31

Гатанка

преди 6 години

Татуси, мускули, гелче, празни приказки, кYpвенски схеми. Що е то?

30

Анонимен

преди 6 години

Всичките ми фаворити отпаднаха от фермата. Ще се зарадвам на победата на Яни, но не и на Калоян. Прекалено подбран като образ и емоции, този човек прекара повечето време в сенките и накрая елиминира най-достойните мъже, само защото му бяха конкуренция. Вярно е, игра е и всеки се бори, но Калоян за мен е скрита лимонка, която умело гради имидж. Плановете му не са в сферата на фермерството.

29

Анонимен

преди 6 години

Публична тайна в Стара Загора е, че русата беше любовница на кмета! В този ред на мисли доста го изложи, предполагам ще я разкара като излезе! Ако се водят още заедно де!

28

до 26

преди 6 години

Той е! Също както и Калоянчо!

27

Анонимен

преди 6 години

Футбалеркото и старозагорското трабантче взаимно се добутаха до финала.

26

От неделя вечер

преди 6 години

и от снощи,най ме изкефиха,АВТОГОЛОВЕТЕ,които си вкара оня гелосан пудел-АЛЕК?!?!?!Абе той да не е обратен,защото много ми прилича на ГЕЙ???

25

Анонимен

преди 6 години

И калоянчо с какво заслужава точно? С това че се държи като жена ли? Орева света да го съжаляват хората, това е жалкарско поведение!!! В нито един момент не се показа като мъж!

24

Анонимен

преди 6 години

Яни е най-големия и заслужава да спечели. Всъщтност е и единствения човек, който наистина се занимава с фермерство. Евала на Папи Айляка за червилото...напълни ми душата

23

Анонимен

преди 6 години

Каролев изобщо не трябаше да влиза във Фермата още по-малко да дава глас.Ролята му беше абсолютно излишна.Старейшина не се назначава(от продуцентите) а се избира по заслуги от участниците.Той тук беше безсмислен пълнеж.

22

до 1

преди 6 години

Е как да не са гласували за жена? Две от баш патиците(както ги наричаш) гласуваха за АлекСа.

21

Анонимен

преди 6 години

Марина, кифлата със силиконов пълнеж с гласа си за АлекСа Червилото, потвърди значението на фамилията си Сучкова.

20

Егати

преди 6 години

И кво стана с Уникаааалния мъжкар топкаджия???? Дадената дума пред приятели не струва и една пръдня!

19

Andreshko

преди 6 години

Колко е прозрачна тази ферма...Следващия сигурен финалист ще е Калоян. Това невзрачно момче в първия месец и половина се скатаваше и не направи нищо за изграждането на фермата. После усети,че трябва да се активизира,за да го забележат зрителите,като започна да се учи на нещо и използваше тактиката на Финци да го съжаляват,че е останал сирак. Той така се промуши до финала,че не беше пратен на нито един дуел,за да видят хората способностите му,а може би щеше да отпадне още на първия дуел.

18

:)

преди 6 години

Схемаджията неосъществен футбалерко вече си получи заслужената награда от Тома.Ако беше поне малко "мъж",щеше да си тръгне на мига а не да "захапва" Алманаха което до вчера за него беше не мъжествено и за 1 точка.

17

...

преди 6 години

Бре не знам *** тоя дето най-се правеше на мъжкар и приказваше налево и десно как на еди кой си бабата и дядото били отгледали не момченце а момиченце, та баш тоя накрая се оказа най-големото момиченце в това предаване! Не стига това ми и на думата му не може да се вярва, не стига това ми и аверите му подаряват и цервилца баш като на другите момиченца! Епа да си беше мълчал по-добре щеше да му е сега поне нямаше да го разберат какво точно девойче е!

16

Зрител

преди 6 години

Яни и Калоян - те заслужават! А за Алек.... NO COMMENT

15

Анонимен

преди 6 години

Яни и Калоян достойни за финал.Останалите четири жени да поемат към дома си.

14

Анонимен

преди 6 години

Е,Станиславе сетиУ ли се най-после какъв приятел ти е АлекСа Червилото?Прати те на дуел с Яни за да се отърве от един от двамата сигурните претенденти за финала.Мнимата му любоФ към старозагорката е само параван защото АлекСа е влюбена само в себе си.

13

Анонимен

преди 6 години

Един селски Хитрец и ревльо не заслужава да му подарят победата, оссен ако не е удобен на някого. Вече не е интересна. Дотук беше.

12

Анонимен

преди 6 години

Дано парите ги спечели земеделеца Яни и да си направи голямо земеделие, ранчо, да си накупи модерна техника.