115

споко

преди 6 години

В Сирия остават две бази в който има достатъчно техника и сили да избият всеки терорист подал си главата,вия по добре се запитайте какво прави САЩ в Сирия без покана и разрешение ....

114

popa ot razgrad

преди 6 години

никой от никъде не се изтегля...театър..за пред медиите...Путин винаги играе 2 представления...едно пред завесата и другото зад завесата...

113

чери

преди 6 години

До АнонименТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ НИ "ПОМАГАТ" ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ И НАИСТИНА СЕ ВИЖДА ДОКЪДЕ СМЕ СТИГНАЛИ.АМА НАИСТИНА!

112

чери

преди 6 години

До АнонименГОРКИЯ ПУТИН! ЩЕШЕ ДА ФАЛИРА ОЩЕ ПРЕЗ 2014. БРЕ ТИ ДА ВИДИШ! НЕ ФАЛИРА ГАДА БЕ. НЕ ФАЛИРА. СЕГА 100% Е ФАЛИРАЛ. НЯМА НАЧИН.

111

Анонимен

преди 6 години

Ще помага Каракачанов и Симеонов в атака със Сидеров.

110

Анонимен

преди 6 години

хората си гледат интересите на държавата и имат независима политика...в отличие на някои други...

109

Анонимен

преди 6 години

Старшият научен сътрудник в Кралския обединен институт за изследвания на отбраната Игор Сутягин е толкова лично засегнат и огорчен от триумфалната победа на Русия над терористите в Сирия, че дрънка откровени глуп0сти.Проста агитация и пропаганда.

108

Анонимен

преди 6 години

Ще останат американците да поддържат така наречената "опозиция"...

107

Анонимен

преди 6 години

Хаха, на Черноморието доста сме се забавлявали с рускинчетата през годините. Глупостите, че руснаците си пазят жените ги разправяй на друг. Колко сайтове за руски булки има? Идват в най-бедната европейска страна България да се женят за българи-тираджии само и само да се спасят от путиноният рай! А в Германия си дават г... под път и над път.

106

Анонимен

преди 6 години

Разбрали са грешно Путин. Той е казал на терористите да се прибират у дома в Русия да празнуват..ха.ха 2500 руснаци(православни) има в ИД и още 6500 от другите народи в РФ. и сирийския народ не съм видял да посреща с хляб и сол "руските освободители."

105

Анонимен

преди 6 години

Предизборно "изтегляне" на войските. Нищо повече.

104

Симеон Димитров

преди 6 години

До Рутений 106 Скъсал се е да онанира с картинки на рускини. Първо в Германия 90 на 100 от т.н. рускини всъщност са украинки, а не рускини и второ си знаят цената. С *** едва ли биха си легнали. За сведение рускините и украинките ,които живеят в Германия са доста охранявани от своите. На твоя тъпкач най много някой украински казак да му се е израдвал в тъмното. *** нищо. Това са новите европейски ценности. Няма само той да те опъва. Да види какво е.Така ще можете да се употребявате взаимно.

103

Симеон Димитров

преди 6 години

До Рутений 106Само дето забрави да кажеш че това са преселници от времето на Елцин, когато Русия лижеше *** на САЩ, а конгреса определяше бюджета на Русия. От 2 години насам е обратното.В Русия са се върнали над 1.5 милиона руснаци, а са напуснали около 100 000. Освен това *** не бъркай купуването на имот някъде в Европа или Америка с миграцията.Много хора го правят за бизнес.За сведение на овцете като тебе у нас имоти имат 1.2 милиона англичани и толкова Руснаци.Те дали жевеят у нас а?

102

Рутений 106

преди 6 години

До ВикингаДа бе не мигрирали руснаците, затова ли има само 3 милиона в Германия и още толкова в САЩ, Франция, Великобритания? Ако премахнат визите половин Русия ще се пресели в Западна Европа, както сега цяла украйна емигрира в Полша и други европейски страни. Дори в България, най-бедната страна в Европа, е пълно с руснаци. Рускините идват да се женят за бългапи. Смятай колко ви е зле Русийката към която ни бутате със зъби и нокти, другаре.

101

Анонимен

преди 6 години

А, у Близкото Изток шЪ става много "рошаво", което ще рече всеки срещу всеки и всичкото "камила" срещу Израел!Явно Путин е осетил къв "кадаиф" има да става там (или някой "екстрасенс" му е нашепнал) щото всички са се събрали на едно парче земя:- Сирия-Ирак-Йордания-Ливани за капак - Израел-"Хизбула"-Иран (с воения си контингент и съветници)Турция (на север)- кюрдите- САЩ с коалицията си от ИД и Ал-кайдата за туй май е решил да си прибере момчетата.Абе, голямо "мурабе" сЪ очертава!

100

Викинга

преди 6 години

Здравейте,Аз съм в Москва,за разлива от много други тук,които пишет глупости без и процент истина.Разликата между нас и руснаците е,че те при проблем се обединяват за секунда,а ниже бягаме да се "спасяваме" в чуждата къща ,а не мислим,че ты не е наша и от там ще ни изхвърлят !Имама си прекрасна държава,а ще я унищожим с прототията си!Братя славяни ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ !!!!!!!!!

99

Polska

преди 6 години

Ислямска държава е създадена от генералите на Садам, които са били тренирани от Русия. Русия просто влезе в Сирия за да спаси кървавия си диктатор, посегнал на собствения си народ и избил десетки хиляди жени и деца. Най-много войници в редиците на ИД са от Русия. Русия е терористична страна и винаги е на страната на лошите. Русия подкрепя и терористите от Иран, Палестина и Северна Корея. Незнам как може да има фенове на тази ***. Народа няма пенсии, а Путин дава пари да крепи диктатури.

98

Анонимен

преди 6 години

Примитивния ти русофилски фундаметализам безспорно доказва, че си израсъл и живееш в поселище с не повече от 5000 души.Да отидеш понякога на пазар до хипермаркет в близкия голям град за теб е стрес и приключение. Мнозина от будните умове на България са израсли на село. Но те са чели, а не пили като теб.

97

Факт!Сион!Сорош!

преди 6 години

го доказват.А не на Хилъри!Айде ауфвидерзеен и на теб че не ми се занимава повече мнението съм си го казал рано или късно се стига до тоталното превъзходство няма равни никой не е равен винаги има някой който е повече от друг и логичното е тоя по-малкото човек просто да бъде отстранен сиреч убит и така!

96

Факт!

преди 6 години

А за тоталната победа на Русия спор няма.Чрез Асад отрязаха алтернативните доставки на газ за Европа и по този начин стават монополист на пазара особено с изграждащият се Северен поток 2.Сащ глобализма Сорош са аут няма ги не играят аут оф дъ рейс!Щото няма как да накараш компаниите в Германия да ползват по-скъп втечнен газ и да фалират.А без силна Германия и ЕС Сащ не могат да оказват достатъчен натиск на Русия.Нямат полезен ход.Ауфвидерзееен на глобализма и самият избор на Тръмп от Ротшилд