64

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Втори кабинков лифт не е потребен. Проблемите на Пирин и Банско ще се решат с оформянето на теснолинейката в Разложка долина като ЖП пръстен и се свържат селищата: Белица, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище.... и т. н. Влакчетата по "Пръстена" да бъдат луксозни, с отопление и най-важно -на често. При лошо време е неземно удоволствие за скиора, да разпусне в минералната баня на Добринище, а и други минерални извори има в долината които могат да се използват. СЪЩЕВРЕМЕННО ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ СКИОРИТЕ И СЪСЕДНИТЕ СКИ ЗОНИ, КОЕТО ЩЕ ПРЕМАХНЕ СТРУПВАНЕТО ПО ПИСТИТЕ НА ВРЪХ ТОДОРКА.

63

aaaa

преди 6 години

ама какви еколози бе ... платени ***.... когато трябва да се вдигнат си мируват мишките... иначе за лифта голям проблем... Всичко е интереси бе хора... на никой не му пука за гората и планината...

62

Rucifer

преди 6 години

До МислещЗащото, концесионерът е един и същ.

61

Анонимен

преди 6 години

Концесиониран ли е кметът на Банско или той толкова си може

60

Анонимен

преди 6 години

Да се разочароват,бе.Щом гласуват за гербавите,така им се пада.

59

айде

преди 6 години

да продадем Пирин на някой саудитец, та да ни продава и вода

58

ники

преди 6 години

Това българските еколози са всичко, но не и еколози.Платени пропагандатори, вегани и друга подобна ***....как веднъж не ги видях за нещо смислено да протестират?

57

Анонимен

преди 6 години

Единствената прехрана за Банскалии са 3-4 месеца зимен туризъм,но така наречените "еколози",защитавайки нечии интереси,са против развитието на туризма в Банско.Да сте ги чули нещо да кажат за дървената мафия,която изсича горите и изнася материала?Или да протестират за мръсния въздух в София,обгазявана най-вече от гетата и не само?Да,ама кой да им плати за това???

56

Анонимен

преди 6 години

Концесията трябва да се прекрати незабавно, а Икономов, Цеко и Каролев трябва да лежат в Централния софийски затвор. Така щеше да бъде, ако тия безобразия се случваха в Австрия или Швейцария.

55

Анонимен

преди 6 години

Не съм стъпвал в Банско от 1999 г. преди да направят тъй наречената ски зона. Преди това ходих всяка година, но след като унищожиха природата горе и изсекоха гората не ходя повече там.

54

Анонимен

преди 6 години

Еколозите да се разходят из Банско през зимата и да усетят пушека от печки и камини,които тровят въздуха,следствие на хилядите изсечени здрави дървета от планината.И това е всяка година.Като изключим хотелите,всички останали се отопляват на дърва.Много дърва.Това е в цялата държава,не само в Банско.Така че скоро можем да останем без гори,защото няма друга алтернатива за отопление на бедния народ,но за еколозите това е без значение,важното е да се правят на велики и да спъват туризма.

53

Анонимен

преди 6 години

До 51Във форума няма нито един член на екологична организация. Нормални хора изразяват мнението си. Ако си *** и не понасяш хора с мнение различно от твоето, не е наш проблема че ти е малка... аргументацията

52

Анонимен

преди 6 години

И защо така,бе Георги,нали си кмет от партия ГЕРБ?Сега Бойко се чуди на кого да угоди,дали на теб или на Цветелина Бориславова,която държи конкурентното Пампорово и спъва решението за Банско с подставени лица ,наречени "еколози".Как ли ги е мотивирала госпожата,та за един лифт вдигнаха пушилка до небето.

51

До 49

преди 6 години

, ти ли си българиския народ? Ти гледай българския народ да не ви нарита скоро зелените ***, защото на всички им писна от вас! Бансканлии са повече от, по-представителна извадка на българския народ, така че са в пълното си право, да искат работа и перспектива.

50

Анонимен

преди 6 години

Тръгнали сте да оправате Пирин,а че в София скоро време с противогази ще ходите и дума не обелвате.

49

Анонимен

преди 6 години

Алооо ,банскалиии ! планината Пирин не е ваша собственост ,Тя е на целия български народ ! и вие нямате право да решавате съдбата и , ваше е с.Банско семейни хотели,меани и бетонади .

48

Иван Пешев

преди 6 години

Добре де банксалии преди 100 години как са живеели , сега какво ако не изсекат половината планина не могат да живеят така ли , ами да помислят друго. Ние сме им заложници сега периодически трябва да им се дава да секат щото са станали много заради досегашна подобна политика и какво създаваме нещо и после сме му заложници малко като строителните компании в София те станаха суопер големи и гладни за нови гори и паркове и сега сме им длъжни да им ги осигурим !!! Ами ДГД

47

Анонимен

преди 6 години

Еколог,това е човек който живее на село по близо до природата.А този който живее на пъпа на големия мръсен град какъв еколог е не мога да разбера?

46

Анонимен

преди 6 години

Има ли нещо свързано с развитието на обществото, за което зелените джидисти да са ЗА? Те са вечното анти - защо ли? Защото така се печелят пари от въздуха, казваш заветното да и получаваш бонус, отделно си всеки които има интерес да създава кризи, да саботира проекти и т.н., отново отпуска субсидия. Въобще зелената мафия ни тъпче здраво, а ние радостно им ръкопляскаме.

45

Анонимен

преди 6 години

Умишлен саботаж - това е няма друго! Предлагат ли зелените джихадисти алтернатива? Не те просто са против, ама спрямо всичко, за тях ако може Банско да се заличи от картата ще е най-голямата победа. Всъщност кои са тези "еколози", кога всъщност представляват, кой ги финансира? Неща излязаха от контрол, това е истината, поставихме се в подчинено положение пред едни ненормалници и рекетьори. Ако бяхме нормално общество изобщо нямаше и да ги питаме какво мислят тези 100 наркомана и 10 вождове.