79

Когато си политик

преди 6 години

Когато си политик трябва да казваш каквото мислиш и си го казвал преди изборите. Не вярвам на Волен, защото като главен редактор на Демокрация говореше едно, после второ, сега трето. Стигнах до извода, че СДСарите и техните производни партии са врагове на българската нация и трябва да има лустрация в държавната администрация, особено за ДСБ и монархо-фашистите.

78

Вотан

преди 6 години

До Анонимен/може би без Джамбазки/И той е баш менте! Още от фамилията се познават ментета и предателите!

77

Иван

преди 6 години

Вълкът козината си мени, нрава не! Това го е казал народа.

76

Анонимен

преди 6 години

Патриот е Орбан. Нашите партиоти - всичките /може би без Джамбазки/ са ментета.

75

Анонимен

преди 6 години

Никога не ми е харесвал,защото говори без да мисли,което за политик не е добре.Цялата надежда на нацията беше в патриотите.... беше.

74

Анонимен

преди 6 години

Паметника на СъвеЦката армия :)

73

Анонимен

преди 6 години

"Паметникът на Съветската Армия и паметникът на Альоша в Пловдив се почистват от Волен Сидеров. Не се съмнявай, вярно е. За целта той е наел подизпълнители да му свършат неговата работа, на които е платил."Това ми напомня за един филм с Чарли Чаплин, където детето хвърляше камъни по прозорците, а баща му стъкларят минаваше да ги поправя. Подобно е.

72

Анонимен

преди 6 години

"Волен Сидеров ли опропасти България, кога е управлявал той?"Oхохохохо!!! Опазил Господ, да бъде Волен управляващ на България! Явно трябва да благодарим на лошото, че защото си даваме сметка, че има и още по-лошо (Волен е по-лошото).

71

Анонимен

преди 6 години

До: 77Паметникът на Съветската Армия и паметникът на Альоша в Пловдив се почистват от Волен Сидеров. Не се съмнявай, вярно е. За целта той е наел подизпълнители да му свършат неговата работа, на които е платил.

70

Анонимен

преди 6 години

И аз му вярвах, ама вече май е забравил за "плана Сидеров срещу колониалното робство" или поне не говори за него ,за съжаление се съюзи(привидно или не ) с един човек, дето продава и предава интересите на България-Бойко Борисов.Дано се осъзнае един ден, ама го пречупиха с тия дела и процеси, така си мисля, може да греша и аз.

69

Анонимен

преди 6 години

Айде бе,БЕЗСРАМНИК ! мериш си приказките ,защото си броиш кинтите ! дедо си разбери -дедо дедо дедо с пари истинска любов не можеш да си купиш -Никога!

68

Наивен

преди 6 години

Спомням си че за хулигански изцепки Волен беше осъден на обществено полезен труд. Той избра да почиства паметници. Някой има ли наблюдения за такава дейност? Ако той е почистил Паметника на Съветската армия в София и Альоша в Пловдив, ще му се извиня.

67

гейчо

преди 6 години

На какви хапчета сте сега г-н Сидеров.Борисов прибра при себе си всички свои опонентиДари ги с власт и любов. Навремето го уволнявах теКарах те се с Симеонов в Бургас правихте цирковеСега се обичате но забравихте за вашия патриотизъм който си го присвоихте така незнайно.КАКВО ПАТРИОТИЧНО СТЕ НАПРАВИЛИ ВИЕ И СИМЕОНОВ вече е ясно че вие сте финансирани от Турция да може Местан да се вихри.Ще си плаща за тези твои грехове политически номад.Внимавай да не ти объркат пак хапчетата че лошо

66

ядосан

преди 6 години

За ДПС е прав,но на мен все едно гласът ми отиде за ГЕРБ.

65

до 73

преди 6 години

Ами нали за това го критикуваме ние,които доскоро му вярвахме.Никой не казва,че той е съсипал нещо.Но как можа да се съюзи с дявола точно сега.Та той буквално възкреси Бойко Борисов,който беше рухнал.Ами Винкелът-колко плюене беше,а накрая и него реанимира.А за това"узряване"да беше говорил преди изборите,а не после.Но това му беше.Остават му още максимум 3-4 месеца в политиката,а можеше да постигне много,ако имаше поне малко акъл.

64

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров ли опропасти България, кога е управлявал той?Нещо нямам спомени да е бил премиер или министър.Една кардинална грешка направи-че влезе в коалиция с ГЕРБ, а можеше да е премиер, ако беше малко по - умен.

63

Анонимен

преди 6 години

Воленчо,много глуповатичък излезна,Воленчо.Да отидеш в лагера на врага,когато той вече е паднал на колене.Много прозта постъпка от твоя страна.

62

Анонимен

преди 6 години

"Когато си политик, трябва да си мериш приказките!" ROFL! Toва да го каже точно Волен, звучи като виц! :D :D :D

61

кеф

преди 6 години

Много е гот, човек да гледа как се гърчат от злоба обръчи от демонтажници....

60

Анонимен

преди 6 години

примирилсе е 4е не е билологи4ески баща на волен младши