19

Анонимен

преди 6 години

Фирмата е спротекции - преди от ДПС, а сега от ГЕРБ, шефът и вече е герберастки депутат, че и в транспортната комисия, фирмата е по ръба на закона, че и отвъд него с безброй нарушения, включително и убити хора, но е с протекции - сега ще го отнесе шофьора, който самоволно е карал 20 часа без почивка нали разбирате - иначе масово нарушение, както във вътрешните линии на фирмата, така и в международните, за което трчбва да бъде отнет лиценза и глоба - но ПРОТЕКЦИИ...

18

Анонимен

преди 6 години

С каква скорост е карал че някаква кола ще го засече? За да те засече автомобил това означава че скороста с която се е движил е била по висока от тази на автомобила. Като знам с каква скорост карат автомобилите този да не е опитвал да излети? Хубавото в случаят е чу нямя жертви. Следващият път пак да се качът на този автобус може пък да успеят да се преселят в отвъдното. Знаели човек?

17

123

преди 6 години

"Юнион Ивкони" са ............ фирма. Не пътувам с тях за нищо на света! Иззеха бизнеса на "Калеа", които бяха най-добрите!

16

Това

преди 6 години

със засичането се изтърка. От години всеки турски тираджия като се обърне, все някой го е засякъл!

15

емилия

преди 6 години

През август пътувах с тази фирма от приморско до София.През цялото време шофьора си говореше по телефона.Направиха му забележка ,но той го премести в лявата си ръка ,за да не го виждаме.Никога повече няма да пътувам с тази фирма.Та те са убийци.

14

Анонимен

преди 6 години

Причината: Юнион Ивкони.

13

/

преди 6 години

До ЕДИНСТВЕНО ОБЯСНЕНИЕТука e България и всички "работи" са български.

12

\

преди 6 години

Така е в държава оставена без съвременен железопътен превоз за дълги разстояния.В Германия с техния железопътен транспорт нормален влак изминава разстояние като между София и Бургас за около 2ч. и 30 мин., лесно удобно и уютно.

11

Пътник

преди 6 години

Аз също скоро пътувах по това направление.Шофьорът беше един и през цялото време си пишеше във вайбър и месинджър. През останалото време говореше по телефона. Няколко пъти автобусът кривва, тъй като шофьорът караше обърнат към мантинелата. Ами не е нормално..

10

Анонимен

преди 6 години

Тези поддържат най-дългото направление в Европа, София-Мирандела. Няма спиране 3-*** шофьори с 5 карти и се молят да не ги спре някой във Франция, защото остават без работа.

9

Анонимен

преди 6 години

Колко катастрофи и ЖЕРТВИ още по пътищата трябва да направи тази фирма,че в крайна сметка да се решите да и отнемете лиценза за пътнически превоз??То не беше един,не бяха два случая!!

8

Анонимен

преди 6 години

Като знаем коя е фирмата , от сега да ви кажа че официалната версия ще е от рода "пътя е крив, аз си карам направо пък той взе да се криви нещо".

7

Анонимен

преди 6 години

"Юнион Ивкони" едни от виновниците за разпада на БДЖ!

6

Анонимен

преди 6 години

Пътувах по външно направление и през почивките говорих с шофьорите- гадна работа, плащат им някакви трошици, жулят смени до припадък и "да влиза следващия".

5

1234

преди 6 години

Абе журналятя, рейс му казват на село или на изминат път от някакво превозно средство (кораб, автомобил, камион и др. ) по определен маршрут.........в Европа - автобус.Как рейса е бил засечен, а пък автобуса бил на 12г

4

да знаете

преди 6 години

От кривите глави шофьор не става!

3

Анонимен

преди 6 години

Септември пътувах по същата дестинация със същата фирма. Беше един шофьор, който почти през цялото време говореше по телефона с друг и се оплакваха един на друг как цяло лято ги карат да правят курсове само по един :/

2

Засичане е !

преди 6 години

Засечена е стройната система за фиктивни шофьори. Този не е издържал на 24 часова езда...Сега ще се скъсат от лъжи и увъртане.

1

ЕДИНСТВЕНО ОБЯСНЕНИЕ

преди 6 години

"хубава работа "ама .....(турска)