24

бг

преди 6 години

Нека да се понесе отговорност затова! За съжаление това е една от причините за убийствата по пътищата.Това е престъпление да се взимат и искат пари за книжка,а после...?

23

Анонимен

преди 6 години

Аз преди 15 години карах курсовете. Листовките ги взех от първият път. На кормуване ме скъсаха заради паркиране и въпроси по двигателя. Еми и до днес паркирам, като типичната жена и нямам идея от двигателя, но си карам внимателно без проблеми. Излезна ми по евтина навремето да си купя книжката за 150 лв. отколкото пак да карам курсовете. Много са завишили цената за 3000 лв шофьор ще си наемеш.

22

123

преди 6 години

Много бе, колко пари съм си спестил като си я взех по нормалният начин.

21

БОРБА

преди 6 години

Борбата с Корупцията е на всички Фронтове .Най - новата мярка на Правителството е да вдигне цената на водата и тока - така няма да има Хората пари за да захранват Корупцията .

20

Анонимен

преди 6 години

Трайков, не си трай! Честните хора са с теб!

19

ANONIMEN

преди 6 години

Nali glsuvalite za GERB tryava da sa na rabota, kide da im nameryat slugbi4ka, ministerstvata nemogat da se pipat zaradi takiva drebni sumi.

18

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха, велика държава с велико упрсвление!!! Всеки ден се взимат строго мерки, глоби, наказания, затвор дори и резултата е нулев. И защо, заради продаваните книжки чуковете на ДАИ. Колко книжки се продадоха при Борисов едно, над 200 000!!! Каквито и мерки да се вземат, незнаещите и неможещите с купените книжки са опасност N 1. Но тази тема се заобикаля. Укоряват се КАТ, АПИ, общини, а проблема е в неграмотните водачи които дори и не могат да четат. И ще страдат нормалните водачи, защо???

17

я пак

преди 6 години

ДАИ България

16

Анонимен

преди 6 години

Аз когато карах курса за шофьор през 1978 година нямаше никаква възможност да си купиш книжка. Тогава във всеки курс се внедряваше човек под прикритие от ДС и ако някой от курсовите ръководители опиташе да направи нещо незаконно директно му отнемаха правото да преподава до живот. Тогава имаше и психо тестове. Полигони. Нощно кормуване. На градско и извън градско. Курсовете бяха 3 месечни и струваха 220 лева. Това беше една средна заплата. Сега е пълна анархия и печалбарство!

15

men

преди 6 години

Tazi shema e shema za puskane na ubiici na ulicata.... vchera pak zaginalo momiche na 19 godini v Blagoevgrad....ne e li jalko samo na 19 goni ... prichinite za takiva raboti sa tochno takiva kupeni knijki

14

Цвък Цвък

преди 6 години

Със сигурност протекцията за тези неща е от най-високо ниво.И явно после в тази посока се връщат пари

13

Боко Тиквата

преди 6 години

Тези кокошкари мофа да ги изловя за два месеца с подставени лица, но няма смисъл защото икономиката ще загуби. Ще кажете ка? АМи ето така , когато даяджията прибере хилядарка подкуп, какво прави с тях? Ам икупува си нови мебели , прави ремонт в апртамента, И какво става плаща на разни майстори и таботници - тка икономиката се движи и има за всички.

12

Виц

преди 6 години

между приятелки-Скъпа, новата кола на лизинг ли я взе ?!-Не, на DUHING.

11

Анонимен

преди 6 години

Пред този основен проблем управляващите си затварят очите, ама иначе ще взимат книжките за високо кръвно и диабет, ха-аха-ха! Верно сме ***!

10

АНТИ

преди 6 години

Морето ни от крадци,няма партийни цветове.Морето от крадци,тук няма брегове.Щом опре до пари,бай *** БългаRан,в морето от крадцие първи Капитан !

9

Да гласуваме за ГРОП

преди 6 години

"няколко месеца след последните арести в ДАИ задържаните отново са върнати на работа"

8

Анонимен

преди 6 години

ЧСИ да издават книжките, срещу платено ВСИЧКО. Който забрави да си плати нещо да му я отнемат.

7

Анонимен

преди 6 години

До5Подкрепям въпроса ти с допълнение новите млади шофьорки изкарват и с отворени крака и уста а това е трагедия за смъртен случай, а пешеходеца анархия прави.

6

Анонимен

преди 6 години

Това не е новина щеше да бъде, ако не беше така.

5

Анонимен

преди 6 години

Само некадърник не би могъл да си издържи шофьорския изпит, именно такива недъзи се трепят като кучета, че понякога и завличат и невинни хора...