14

до 13:

преди 6 години

Ми, колега, с "не съм получавал компенсация" няма да стане. А искал ли си? Когато е закъснял/отменен полет по тяхна вина ТИ СЕ ПОЛАГА компенсация, регламент на ЕС.

13

Сандо

преди 6 години

летете с Луфтханза!!! отмениха ми полет, изпихме 30 бири в една кръчма, после и хотела и бирите и яденто и такситата - всичко платиха!девойката на хотлайна се смееше като и казах - че ей така да чакаме без да пием бира не става нещатавсичко платиха! дебнеме ги пак кога ще имат стачки!

12

До някой

преди 6 години

Абе не се опитвай да се правиш на компетентен като не си бе, въобще не ти се отдава. Очевидно никога не си бил в подобна ситуаци. Аз пътувам почти всеки месец, понякога с тия евтини чартърни полети. Визеър са катастрофа, закъснения на полети и отменени такива са доста чести при тях. Там самолетите рядко пъти са точни, все едно не превозват пътници ами торби с картофи. Евтино ама хората са си платили, да си имаме поне малко уважението. Компенсация досега никога не съм получавал!

11

От Германия

преди 6 години

Вчера беше обявено ,че летището в Дюселдорф е затворено,във Франкфурт работи само една писта.Зима е.Тъй че кое му е драматичното?Освен това за закъснение над 4 часа се полагат компенсации:до 1500 км.-300 евро,между 1500 и 3000 -400. евро.Не ми се проверява от Франкфурт до София колко километра са,но при всички положения това е един хубав коледен подарък!

10

шматка

преди 6 години

Многа драматично.Вече си мислех че след бомбата в английско за днес драмите свършиха пък то...Защо въобще пускате такива "новини"

9

някой

преди 6 години

до 8: не знам къде ти дават за обезщетение кроасани, но над 6 часа закъснение ти се полагат 400 евро обезщетение, ако ти не си ги поискаш никой няма да ти ги бутне в ръцете.

8

Анонимен

преди 6 години

И в кое точно е драмата? При отмяна на полет авиокомпанията има задължение да осигури превоз, храна и подслон, независимо дали е нискобюджетна или не. Единственото затруднение, което виждам, е в това, че повечето нискобюджетни нямат стейшън мениджър по летищата, или успешно се крият.

7

Анонимен

преди 6 години

"И другият път пак ниско бюджетни авиокомпании да ползват"Ниско или високо бюджетни е почти все тая вече. Само в бизнес класа вече ги е еня. Иначе те слагат в някой долнопробен хотел и ти дават за обезщетение кроасани.Особенно за източно европейци, никакъв шанс за добра развръзка. Всичката ксенофобия която се е събрала срещу араби и ***, се избива на славяни, маджари и румънци.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо не се казва защо е отменен полета? Ако е заради времето, сериозно ли мислите, че това е новина. Безопастността на полета е най-важното!

5

Келеш

преди 6 години

В случая полета май не е отменен заради лоши метереологични условия. Ако беше лошо времето, всичките полети от летището щяха да бъдат отменени. Избягвайте нискотарифните авиокомпании, че да си спестите подобни ядове.

4

dдфсф

преди 6 години

До SsВ случая няма значение дали е нискобюджетна или не - времето ако е лошо не се лети. На мен също са ми отменяли полети с Луфтханза, КЛМ, Бритиш и т.н.

3

Анонимен

преди 6 години

да си търсят правата за отменен полет им се полага обезщетение

2

Анонимен

преди 6 години

Уууу голямата драма. Толкова хора имат отменени полети, пътувания с влакове или автомобили, заради времето, Никой не драматизира, само българите, защото все сме най-важни.

1

Анонимен

преди 6 години

Ще кажеш, че са се загубили в Африка, въпреки, че то там не се знае вече