56

Анонимен

преди 6 години

Тая ограда наистина е много опасна за бежанците.Като вземат да я прескачат и току виж паднали долу заедно със стълбите.

55

Анонимен

преди 6 години

Великата българска ограда паднала от малко дъждец.Абе тя верно много велика била.Даже и пеперуда не може да я събори.За врабче не е сигурно.

54

Минчо Празников

преди 6 години

Едно време социализмът имаше 5 врагове: капитализма и четирите годишни времена. Кога ли поредния дъжд ще срине държавата?

53

Анонимен

преди 6 години

ДА Я ПОКРИЯТ ОТ КРАЙ ДО КРАЙ, ХЕМ ЩЕ Е НА СУХО, ХЕМ ЩЕ ОТКРАДНАТ ОЩЕ НЯКОЙ МИЛИОН.

52

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Дъждовете повредили оградата ... ?Тя да не е от захар бе ?!?

51

vlady

преди 6 години

Прахосаха се куп пари за тараба, само дето не е дървена. Крайно време е да има осъдени, на д-р. Борисов би му се отразило добре да поживее в общежитие Кремиковци Хилтън.

50

Я

преди 6 години

Аре са 16млн за ремонт

49

Анонимен

преди 6 години

Далаверко няма да ме учуди ако сега заведе иск срещу синоптиците заради дъждовете.

48

Анонимен

преди 6 години

Да попитам, акоо някой журналист напише лъжлива статия, носи ли отговорност? Или и вие сте като съдиите - който плаща, той поръчва музиката?Чак пък изсмукали от пръстите колко валежи паднали на кв.м ....тцтцтц, тази година е една от най-сушавите, баш върху оградата се било изляло нещо немислимо....Гнусна манипулатовна ***!!!!

47

Анонимен

преди 6 години

Как смеете да обвинявате Великият оградостроител, Заглушаващият дискотонколони, Координиращият координатори, Бутащият бабички, Хотелен средствоусвоител и Демографски интегратор съвместяващ и длъжността на вицепремиер или велик везир?!?!

46

Анонимен

преди 6 години

Неее, колега...не е най-голямата далавера до момента, а е една от няколкото най-големи.Например пладнешкия обир на КТБ - 16-20 милиарда, санирането на панелките - още няколко милиарда, детски площадки и СТАДИОНИ в селата!!! По евро програми ;) и тн и тн.Ние сме невероятно глупав народ за да гледаме тъпо как крадат пред очите ни.

45

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 6 години

На оградата трябва да пише: "Пазете от вода, пряка слънчева светлина, силен вятър и деца. Може да бъде увредена." ЕГАТИ ОГРАДАТА! Сега освен нея да пазим. да не вземе да падне сама.. Има толкова нелепа държава.. за съжаление..

44

бай х

преди 6 години

на село имаме телена ограда на кокошките на 40-50 години и не е мръднала , и не се нуждае от ремонти : )))

43

Анонимен

преди 6 години

Хахахахахаха "великата ограда на Валери Винкела", за която той прегъна милиони комисиони, не може да устои на един есенен дъжд, а вие чакате да спира нелегални ислямисти!?!?!?!Далаваерата с тая ограда е НАЙ-ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА в последните 20 - тина години, пред която бледнеят и измамите от масовата приватизация и кражбите на еврофондове!

42

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Каква ще да е тази ограда на милиони, която се поврежда при първия дъжд. Нали за това е ограда, за да е изложена на слънце, дъжд, сняг, градушки, земетресения. Щом е толкова крехка, да си я бяха монтирали в парламента. Хем няма да се ползва целогодишно. Зимна, пролетна, Великденска, Коледна и разни други ваканции. Смях в залата.

41

бай х

преди 6 години

как дъждовете могат да повредят телена мрежа , бодлива тел и метални колци на една година след монтажа ????????????

40

Анонимен

преди 6 години

ако взема един по здрав кол или още по добре някой винкел и я залашкам, дали ще я съборя? навремето какви огради и какви винкели имаше, като го вземеш, като го подпукаш да му...

39

сминдух енд чесън

преди 6 години

Пореден български принос в иновациите,преди дъжд отмиваше захар в кораби и тя изчезваше ,сега сме свидетели на отмиване на телени заграждения.

38

Анонимен

преди 6 години

Какво са я повредили бе? То е зейнала дупка, през която и софийското метро може да мине. Изключително некачествено и колосално скъпо съоръжение!!!! Очеизвадно източване на пари, както само герб могат!!!!

37

Анонимен

преди 6 години

Емчо, стола ли си пазиш?