я псува, да ръкомаха и да заплашва. Добре, че с аверите бехме пили само по 2 бири, че още щеше да се въргаля в кишата. Не успя да я догони да и се извини :D

169

Гомор

преди 6 години

Опростачването на нацията дава видими резултати!И не само сегашните управници,а всички досега са виновни.Примерът който дават е заразителен-за мен закони няма,аз съм над плебеите...Всеки ден се виждат такива примери,не само по улиците.Кражбите,лъжите и безчестието са на почит!Ще се случва нещо,иначе изчезваме като нация.А може би това заслужаваме?

168

hm

преди 6 години

p0padnala e na nen0rmalen. dale4e ot takivate nqmat m03u4ni kletki 3a registraziq na binasuvest su6to nqmattrqbval0 e da ne se 3animava s negotipi4no neli3akoni nqma 3a bedni h0ra,,,, taka 4eneli, p0-dobre se i3selvaj ot gradanqma da ima spokojstvie eve4e 3a teb ako te e nar0 4il id_i0tut. Kakto i3glezda

167

аз

преди 6 години

Айдееее, уйде коньо у реката."Оказа се, че в този момент очилата му са били в ръката и натискайки го, за да не ме удари, съм ги счупила, за което се извинявам, ще ги възстановя", добави младата жена.Това са нейни думи. Не само го е гонила, ами и му се е нахвърлила. А пищенето е да не я вкарат у панделата или да се окаже осъдена за хулиганство.

166

Анонимен

преди 6 години

Лудият шапкар е намерил съмишленици, които лъжесвидетелстват.Най-вероятно охраната на следствието.

165

Анонимен

преди 6 години

59-годишен шапкар-комплексар. Що не вземе на мен да ми посегне, ще му навра зелената фуражка в ...

164

БГ

преди 6 години

Всичко най - вероятно се дължи на прекрасния живот и действителност. Всички сме изнервени и сме готови да се изядем, но този едва ли щеше да се издърви на луксозните ***, които непрекъснато правят нарушения и се управляват от "бизнесмени " с летни фланелки.

163

Анонимен

преди 6 години

Независимо дали е виновна или невинна за шофирането си, нищо не може да оправдае поведението на тоя разбеснял се бизон, агресивен чичак и комплексар!Я да го видя дали така ще се дърви ако излезе от колата някой мускулест младеж, 2 метра висок, ще бяга с *** газ първобитното същество!