23

Анонимен

преди 6 години

Снощи след новините в 20:00ч. и преди мача на Лудогорец даваха един филм "Гневната Америка"."Бейкърсфийлд е столица на кънтри музиката в Калифорния, някога "бял" американски град, сега наполовина испаноезичен и "черен". Журналистката разговаря и с двете страни - поддръжници и врагове на миграцията и кандидат-президента Донлад Тръмп"След спада цената на нефта, една компания там съкращава 5000 работници. Белите обвиняват "другите", че им вземали работата и т.н.

22

Анонимен

преди 6 години

хахаха, това всеки можеше да им го каже. Дори умствено изостанал би се сетил, че със 100 000 долара и 2000 акаунта незнам си къде не можеш да повлияеш на 200 милиона избиратели. Само наглите социалисти пишман демократи се правят на ощипани все още.

21

Анонимен

преди 6 години

Дори и в САЩ не вярват на руската намеса в изборите. Който ти е казал че вярва до психотични степени, те е излъгал. Може и да има някакви същества с психични отклонения да вярват, но едва ли нормален човек ще повярва на нещо такова.

20

Анонимен

преди 6 години

Не искат да признаят истината, а тя е че тъпите американци отидоха и си избраха един старец овчар за президент човека даже колеж не е завършил. 8 клас

19

Анонимен

преди 6 години

Добре де, след като разузнавателната общност в САЩ нито е установявала такова влияние, нито би могла да го установи откъде идва твърдението за такова? Тея нещо започнаха много да се излагат нещо.

18

Морски

преди 6 години

Браво,американците откриха топлата вода!Слава на Русия!

17

Анонимен

преди 6 години

Това, че руснаците са виновни за избора на Тръмп вече така здраво се е набило в дебелите американски глави, че вече никаква истина не може да промени нещата. Сащ прекалено дълго повтаряха тая лъжа. А една лъжа повторена 1000 пъти почва да ти прилича на истина. А и те така са научени от времето на студената война, че за всичко друг им е виновен и най- вече Русия. На времето комунистическата преса нас не можа да ни отучи да мислим, но американските медии го постигнаха отдавна.

16

бошлав

преди 6 години

Цялата тази говорилня за руска намеса за и против е само реклама за рашките. Демократите просто трябва да преглътнат загубата и толкоз. Ние не сме забравили конференцията когато Обама си бъбреше с Путин и някой включи микрофона и разбрахме че Обама обещава на Путин да не го спира . . . да прави каквотъ иска.

15

бг смешки

преди 6 години

ЦРУ си ги създава всичките " врагове " и после обеснява колко са лоши руснаците ......или ИД ил АЛ Кайда ..... а кое е най-голямата мафия в света !?!?! ИМЕННО ЦРУ !

14

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

13

Позитан

преди 6 години

Бе те Кремал не могат да повлияят на изборите в Трън, белки БСП спечели една община, вие ги обвинявате за САЩ с високотехнологичните защити!

12

Анонимен

преди 6 години

Русия е държава на равнището на 16 век и не може да осъществи акерска атака! Нали така, атлантици! Значи ако е за хубав телевизор - не може, ако е за нещо лошо - Ау-уууу, Калашников е виновен!

11

Ненaзовaн източник

преди 6 години

Руските хaкери сa много опaсни,въпреки,че комповете им сa нa дървa и въглищa,a сфтуерa им е нaпрaвен от пушек от борови иглички!Те живеят в землянки и пещери в Сибир!

10

Advocatus Diaboli

преди 6 години

На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура и на всяко копче е написано името на някой западняк. Когато Путин иска някой от западняците да бъде избран за президент, например Доналд Тръмп, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име, и чичката или лелката моментално биват избирани за президенти. На това му казват хай-тек.

9

Анонимен

преди 6 години

Да не излезе накрая че всичко е голяма тлъста лъжа на либералите?

8

погр ебален агент

преди 6 години

Руските хакери са навсякъде. Наскоро вдигнаха цените на краставиците на Женския пазар в София. По интернет!

7

Анонимен

преди 6 години

Целият шум около руската хакерска атака е за отклонение на вниманието от истинския проблем, а той е, че Хилъри Клинтън е направила държавни тайни публично достояние. По тази причина тя не само не бива да бъде президент, но трябва да бъде и съдена. За това, което са извършили, руските хакери трябва, най-малко, да получат благодарност от американците.

6

Хамерикански саги

преди 6 години

Все някой друг им е виновен, все ги заплашват, все ги атакуват, все им се месят. Типично държание на застаряваща *** с претенции на девственичка

5

Пепо

преди 6 години

След толкова уволнени, отказали поста , най-накрая се намери "правилния" шеф, спазваш вярно идеите на патока. Какво друго изказване можеше да изрече, така че да не разлюти началника си?

4

Снежанка

преди 6 години

Лошо е да имаш мозък, като на джудже и да даваш мнение за джуджетата.