22

Активист на БКП

преди 6 години

До ДО НИНДЖА 17Прав си ! преди 15 години в 2002 година при царя беше зле ! Преди него при Костов още по-зле ! Ама така ви се пада като свалихте с пуч Жан Виденов ! Тъкмо държава беше почнала да забогатява и Костов я продаде на Сорос !

21

Тато из Правец

преди 6 години

Другарю Цурко ! Оградата ви е пълна скръб ! ДПС днес гласуваха с вас ! Всичко ви е камуфлаж !

20

123

преди 6 години

До ЦециАми секретно е колко реда е оградата, колко е дълга, от какви материали е изработена, как е монтирана (то това се видя и след последния дъжд), колко струва, къде спаха работниците, как се охранява, има ли камери, има ли ток или не, плаща ли се за видеонаблюдение и ако да - на кого. Всичко това е супер секретно.

19

ДО НИНДЖА 17

преди 6 години

Нинджа,колко ти беше заплатата преди 15 години??? Какво точно ни завещаха твоите другари? Колко беше пенсията на баба ти? Колко беше заплатата на ***?Аман от хленчещи и разлигавени недорасляци.

18

хаха

преди 6 години

Донякъде Гуменката е прав. Оградата е най стратегическото нещо правено от българите през последните десетилетия.

17

гражданин

преди 6 години

Засекретяване на една телена оградапо подхождаше дае за снегозадържане отколкото на надеждна възпрепятстващо съоръжение .Засекретиха го зада прикрият фалшивия му строежОт месец е пропаднал участък в района с Сливарово общ.М.Търново най големия канал за привеждане на мигранти .Гранична полиция не подава сигнал че е пропаднало за да могат да си въртят бизнеса .

16

Ами!!!!

преди 6 години

Браво Цецо !Давайте така,повечето хора са с вас.А невръстните клакьори и престарелите чугунени глави газ пикаят.За малките всичко започва преди 10 години.Все едно преди това не сме живели ,не сме видели и преживели.Само 1месец от края на 80те да преживеете ,или Лукановото и Виденовото време воят ви ще се чува до луната.Късметлии сте мушмороци но не го разбирате.Или просто това ви е,,професията" -да плюете,без да влагате разум .За нас това беше забранено и наказуемо.Но ако дойдат ,,другарите"???

15

Анонимен

преди 6 години

Наглият лъжец Цвъки вика "Дръжте лъжеца". :):)

14

Ninja

преди 6 години

Къде се вдигат доходите освен в парламента? За последните 10 години тока се е вдигнал с 35%. водата с 60%, храните с 50-60%, а този наглец говори за доходите на хората. За да компенсирате всички увеличения трябва да удвоите доходите на всички, а не на бюджетните само.

13

Съвет

преди 6 години

Бабо Куно , извади си циците от гащите , че ти пречат на мисленето.

12

БАБА КУНА

преди 6 години

ЦВЪКИ КРИВОГЛАВИЙ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТЕН И ФАЛШИФ ЕКЗЕМПЛЯР! МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА !!!

11

Цеци

преди 6 години

Цецо, вероятно имаш проблеми с главата... мисля, че макар да си възпитаник на Помощно училище, ти си спомняш, че ти не си министър на ВР от 2013 г., а председател на ПГ. Решението на правителството да обяви оградата по -турската граница за секретен обект е направо смешно. Този "обект" е проучен отдавна от турските граничари и от икономическите имигранти, така че нищо секретно няма в него. Да не говорим, че след проливните дъждове част от оградата падна, което говори зле за бетонираните колове.

10

Анонимен

преди 6 години

Будалисов 4 няма да има. Обединените ще му изядат главата.

9

УЖАС!

преди 6 години

ПО ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ С НАУЧЕНИ ФРАЗИ И ГОВОРИ ЕДНО И СЪЩО Е ЦВ.ЦВ. ДАЖЕ ИЗЛЪГА И ЗА 6те АПАРТАМЕНТА ПАРДОН МОЖЕ ВЕЧЕ ДА СА СТАНАЛИ 10

8

Анонимен

преди 6 години

Кой е тоз грозен човек на снимката прилича на джихадист със таз бръсната кратуна моля проверете тази следа.

7

Анонимен

преди 6 години

мислехме го за порядъчна тиква а то компир в края на сезона когато новите картофи заливат пазара

6

позитано 20

преди 6 години

Всеки успех на ГЕРБ е пирон в ковчега на БСП.

5

Анонимен

преди 6 години

Глупости, помня при Ореха пенсиите се повишиха и тока поевтиня със 5% исках да си купя евтино цигари ама нямаше. Cега на всеки ъгъл продават контрабандни цигари болниците не фалираха и имаше пари за АЕЦ.

4

паметлив

преди 6 години

стратегически обект от значение за националната сигурност беше и непостроената втора атомна

3

Анонимен

преди 6 години

Така е отклонява се вниманието 300 000 лв за компютри що за компютри искаме да узнаем, а за болниците няма пари.