56

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 6 години

Тъжен ден за Путин. Осъдиха касапинът на Балканите, който убиваше хора с подкрепата на Русия,задържали са във Франция руски олигарх ,член на сената за пране на пари - какво става нали толкова пари се пръскат по руски агенти в цяла Европа за да саботират работата на европейските съд и полиция...

55

Българин

преди 6 години

Е, дано не лежи дълго в затвора тоя касапин!

54

анти ушанка

преди 6 години

Когато Русия ти е наставник се раждат и управляват такива престъпници. Приятно гниене в затвора, Младич!

53

Анонимен

преди 6 години

Хачим Тачи кормеше бременни сръбкни, вадеше бебета от утробите им и им режеше главата.Обаче за него присъда няма. Защото е от нашите, нали.

52

:)

преди 6 години

Звяр! Да гние, той и кликата от подобни съсипаха бъдещето на половината Югославия, а косвено и най-вече на тяхната Сърбия, която се отдалечи от всякаква нормална интеграция в региона и Европа и в момента е на дъното на всички класации!

51

Хм

преди 6 години

Когато съдът в Хага осъди поне един американец или израелец(има за какво)-тогава може да претендира за авторитет!А сега не е нищо повече от средство за разправа с неудобни.Впрочем,няколко страни вече го напуснаха,очертават се и още.

50

Анонимен

преди 6 години

Сигурно има, а сигурно може и да няма.Нали ги застигат помилвания?Трябва да се създаде фасада за справедливост, нали?А за албанския касапин и отпуски има (ако се наложи).То цялата тази история с това Косово е съшита с бели конци, нагло, двулично - типично за нагло саксите.

49

Анонимен

преди 6 години

Родолюбец и патриот, такъв какъвто България не познава в съвременната си история. За съжаление модерните световни тенденции (*** и ислямизация) не съвпадат с неговите виждания.

48

Един българин

преди 6 години

Ами ето ви още един пример на осъден босненски мюсюлманин (да спите спокойно, да не се притеснявате):Хазим Делич. Заместник командир на концентрационния лагер Челеби за босненски сърби.Осъден на 20 години затвор, впоследствие намалени на 18 г. заради участието си в мъченията над сърби и изнасилванията на жени в лагера. Доколкото разбирам през 2008 г. е получил помилване, но не разбрах дали вече са го освободили или още е в затвора (във Финландия).Сигурно има още много други като него.

47

Анонимен

преди 6 години

Трибуталът?!?Каква порнография е този трибунал само...Да не забравяме, че оправдаха шефът на УЧК, който доказано е отвличал хора, за да ги убива и да им продава органите. Пуснаха го в "домашен отпуск" (?!?) след ходатайство на милите душици от USA и за един месец неговите хора ликвидираха всички свидетели. Чудно от къде ли са разбрали кои са те и къде са?А сега тук:"Те лъжат, лъжат. Не се чувствам добре", извика Младич, преди да бъде изхвърлен от съдебната зала от двама охранители на ООН.

46

до 45 от славянин

преди 6 години

А-а, така ли, аз пък вече си мисля че даже не си ''един българин'', а земно ''божество'' от което трябва да искам разрешение да дишам!?!

45

славянин

преди 6 години

Що за сорт са защитниците на исляма и последователите му тук - мюсюлмани, евреи или просто питекантропи!?

44

Един българин

преди 6 години

До: номер 39Първо, не съм ти 37, а "Един българин".И второ, Боко изобщо не е "мой", ни най-малко даже.Той е на Путин и на Ердгоан (така си мисля, макар че не мога да го докажа).Путин и Ердоган сега играят в един отбор, което е притеснително поради факта, че "Тюркието" все още членува в НАТО. Но има приказки за излизането и от НАТО.Да не споменавам другите приятели на Боко, като колегата му Силвио, на когото трябваше да му разбият носа и зъбите за да го убедят да подаде оставка.

43

Анонимен

преди 6 години

Абе и бая хърватски престъпници осъдиха.Оооо, то пък верно, че те са католици, а не правослямни, та не се броят за истински христиЕни.

42

до 37 от славянин

преди 6 години

Ние да не сме секретари на евр(оп)ейският съд в Хага, че искаш да ти посочим и номера на документа оправдал Милошевич!?

41

Един българин

преди 6 години

Друг пример: Понеже нямам нито място тук, нито време да опиша всички съдебни дела срещу босненски мюсюлмани, да дам поне един пример.Появиха се нови факти, че Алия Изетбегович също е бил разследван за военни престъпления до неговата смърт.Обаче някои (дали са руски *** или обикновени български граждани, нямам представа) упорито настояват, че само сръбски християни били съдени, а босненски мюсюлмани били галени с перце.

40

Турчин

преди 6 години

Ахмак човек, вярвал е че може да спре настъплението на исляма, кой вярва такива неща?

39

Един българин

преди 6 години

До: номер 36 (varg)Същите думи е изрекъл и Херман Гьоринг по отношение на съда в Нюрнберг.Май подобни бяха и думите на Саддам Хюсеин също.Това са нормални неща, не е нормално нормални хора като нас да ги преповтарят.

38

до 37 от славянин

преди 6 години

А твой Боко с кого се прегръща и кого нарича ''братко'', мистър атлантик!? И какво прави тюркието от десетилетия в атлантическата ''мирна'' организация!?

37

Анонимен

преди 6 години

склавянина е просто един динковец от някое ямболско село