71

Burzum

преди 6 години

Браво, става все по абсурдно.....тая лъха на олдскул чалга от всякъде...

70

Гробар

преди 6 години

Заменям пуяк за ***

69

Анонимен

преди 6 години

Аз бях за герберасткия депутат ММА боецът Вълев - Питбула, ама щом Баце рече да е Пекинската патица, добре!

68

Анонимен

преди 6 години

Поредната патицца за отстрел на карабината Корнелия.

67

Троя е Банкя

преди 6 години

ниц!У фермата ГЕРБ, едни нервни, едни национални сигурации, едни де били, денебили!ГЕРБ отсрани Глафчеф защото го заподозря да е троянския кон от БанкяТроя е Банкя ама и конят им ги ТикваЕдни с Плевня други с 6 апартаментаиде ред на Цецко. Направо му изграждат ролята на Трайчо Костов, ама как ще го спасят от Военния министър дето пердаши шамари

66

Анонимен

преди 6 години

оня доцент ли професор ли беше ще излезе прав за 80% де.бил.чета може да е сбъркал някой и друг процент ама нейсекото гледаш какви хора са в парламинта- и председател дето не различава виетнам от китай - боже упази. ама и са големи ***

65

анонимен

преди 6 години

герб нямат кадри благодарение на цветанов залага на де====ли за да не вземе някоида се издигне над него и резултата го виждаме цачева главанашки караянчевахора злобни кои не могат да говорят и да се дьржат подобаващо на поста имс парламентаризма е свьршено

64

Анонимен

преди 6 години

Крилото на живковистите (ГЕРБ),срещу крилото на Луканов и Лилов (БСП)...Все пребоядисани "другаре" на партията-кYчка.

63

Анонимен

преди 6 години

Тази е истински ***!Пекинската патица е тъпa,агресивна и куха!

62

Анонимен

преди 6 години

Следващият бушон ще е Цветата. Идва и нейният край.

61

Анонимен

преди 6 години

"" ГЕРБ предложи заместничката на Димитър Главчев да го смени ""................Добре е всички гербери да са наясно, че са взаимозаменяеми пешки, които Бойко няма да се поколебаe да смени, за непремерена дума или изпуснати нерви ... и това безспорно е добре.

60

Анонимен

преди 6 години

Към 66със звездичките *** е скрита думата "***". Напразно подмазвачите ритат срещу това определение. Само като се погледнат в оледалото тия , които ритат, и ще признаят, че Иво е прав. А да вземат и да прочетат малко медицинска литература за да разберат, какво е де-б-ил - най-леката форма на умствена изостаналост. И да се подложат на тест, ха, ха, ха.Едва завършили средно образование с тройки и малко чеворки.

59

герберчетата

преди 6 години

На кого ни оставяш Димитре.... на кого ни оставяш Главчев.

58

АНТИ

преди 6 години

Шумете медии продажни,тролете нови ***,ний идем политици алчни,до шущка ще ви оберем.

57

Анонимен

преди 6 години

До бай ПеткоЛеле бай Петко, от гамени и истерично злобни същества в парламента не можеш да се разминеш. А от *** и змиорки трябва да вървиш по червените пътеки с кокили. Няма отърваване. Прав е Бойко Борисов, че "това е матриалът", прав е и Иво Хистов, че 80 % са ***. Това е матриалът. И това избираме.

56

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ беше обезглавчен!

55

Лешников

преди 6 години

Предлагам за председател на Народното събрание да бъде избран г-н Делян Славчев Пеевски.

54

vdch

преди 6 години

Тъпата БСП пак си го получи. Борисов смени пешка за нещо друго ,което не е царица, но ще му свърши работа. Караянчева се държи много по-нагло и язвително, но на кого му пука засега. А и за после... Според редица здрави сили в партията, е по-добре да са 80-100 депутата в опозиция, отколкото около 120 на власт по понятни причини, но за малко хора. Според мен обаче махането на Главчев е една от многот стъпки към коалиция БСП-ГЕРБ, но ще видим.

53

бай Петко

преди 6 години

Оле майко, от трън на глог, че по-висок. Дръж се майко БЪЛГАРИЙО !

52

иде ред на Цециту

преди 6 години

ади са оня ин ги бил НЕРВЕНа та кво НЕВЕРНА ли ша да я щампосатда тургат Цецкото и хептем да се види кой ва-бaнк провокира и играе по нотите на Бузлоджяския конгрес, майнаКорнелия да привика Будката за нарко-трафика!