10

:):)

преди 6 години

до Ром бакардипич бизбеса не са само хотели и сервитьори. Работодателите придават продукция на световните пазари по световни цени ,хахде малко по ниски, а плащат зАплати като в бабанова република че може и по ниски.

9

Анонимен

преди 6 години

Хора ,абе не разбрахте ли ,че с 500лв заплати в 2018 година ,просто всичко се изнася и държавата загива.После ако искате и 2000лв заплати да давате ,няма да има работещи.2/3 от българите ще се завърнат ако заплащането е поне 700евро.Естествено,че като имаш млади и работещи в една държава тя ще върви.Дори само да консумират стоки от първа необходимост.Бизнеса като иска сам да си троши главата негова работа защо и държавата подържа изкуствена стагнация?

8

до 7

преди 6 години

В коя част от познатата вселена, ще ги намериш тези Майстори дето за 250Е на месец си трошат коленете,ръцете и здравето.Остави лудницата в БГ.Производителността ли ще чакаме да се увеличава?Ами въпроса за новия силикон и кола на собственика кога ще се задава.С 510лв работим за шефа си и да трупаме дългове.Разбирам ,че БГ работодателя е някакъв ренесансов образ и иска крепостни селяни ,ама все пак сме 2020 година.Време е на тези с 2 лв да им дадем и 200 да ги видим.

7

Ром Бакарди

преди 6 години

510 лв ще е минаималната заплата ,а на какви основания се вдигат тези заплати ,производителноста ли се повиши или пък станаха по-голями специалисти "майсторите" ..отиде в някой хотел и вижте в 60-70 % от тези хотели са работили неграмотни майстори ,навярно вече са станали грамотни ,а обслужващият перснал по учтив . Това повишаване ще засегне и цените на стоките ,няма как ,някои се заблуждават ,че заплатите ще вървят нагоре .а цените ще си останат същите,ТАКВОЗ ЖИВОТНО НЯМА .

6

Провинция

преди 6 години

За съжаление София не е България. В останалите населени места работа не се намира лесно и заплатите са ниски.

5

Гавра

преди 6 години

С хората.., ама и те като са с психика на роби проблема си е техен, а управляващите добре знаят, че е така и естествено се възползват..Минималната трябва да е поне 650-700 лв от 1.1.2018, а те се го обещали чак за 2021 и то за 650 лв.., българино ти наистина си с робско мислене, хакнти е!

4

Девил

преди 6 години

Прекалено много е! Според мен, при такова положение на работника трябва да му отнеме правото на отпуска (като компенсация)!

3

БАЧКАТОР

преди 6 години

Спи народа спи. Ако се събуди да се поразкърши , пък да излезе на жълтите павета заплатите ни ще стигнат поне 510 евро. И да бизнеса може да си позволи да ги плаща тези пари. Не им вярвайте че ще фалират!

2

Заварчик

преди 6 години

Толкова ми беше заплатата чисто като заварчик. Вече не се хващам да работя тази професия за толкова малко. Дори общите работници вече си докарват 1000 лева чисто.

1

Анонимен

преди 6 години

с 50 лв. ще е по-малка версията в магазина....то тая заплата на кой нормален може да му стигне да живее...