52

Хъша

преди 6 години

стягаси си багажа...и се омитаи при маика си ...пезевенг!!

51

Побързай

преди 6 години

Като ти става лошо от продажници, отиди си в Турция и ни отърви от един продажник.Но нямаш никакво право да приканваш ние да се присъединяваме към нея.

50

Кърджалия

преди 6 години

Ще се отървемот продажните българи като се присъединим пак към майка Турция. Напсоледък гледам по телевеизията много мазни продажни българи - полицаи крадат безнин, друг мазньо продавал дипломи на митничари, трети технически ръководител на необезопасен строеж твърдящ че всичко е наред и след два дена пострада човек. Гнусна продажана *** - лошо ми става като я гледам. По добре при майка Турция - там хората са по ачик.

49

Анонимен

преди 6 години

Естествено че и Лозанския и Ньойския договор трябва да се ревизират, невиждам какво толкова подрипате, Ердоган не ми е симпатичен но позицията му конкретно по този въпрос е правилна, а тоя дето е писал че договора изтича през 2023 е абсолютен невежа

48

Анонимен

преди 6 години

Бе тея нямат ли общ хъб и някой ж.п. прелез за правене, та са тръгнали да рушкат историята?

47

Анонимен

преди 6 години

Много неадекватна реакция на всички в България по този въпрос, от тая та до Корнелия и Каракачанов. Лозанския договор по принцип е договор част от системата на Версакските договори, както и Ньойския, конкретно Лозанския нас с нищо не ни засяга, но България като страна пострадала от тази система на договори би следвало да поддържа позиция на тяхно ревизиране

46

Анонимен

преди 6 години

Виж ти как се разговарят натовски даржави! Те не знаят ли, че има чл. 5?!!

45

negramotniq

преди 6 години

o6te malko i atina e nilo balgarsko selo kakvi tapi izkazvaniq

44

Анадолец

преди 6 години

Аз не разбирам... Гърците не казаха нищо, на вас какво ви става... Да не сте адвокати на гърците!

43

!!!

преди 6 години

"Тракия живеели турци, помаци и забележете - роми!"Какви роми, чух само турци, помаци!

42

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми нали заради гръцко-турската война загубихме южните територии на България,Солун,беломорска Тракия и излаза си на Бяло море,Одринска Тракия.Те се биха помежду си,а накрая взеха български територии, с българско население,което беше изклано,ограбено,прогонено,с което ние платихме цената на тази война.Но в момента щатите съдят Ердоган,така че няма да стане това и той го знае.Излишно налива масло в огъня.

41

lili

преди 6 години

bili ste robi i 6te si ostanete robi

40

Анонимен

преди 6 години

Аз пък си пуснах в ютуб пресконференцията между Ердоган и Ципрас и гърците бяха го сложили Ердоган да говори и пред него имаше знакът на гръцките въоръжени сили, който е КРЪСТУмни са гърците.

39

bluesky1

преди 6 години

Не ме е страх от Ердоганя, страх ме е от наще некадърни политици до един! С тях държавата и без това си заминава!

38

Пешо

преди 6 години

Турския плух има психоза.Нужно му е незабавно лечение.

37

Анонимен

преди 6 години

Диалога на гърците с Ердоган хич не прилича на този който ние имаме! Там директно цепят. Единия направо говори за ревизия на договор, че в Западна Тракия живеели турци, помаци и забележете - роми! Простира скиптъра си и над тях.Гърците твърдо казват не може и поставят въпроса за Кипър.Поиска им 9 избягали военни - Охи!. Йок!

36

Дивия изток

преди 6 години

До 13 кое му е неграмотното на поста ми, че нещо не разбрах... Какви топки има тая ***, че нещо не разбрах? Това са същите ***, които ежедневно продават родината ни за потупване по рамото и някое апартаментче и нова чанта... Ходи се скрий някъде, политиката е за сериозни хора, не за пубертети.

35

bluesky1

преди 6 години

Как е възможно тази проста кукумявка да е външен министър! А преди това беше и министър на правосъдието! ахахахаааа.....с такива пишман министрЕ най добре да закриваме държавата! Ахахах...а вас от ЕрдоганЯ ви е страх...ахахахааааа

34

Анонимен

преди 6 години

Лозанския договор ни касае нас! Защото по него Гърция трябва да ни осигури свободен достъп до Бяло море и българско пристанище в близост до Кавала.А след лошата 1 национална катастрофа до края на 1 св. война Западна Тракия е била наша.

33

Анонимен

преди 6 години

За първи път добра реакция на български политици, но всякакви се изказали неподготвени.И двете държави са граничещи с България, значи засяга и България.