76

Анонимен

преди 6 години

Баси, тук са се събрали изперкали пейзани, нагълтали ли се с омраза, като патки с топли л--на, без да знаят за какво става дума. Тази тема САЩ - СК, не е за всеки. А Пейзаните се опитват да обиждат, разбирайки, че единственото оръжие и отрицанието. И какво да казват, че САЩ били кравари, нещо променят ли? Сигурно тайно им се иска да се махнат от тук и заживеят другаде, но са останали необразовани и и затъпели. Да си стоят тук тогава и плюят, светът се развива и върви напред. И да ла//пат топлите

75

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

До всички млади евро амбреажи - набийте си страпоня по - надлибоко ! Шьорос а ? !

74

Пацu

преди 6 години

Здрасти банда!Гледам pycoфилистиците вместо да използват хубавото време, са заболи нос в мониторите от сутринта :DЕми така е!Копeйкаджии, нищо не може да се направи...

73

Анонимен

преди 6 години

Кимстера доиграва последното ниво на син кит, и както върви ще е първия превъртял играта.

72

до 101 Доналд

преди 6 години

Теб всяка вечер те пълнят ...

71

до 98 бай Танас

преди 6 години

Абе кво се прайш на мъж бе ? Усеща са от писането ти , ча си млад гей от протестарите.

70

Доналд

преди 6 години

За Ким не ми дрeме,до Коледа ще му напълнязaдникa със сeмe!!!

69

от немско

преди 6 години

Като чета коментарите на така нареклите се " евроатлантици " всъщност това са наркозависими платени писачи от сороски антибългарски организации се смея. То бива малоумие но те чупят рекорди за книгата на "гинес" .

68

Тръмп

преди 6 години

Путинoпитеците и Кимоноидите, могат само да ми почeшат тлъcтитe тaшaци!

67

Терсенетон

преди 6 години

Във Уругвай верно не им пука, какво става във краварника. Пак америка. Но само бели хора. Стандарта е висок защото никой не лежи на гърба на другия. Краварите да духат супата от социала:))))

66

Анонимен

преди 6 години

Сороските драскачи в София са бесни и от ранни зори са се надрусали. До коледа доста от тях ще се възнесат.....

65

до 89 бай Танас

преди 6 години

Тебе така ли ти прават сека вечер бежанците ?

64

Нико

преди 6 години

Ако сев. Корея нямаше ядрен потнциал до сега щатите щяха да заличат от картата от разделянето на полуострова колко войни е водила сев. Корея и колко сащ и защо някой развиват ядрени програми а за други е забранено ?

63

Анонимен

преди 6 години

Гледайки Дебелачето и няколко военни, които се хилят изкуствено, ми напомнят за СоциалузамЪт. Помните ли, напред са блеснали житата, окъпани от светъл дъжд. И държавата колабира през 89. Да плашиш един народ, че ще ги нападат, държани в глад и тотален контрол, при такива санкции, с много лагери за инакомислещи, говори, как за да си запази беьконтролната власт, един болен мозък ще жертва народа си. СК са опасни с атомните си бомби, защото глада ще стане свиреп и ще се търси повод за война.

62

Stonewall Jackson

преди 6 години

До АнонименАми стой си в " Америка " краварски анонимнико и когато ядрените взривове заличат Кравария там си остани ! Кравария е маша в ръцете на иудеите - параван на световният Ционизъм.Затова Ким ще удари Кравария а не Израел.

61

до 83 Гатанков

преди 6 години

Ни са напъвай да мислиш да ни получиш некое заболеване

60

до 81 ха хахаха

преди 6 години

Недей така, имай милост към сороските *** в софия, че ще получат инфаркт...

59

Гатанков

преди 6 години

В САЩ живеят 3500000 (три милиона и петстотин хиляди) руснаци.Колко американци живеят в Русия?

58

до 80

преди 6 години

Много са се върнали в БГ. Лично мой приятел доктор който беше там 12 години се върна и работи като лекар.

57

Анонимен

преди 6 години

Тази полемика, ако може да се каже, че е полемика показва една от чертите на нашата Народопсихология, отрицанието на факти и събития за които нямаме пряко наблюдение. Поради тази наша черта, тук се обижда, но анонимно, типично за страхливия човек. И завистта, че на Америка не и пука, какво мисли някакъв ***, и върви напред, кара някои тук да изпадат в бяс. Я ми кажете, колко от българите са се върнали от САЩ? От 1000, 3-4. Защо, защото у нас простотията, която излиза и тук, убива.