48

Анонимен

преди 6 години

Евреите в Израел в голямата си част живеят в кибуци. Това са стопанства от комунистически тип - хранят се на общ казан и нямат свои пари. Всеки е длъжен да работи определена работа. И всички от двата пола служат в армията. Там трети пол няма.Евреите в САЩ освен че управляват самите САЩ , управляват и света.

47

Додо

преди 6 години

Сороc какъв е? А, ама не беше ли евреин живеещ в САЩ!!?! Е - какво очаквате, ЕСТЕСТВЕНО, че ще направи всичко възможно да разруши Израел, и точно деморализацията, прикрита със сегрегирания термин "демокрация" е винаги първата стъпка. Днеска мъже и жени, утре и гей-кавалери ще искат да се молят заедно, а след това и някой травеcтит ще искат да се моли! Това Сороc го може!

46

Нещо добро

преди 6 години

ПОлучих отлични впечатления от БЪлгари преселени в Израел след 1947 година и у съветски граждани преселени там след 1991 година.Нашите Българи там нямаха никакъв акцент..Същото важи и за съветските експерти живели в Казахстан и други региони на СССР..

45

внимателно с хлор

преди 6 години

Mnogo да се внимава .>природата обаче диагностицира като еvrei много опасни духове обсебващи проникващо хора..Подават се данни за Хитлер,Химлер,Гьобелс,Берия отровени с хлор токсични разтвори и обсебени от проникващи духове на убити нашественици..У нас подобни има снимани като превратаджии на 9 юни 1923 година обсебени от проникващи духове на масови убиици..

44

Шабат Шалом

преди 6 години

Права е тЦипи Хотовели много правилно е споделила наблюдения.Евреите в САЩ са разглезена изнежена команда както българите у нас и буквално говеят само по Молове като 'Алиса в Странатта на Чудесата',докато техните връстници отбиват двугодишна служба в iDF-армията и им пукат ушите ежедневно борят атентати кланета експлозии и терористи с ножове обикалящи и колещи наред в Йерусалим.В САЩ евреите не знаят какво е то война.Те рядко и на синагога ходят не пазят Шабат най много някоя бар Мицва да опукат

43

Внимателно

преди 6 години

Потомците на древни родове вкл на Авраам,Яков,Вениамин и други се подържат от ИЗраел навсякъде..Милиони Съветски граждани заселени в Израел и други региони са важни за обезпечаване на охраната на големи региони .Те ползват Руски литературен език потомък на Черковно славянския за укрепване биосферната защита..Повече руски език препоръчват и не ги мъчете да учат ИВРИТ

42

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникВ болшевишкият ЦК гъмжи от евреи по времето на Ленин и Троцки, след сталинските чистки 37-39 г. въобще не гъмжи от евреи там, не мога да твърдя със сигурност, но май по това време никой не остава.

41

Анонимен

преди 6 години

До 47Ти да не си бил там?А лека ли е кармата на хора убиващи в името на Христос?

40

Анонимен

преди 6 години

Евреите разпнаха Божия Син !Тежка карма тежи над тях !!

39

Циник

преди 6 години

Точно в болшевишкия ЦК на КПСС гъмжи от евреи...аргументите ти издишат...Време е да си лягам"В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.- Бенджамин Франклин

38

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникНаполеон, ти ми цитираш като един достоен за уважение, пример и следване човек? Той не се различава особено от Хитлер. Светът е имал късмет, че по времето му техническия прогрес не е бил така развит като през ВСВ, иначе жертвите от войните му биха били като след нацистите.Наполеон на практика унищожава три поколения французи в д.билните си войни. Но щом мрази евреите, значи е наш човек, така ли:)

37

Анонимен

преди 6 години

До *** до 39Сталин нали знаеш, че не се е славил като приятел на евреите:) Обаче Сталин има решаваща роля за създаването на Израел и за това, че успява да оцелее след арабските нападения през 49г.Франция, Пакистан, Великобритания, Китай, като направиха ядрени оръжия кой пък гъкна?

36

Циник

преди 6 години

Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления! император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

35

Анонимен

преди 6 години

Евреите 2000 години бродят по цял свят прокудени от родните си земи. Трудно се оцелява и запазва народностно съзнание при такъв живот, но те успяват. В тази си борба придобиват в повече от останалите народи и някои отрицателни черти. Например винаги и навсякъде гледат да са със властта. Повеля за евреите е да образоват децата си, в средновековна Европа 98% са неграмотни, а еврейските деца от 7 годишни четат и пишат. Това им е давало предимство, и до днес им го дава, сред тях глупците са малко.

34

Циник до 39

преди 6 години

Дрън-дрън...ти май ме четеш - само както ти изнася!Единстввената държава - създадена с указ на ООН...единствената - за която - никой не гъкна при създаването на атомна бомба...трупат се такива "съвпадения, и крайности" ...и всеки здравомислещ - би трябвало да се запита - защо е така?Древен ... мъдър.. дрън-дрън!

33

Анонимен

преди 6 години

Евреите са хитроумни.Гърците са хитри и лукави.

32

Анонимен

преди 6 години

До *** до 36Аз не искам да ми даваш отчети, но е добре да се замислиш и поинтересуваш не как да мразиш един, или няколко цели народи, а да си създадеш ценностна система. На база на която да мразиш определени човешки качества и да харесваш други такива. И ако решиш, че лихварите заслужават омраза, то мрази ги не защото са евреи, а защото са лихвари. Евреите са древен и мъдър народ, хубаво е да се научим от тях на доста неща. Например как се отнасят към историята си.

31

Циник до 36

преди 6 години

Имаше време...когато се интересувах - защо и как има антисемитизъм....търсех(целево) , и четях...тук не е мястото - да ти давам отчет..или да ти пиша реферат...Понял?А иначе Волтер добре го е формулирал:"Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."

30

Анонимен

преди 6 години

До *** до 32Нима ти си запознат в детайли с всички изброени от теб велики мъже, та да знаеш дали те са мразели евреите? За Вазов защо реши, че е мразил евреите например? Може би защото има едно стихотворение за *** предал Търнов град на османлиите? Ами той има и едно стихотворение срещу руснаците, но е бил русофил.Рокфелер е банкер, тоест лихвар, значи заслужава да бъди мразенМаркс се бори с капитализма и лихварството, значи и той заслужава да бъди мразенТрудно ми е да схвана логиката ти

29

Циник до 32

преди 6 години

Форд е бил човека въвел 5дневна работна седмица..увеличение на заплатите за добра квалификация...и човека направил автомобила достъпен за народа! Форд е създавал благаА иначе - Гьоте ...Тацит..Джордано Бруно....Любен Каравелов..Иван Вазов....пророк Йеремия...Бенджамин Франклин...Виктор Юго....Волтер..И много други....Наполеон Бонапарт - също!Самообразовай се