40

Анонимен

преди 6 години

У Лозенец се нааасраааха ся ще станат ощи по- високи.

39

Анонимен

преди 6 години

Е това е,децата на айдуци и бандити го раздават хайлайф у софето!Баси боклучака!!!

38

../\..

преди 6 години

Министърка с доста въпросителни около почтеността и имущестото й и осъждан престъпник имат синове - първи дружки.Супер просто.

37

пк Аурелиано Буендия

преди 6 години

И какво от това че е ,,законно притежавано'' ? Стига сте ни будалкали !!!!

36

Виноградец

преди 6 години

Абе пускайте ги, то във Виноградец го пуснаха под домашен арест като застреляха човека, а тук няма пострадали. Нека да не бъдем по-католици от Папата, нищо не е станало, тук дори и труп нямаме, а във Виноградец имаше.

35

Анонимен

преди 6 години

"Симеон Сакскобурготски Долорес Арсенова" това ли е пълно име на царя, и пак неволни правописни грешки ?

34

Бай Иван

преди 6 години

Златистия нали стоя 12 години в затвора и си мисли че още сме '96

33

Анонимен

преди 6 години

Туземска държава с предизвестен край

32

Дани

преди 6 години

Как така не е ясно чий е пистолета след като е законно регистриран.

31

Сократис

преди 6 години

А кой казва, че не се знае на кого е оръжието? Казва го пишещата статията, т .е шматка незнаеща за какво пише! Е, тогава защо е тази полемика?! След като вече е ясно, че стрелеца е взел оръжието от собственика и е стрелял, и още, че са арестувани тези двамата, като е стрелял синът на някаква шапка-барета, следователно собственика е другия, или синът на бившата царска подлизурка, спрягана и за негова любовница (до колкото е било възможно), еко-министърката Долорес Арсенова

30

Дървен камък

преди 6 години

"Все още не е ясно чий е пистолетът. Оръжието обаче е законно притежавано."Оказва се, че неизвестно лице, законно притежава оръжие. Я вземете да си намерите що-годе мислещи хора, да ви списват "статиите".

29

Вяра

преди 6 години

Що за комплексар трябва да си да ходиш навсякъде въоражен с боен пистолет - включително на партита и детски рождени дни. И след втората водка да стреляш напосоки. И да видим дали ще бъдат наказани тези "юнаци". И дали ще им бъде отнето законнопритежаваното оръжие. И защо изобщо трябва да имат право да притежават и носят оръжие. Бог да ни пази.

28

Анонимен

преди 6 години

Те така се харчат скътаните, готови пари на мама и тате от престъпления и далавери, от сутринта разцепване по кръчмите!Разглезени безпътници, поне да не бяха толкова п-р-о-с-т-и, тия далавераджийски парици да бяха отишли хора да станат!

27

Анонимен

преди 6 години

Добре ,че от блока са нямали и те оръжие ,че "мирния" купон можеше да стане касапница.Направо ни върнаха в 1850 година.

26

Анонимен

преди 6 години

Това, че има разрежително за оръжие не означава ,че използваното оръжие е законно.Как не се знае на кого е. Аз ли да им казвам на ченгетата ,че трябва да проверят в КОС.Или пистолета е без номер.

25

Анонимен

преди 6 години

***,вече и в къщата си,човек не е в безопастност.По бетер и от нигерия и камерун станахме...

24

Анонимен

преди 6 години

стана модерно роднини на настоящи и бивши депутати да се изявяват като тартори на организирани групи, това само показва очевидното че сме управлявани от бандити, маскирани като дупетати.

23

Анонимен

преди 6 години

Ето това е интересно. Оръжието е законно притежавано но не се знае на кой е? Такова чудо може да се случи само в мутроландия. Значи хем е регистрирано хем не се знае на кой на името е регистрирано. Демек си регистрирам пистолет но не си пиша името? Абе тия за улави ли ни имат?

22

Анонимен

преди 6 години

Мутренските години никога не са свършвали, но сега са в разцвета си!Оставка престъпници!

21

Анонимен

преди 6 години

Ан тъй ,***-земя на безкрайните възможности.