42

българина

преди 6 години

браво само така и забрана на ислямски инвестици особено от турция и СА!

41

Анонимен

преди 6 години

църквата определено трябва да се стегне и ако трябва и ще обяви руската църква за ерети4на и да отлъ4и с анатема Путин от вярата като враг на християнския свят . ПРИ ТОВА ДОРИ ЩЕ Е И ВЯРНО ))).. Има прецеденти примерно с Николай 2 и русия ПСВ ... да не задълбаваме колко пъти сме си го правили взаимно с византия

40

Анонимен

преди 6 години

Никой не налага исляма, хората сами отиват при него отвратени от показната фалшива религиозност плъзнала навсякъде. Ей сега например ще има показно кръщене в 10 града на 1000 младенеца. Кому е нужна тази показност? Ако никой не разбере, че си кръстен по-недраг ли си Богу? Християнин си не защото си кръстен публично, а защото сам и в уединение с Него си го приел в сърцето си осъзнато.

39

Баба Гуси

преди 6 години

Дано бати Праси КаракОчанов по-скоро отреже лентата на ислямския факултет. Всички семинаристчета чакаме с отворени...хм "обятия" новите си колеги. Тука малко сме си поомръзнали, познаваме се иии..от вътре, ако ме разбирате. Нека дойдат новите колеги, ще обменяме идеи и флуиди, малко да живеем.

38

Анонимен

преди 6 години

Много добро решение! Прекалено много чужденци започнаха да се месят тук. Ние си имаме православно християнство и не ни трябват други разновидности на християнството, които само разделят народа!!!

37

Анонимен

преди 6 години

При свобода на словото и сдръжаванията, вкл. и неформалните, как ще накарате една общност от хора да (не) приема някого за свещенник, проповедник или служител ? При комунизмът беше с репресии, забрани и народна милиция. А сега ? *** кажи на едни хора, които нямат нищо общо с политиката, че трябва да гледат на този или онзи по такъв или инакъв начин ! Господа, това не е корупцията, в която сте доста вещи ! Навлизате в сфера, от която си нямата хал хабер !То май вие ставате опасни за сигурността!

36

Анонимен

преди 6 години

Между другото по улиците са ме спирали да ме агитират всякави, но не и мюсулмански проповедници...нищо лично просто факти.

35

Анонимен

преди 6 години

Няма значение какъв съм и в какво вярвам, но не искам някой да идва да ми предлага или да ми налага алах-малах и т.н., защото колкото по-нагли станат *** толко повече бъдат изклатени. Конфуции е казал някога "Пази се от гнева на търпеливия"

34

Анонимен

преди 6 години

До до: 31Какво те наведе на мисълта че има нужда от тази книга?Аз не изповядвам никаква религия

33

до: 31

преди 6 години

Първо прочети за Византия как Пра пра пра дедите ти са станали християни/славяни насила :Османо-римска империя, българи и тюркиАвтор: Стоян ДинковДата на издаване:Април 2012ISBN:978-954-28-0915-9Страници:160Корична цена:10 лв.

32

TOP SECRET

преди 6 години

Мормоните си обикалят свободно из цяла България и хипнотизират на Религиозна основа уж било курс по английски , Каракачанов подай си ОСТАВКАТА и не се занимавай с Политика че нищо не разбираш

31

Анонимен

преди 6 години

Всъщност християнския свят падна още с превземането на Констатинопол,ама кой да чете? Има-нема преди около седем века

30

Анонимен

преди 6 години

Предател от Държавна сигурност , местото му се в Затвора

29

Анонимен

преди 6 години

Що не забраните и телефоните, глей що пари измъкнаха на клетите глупци..същото е.

28

Анонимен

преди 6 години

"Забрана за всякакви чужди свещеници - ислямски, католически, евангелски, ще въведе правителството чрез промени в законите за вероизповеданията, за образованието и Наказателния кодекс."Супер, това означава ли, че ще бъдат изритани и онези американски секти, йеховисти, евангелисти и целият *** идващ отвъд океана?

27

бай х

преди 6 години

попове и имами трябва до учат в едно училище и с еднакви учители ...

26

много са сектите

преди 6 години

Тази лайня.на държава се напълни с всякакви сектанти. Това вече е масово

25

от ченге-ум

преди 6 години

Предлагам по аналогия поради повишаване на броя на ПТП - да се забранят всички МПС.....Когато някой бг умник предлага нещо, защо не представи данни къде е въведено това...тогава веднага ще лъсне че Каракачанов, агента-доносник е новатор, уникален..... тапир.

24

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се забранят всякакви чужди свещеници. Една от причините е че нашите попове са на свършване и да не се получи другите да станат мнозинство. Но причината няма да е в тях.

23

Анонимен

преди 6 години

Да се спрат и предаванията на турски по БНР и БНТ.