48

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ИМА НОВИ ЦАРИСТИ ЗА .....!

47

анонимен

преди 6 години

Калеко Алеко ти нещо за еничари чувал ли си?

46

Стамат

преди 6 години

Защото царят е даден от Бога, а Президента - от рептила!И в Русия няма да могат да назначат юдейския си цар Фернинанд!!!

45

Стамат

преди 6 години

Не само мечтаят за монархия, но и ще я направят, за слава Богу!(и за ужас на рептилите!)

44

анонимен

преди 6 години

След Априлското въстание много млади българки са отвлечени и продадени в робство

43

анонимен

преди 6 години

8 септември 1946 г. е свещена дата в бъгарската история. На тази дата българския народ отхвърли монархията и провъзгласи "чиста и свята република" по заветите на Левски.А Никола Петков заявява: Референдумът за Република се проведе при пълна свобода, защото целият народ бе единодушен за премахването на монархическия режим, който докара на България само нещастия и катастрофи.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42ей анонимен в Испания кой назначи краля на Испания ? така че по внимателно малко с монархията и изобщо с републиката

41

анонимен

преди 6 години

Калеко Алеко по-полеко

40

Учил руски 7 години

преди 6 години

Тези са не родени, заченати алкохолици. Искат от много години дастанат империалисти, но не могат горките.Не знаят как.Забравете за тях.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42 Република,България трябва да стои далеч от диктатурата-Русия.

38

Анонимен

преди 6 години

Монархията е от Бога, републиката от дявола. Долу червените сатани! Бог, Цар, Отечество!

37

Анонимен

преди 6 години

Като не му приляга царската титла на Путин,защо си поръча бюст в стил"римски император"?Защо изобщо,повдига тази тема?Той и сега си е самодържец,управлява криминалната си държава със своите укази.На джуджето му се дощяло да бъде цар.Руснаците не могат без своя"бащица"*хора с промити мозъци,а лидерите им-диктатори.

36

Анонимен

преди 6 години

До Калеко Алеко Без правни християни = РАЯ . По долу и от робите .

35

СатаНАТО™

преди 6 години

Путин никога няма да се съгласи да стане цар, защото ороната ще му стои като на с виня звънец. Или трябва да му поръчат съвсем жужейска коронка, като за първолаче.

34

Ludoto Lenche

преди 6 години

До Зозо....mojesh o Bozo da se krastish !...poveche shte ti otiva !

33

Зозо

преди 6 години

Как точно Вова Шаломов ще стане цар на крепостните селяци в Русистан?

32

Анонимен

преди 6 години

Леле като почнат некви дървени философи да приказват от името на цял народ какво управление било най-подходящото щото видиш ли манталитетът бил ей къв си...

31

онбашията

преди 6 години

признаването несъстоятелността на идеалите в които цял живот си възпитаван е трудно нещо, малцина имат силата на бай тодор да го кажат в прав текст "социализма се оказа едно недоносче". за повечето хора трябва някаква "мека" форма, например когато демокрацията в рим е паднала, никой не е нарекъл монарка "цар", изковали са нови формулировки като "пожизнен консул", "император" или "пръв между равни", за да не излезе че са се отказали от демократичния ред.

30

Вова е институция

преди 6 години

След Вова ще дойде нов Вова, спокойно двойници колкото щеш.

29

Калеко Алеко

преди 6 години

До Рускиня ..... Когато твоите крепостни деди са дошли да освобождават българите от турско робство, те с учудване са забелязали, че "робите" които са дошли да освобождават, за разлика от самите тях, са имали и частна собственост и възможността да пътуват и да се придвижват, както в границите на Турската империя, така и извън нея. Така че по-умните от тях със сигурност са си задали въпроса, кои точно са били робите в конкретния случай ... ?!