206

Анонимен

преди 6 години

за такава куропция един суджук опция и жърти га от килия в килия

205

Анонимен

преди 6 години

Доктор, генерал, чест, достойнство. Винаги съм се питал какво правят високо образовани и интелигентни хора в обкръжението на Б.Борисов. За простите съм на ясно:"Аз съм *** и вие сте прости и за това се разбираме". Единственото обяснение е алчността на хората, облагите, които носи подлизурството. Не се наядоха и не се накрадоха. Използват всяка възможност да се облагодетелстват. А в болниците е страшно, да не попадаш там. Бездушие, мизерия. Подобре да се лекуваш в къщи пък каквото Господ реши.

204

Анонимен

преди 6 години

тоя кондом не е дал парсата от далаверите в ВМА на ГЕРБоБо , ли кво?

203

Объхтен космонавт

преди 6 години

Ееее професоре може ли така!?Но....няма нищо, няма нищо, всичко е наред.

202

Анонимен

преди 6 години

Ашколсун бре. Така се държи на името и неопетнената чест. Подава оставка и се покриваТрябва да се учим от челния опит

201

Още по-риторично

преди 6 години

Така ли ГЕРБ борят корупцията по високите етажи на властта?

200

риторично

преди 6 години

Защо хора за кражба на 7 лв отиват в затвора, а за 1.200 000 е оставка?!

199

Анонимен

преди 6 години

Ха сега след оставката да го пращат в зандана. А ако погледнем в Китай, там такива ги разстрелват. Обзалагам се, че косъм няма да падне от главата му, затова де е Китай де сме ние ..../у батака, у лай...а/.

198

Анонимен

преди 6 години

До extremistИНТЕРЕСУВА МЕ КОГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА МЯТАТ ЧУВАЛИ С ПАРИ ВМЕСТО ОСТАВКИпитай на Позитано 20, що питаш тук? Само камуняките могат да крадат и с ГЗ си.

197

Анонимен

преди 6 години

откакто ББ прави само магистрали има много кръстовища и отбивки - там все ще намери някой за министър

196

Анонимен

преди 6 години

golqma raota , she se premesti na drug stol :)

195

Анонимен

преди 6 години

Чакайте малко!Далаверите, кражбите и корупцията, всеки един ден ни правят живота черен и това, че някой си откраднал стотици хиляди левове хвърля една оставка и до там приключва всичко, какво мен ме грее? Така е много лесно за всеки един управляващ да продължава да краде и лесно с малко водичка да си измие ръцете, и да излез чист от ситуацията. Това не може и не трябва да продължава така.

194

Д р Стоманов

преди 6 години

Сега е момента да се назначи не военен ,а икономист за Мин.на Здравеопазването.Д а се очистят Пенсионерите от Болниците.,да се увеличат заплатите на младите лекари и направо да се промени системата за оценяване на работата.Стига с тези пътеки.Стига с частни болници с държавни средства.Стига с монопола на GP тата,които никой не може да конкурира.Парите следвали пациента,неправилно е това.Трябв нов механизъм ,много по-пластичен.Много по интелигентен.Т толкова ли няма икономисти в тази държава,.

193

Анонимен

преди 6 години

та вие от ГЕРБ и Бойко кво друго очаквате ,,,не че и БСП са стока де,,,преврат требва в тази държава и мародерите крадци обесени на площада

192

Анонимен

преди 6 години

Суджуци в оставка ..всички политици са мародери и компрометирани мафиоти

191

Анонимен

преди 6 години

Къде е хвърлил тази оставка?И Борисов да провери там, откъдето я взел, че току виж има и други хвърлени.

190

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

189

Анонимен

преди 6 години

Отиди си човека на Лютви Местан.Навремето Плевнелиев го направи шеф на ВМА по предложение на ДПС - тогава Местан му бе шеф. Борисов го направи министър за да се отблагодари на Местан.

188

Анонимен

преди 6 години

Имаше решение зъбните протези за най-възрастните да станат безплатни, но се оказа че в Здравната каса нямало пари и се отложи за.... минало несбъднато време. В съвсем сегашно време се оказва, че този човек намазал зъбките на зет си за сметка на болни и нуждаещи се хора! Безсрамието е огромно! Събираме пари за лечение, за справяне с бедствия, причинени от безхаберие и за какво ли не още. Какво дебелоочие!

187

Анонимен

преди 6 години

Никъде в сърцераздирателното интервю с доктора-крадец не чух да се споменав, че откраднатата сума от 1.2 млн лв ще бъде възстановена в Държавния бюджет.Нещо повече, доколкото разбрах от статията, Министърът на Финансите Владиславчето Горанов великодушно е махнал с ръка.Защото излиза, че Държавният бюджет не е на Българските данъкоплатци, които внасят в него, а лична каса на собственика на ГЕРБ.