12

Анонимен

преди 6 години

скапания бензин от лукойл цапа 10000 пъти пове4е

11

шматка

преди 6 години

Никакви забрани няма да помогнат докато не се намери начин едни хора от един етнос да бъдат наказвани за нарушенията си.

10

Анонимен

преди 6 години

Забрана на изкупуването на черни и цветни метали. Това ще спре изгарянето на гуми ... но това засяга интереси ... затова ще си придадат вид на загрижени, ще напишат по някоя глоба, с която да си запалят следващият огън

9

Aнонимен

преди 6 години

Абе не,че нещо ама Бояна не е ли газифицирана!? Как пък едно време на село не се замреъсяваше въздуха от печките.Значи тия дърва ако не се осъзнаят да ги изсечем и продадем на ЕС та да си замръсяват там въздуха :))))

8

Попо

преди 6 години

веднага глоби на всички на дърва. глоби на казаните, който ползва ток над 3 часа дневно и който ходи по улиците над 100 крачки.

7

Анонимен

преди 6 години

До: 7Не, едно време не усещах да мирише.Сега повече мирише май.А извън България също не мирише.Значи, не е от кюмюра!

6

Анонимен

преди 6 години

Въс всички развити държави отплението с твърдо гориво в градовете е забранено още преди 40-50г.Във Германия хората се топлят на газ още началото на 20 век. А в Япония всичко е на ток! Не случайно най добрите климатици са японските.Въглищата са най големия замърсител на въздуха и трябва да бъдат забранени!

5

шматка

преди 6 години

До 5Едно време никой не го е мерил.

4

shado

преди 6 години

Даааа то затова по селата където най-често хората се топлят на дърва и въглища въздуха е най-мръсен. Хубаво, че живея в града и дишам чист въздух понеже като си отида на село едвам оцелявам...

3

Анонимен

преди 6 години

Ми така е то, с 510 кинта минимална заплата ше дишаме ***. Нема кинти за повече.

2

Ни чул - Ни видял...

преди 6 години

А ,,Полезните Емисии'' от ТЕЦ-а, отиват директно в ,,Задният Джоб'' на министъра и кмета, щото от там излизане няма.Каквото е вляло,нищо не е излязло.Отворени са им ,,Дюзите'' като на ,,ДАП-аджийска Фуния'' гърловината.Няма насита.

1

Мерси за инфото...

преди 6 години

Добро утро на откривателите!!!!!