11

до а кой ще плаща

преди 6 години

От работодателите се удържат минимални проценти за вноска в този Фонд. Така че не се безпокой: твоите парички няма да отидат при ощетените работници и моли се никога да не си един от тях!

10

Анонимен

преди 6 години

Айде *** кога ще стане това ,децата ни по празниците без подаръци ли ще останат ,нали беше преборила ЧСИ ,сега даже МВР ги пускат да събират пари ,действаи *** не си драпай русата палачинка .

9

Анонимен

преди 6 години

До А кой ще плаща?Въпроса "а кой ще плаща" първо трябва да се зададе за партийните субсидии. По-добре пари на данъкоплатеца да отиват във солидарен фонд за нуждите на работници на фалирали фирми, отколкото да влизат в джобовете на корумпирани политически н.егодници. Поне фондът може при ликвидация на фирмите да си върне част от парите.

8

А кой ще плаща?

преди 6 години

Хубаво са го взели това решение, ама откъде ще се напълнят сметките на този фонд дето ще изплаща обезщетенията, защо ли си мисля, че ще сложат една нова таксичка към всички данъкоплатци и така всички ще плащаме щетите на разни измамници и на неадекватните действия на държавните институции, които с действията и бездействията позволяват да се случват такива неща в БГ.

7

До Анонимен 6

преди 6 години

Г-н 80%, защо общата не го гласува, когато беше в парламента? Сега, кой го гласува?

6

Анонимен

преди 6 години

Ако останалите политици бяха поне наполовина на това, което е Мая Манолова, страната щеше да процъфти.

5

Мислеща

преди 6 години

Само не разбрах този фонд, който ще обезпечава вземанията на работниците, как е формиран? Дали това са пари на работодатели или наши /общи/ пари, с които ще покриваме нечии частни задължения?! И в крайна сметка, щом работниците ще си вземат парите от някакъв фонд , кой от тяхно име ще СЪДИ недобросъвестния работодател да ги възстанови и за причинени вреди /защото да живееш без заплата не е никак лесно/, или и този път фирмаджиите ще минат метър?!

4

Анонимен

преди 6 години

Мая Манолова е бая упорита като си науми нещо... Хубаво е, че вкара енергията си в нещо, което е от полза на обикновения човек... Щото в Народното събрание като беше знаем за кого бяха ползите!

3

бай ПЕТКО

преди 6 години

Мая, а работниците ... ?

2

Наивен

преди 6 години

Мая Манолова работи мъжки! Дори и със сълзи, по женски, пак се бори за правдата. Браво! Който вижда по стойностен политик, нека гласува с (-).

1

..

преди 6 години

Да не би да са забравили да "приемат", че това ще става на кукуво лято?