37

te taka

преди 6 години

И да се знае един е БУДА и Винету е негов пророк! Покаи!

36

Анонимен

преди 6 години

корупционният орган е голям но импотентен

35

Анонимен

преди 6 години

Абе радефф да не е върнал грипенските милиони?

34

мнение

преди 6 години

Дейността на органа, който ще бъде обособен срещу корупцията ще е деликатна и изключително на законово основание.Това налага той( органа) да бъде независим политически , икономически и пр.Не би трябвало да се назначава от парламента, защото ефекта ще е нулев.Отлагането във времето е показателно , че властимащите НЕ желаят антикорупционни действия.

33

до 28

преди 6 години

Борисов никога не вземал решение за купуване на ф-16. Факт. Другото са пропагандни измишльотини на троловете на БСП.

32

нали!

преди 6 години

В някои държави корупцията е държавна политика - пр. Германия. Немската фирма Сименс бе хващана много пъти да подкупва чуждестранни политически лица, за да подпишат сделка. Направиха същото и в България - спомнете си сделката с отпечатването на поспортите, която платихме милиони лева повече, но Станишев стана шеф на ПЕС с огромна заплата и бонуси.

31

Анонимен

преди 6 години

Хора не мога да ви разбера щом не искате корупция , защо гласувате за герб,бсп и дпс та те са в основата на корупцията.

30

Анонимен

преди 6 години

Орган борещ се с корупция е лесна работа, но къде са честните, умни и смели хора, които ще я борят. Това е въпросът. Пък и все още да има, тях никой ги не ще.

29

Анонимен

преди 6 години

А бе този президент да не го намерят като Мишо бирата в някоя баня .Така действа мафията и корумпираният политически елит в България!

28

Анонимен

преди 6 години

за да гониш корупцията в България все едно е да гониш михаля политиците много говорят но нищо не вършат защото така е им изгодно напротив укрепват още повече корупционните си въжделения защото ден година храни те расъждават така ако не съм аз друг ще вземе парите така че даи да се нагуша че другият път я ме изберат за кмет или депутат я не

27

ЗАЩО

преди 6 години

Защо Политиците се дърпат от приемане на Закон за Борба с Корупцията ?Много хора в България като *Василев* си представят че се дават едни пари на Катаджия и това е .Корупцията е Мафията в Държавната Администрация която Определя Правилата и Приема Закони за лично ползване на Държавните Ресурси .

26

Анонимен

преди 6 години

"Лъжеш - никога не е вземано решение за купуване на ф-16."Още Аню Ангелов от първия тиквен кабинет започна да натиска за ф-16 трета ръка, факт. Португалците се чудеха на кого да си пробутат старото желязо, Тиквата се нагуши с комисиони и сега се чуди как да рестартира търга. Иначе няма логика да натискаш да си "обновяваме" ВВС с ф-16, дето са набори на МИГ-овете ни.

25

до 25

преди 6 години

Точно Тиквата сега използва властта си за да пробута ф-16, защото е взел дебели комисиони за тези антики-Лъжеш - никога не е вземано решение за купуване на ф-16. Като пробутваш някакви лъжи, гледай да са поне малко достоверни, защото затъваш във фантастагории.

24

до 23

преди 6 години

Съвсем се оплете в глупости и фантасмагории. Точно Тиквата сега използва властта си за да пробута ф-16, защото е взел дебели комисиони за тези антики, а Радев го прецака с новите грипени.

23

ф

преди 6 години

Ало, червените бабички, много спите. Вашият човек Радев няма никаква подкрепа. Дайте малко червена пропаганда. Ще се оплача на Нинова, че нищо не правите за защита на идеите на светлия комунизъм и неговия вожд комбайнер Радев.

22

до 21

преди 6 години

Преди малко заяви, че Радев бил започнал далавера с Грипените, а сега ми заявяваш, че нямал никаква власт относно сделката за самолетите. Май ти не си в час.-Тъй като Радев няма власт сам да направи тази далавера, той използва служебното правителство, което взе нужните решения за шашмата с Грипените.

21

Анонимен

преди 6 години

Замесени ли са ГЕРБ, не очаквайте борба с корупцията.

20

Анонимен

преди 6 години

"Не си в час. Радев няма властта да прекрати никаква сделка."Преди малко заяви, че Радев бил започнал далавера с Грипените, а сега ми заявяваш, че нямал никаква власт относно сделката за самолетите. Май ти не си в час.

19

Гаврят ли се

преди 6 години

Според новият закон на ГЕРБ против корупцията държавните служители,депутатите и министрите няма да носят отговорност при наличие на корупция,а само гражданите и фирмите,заплашват ги със затвор до 5 години!

18

до 15

преди 6 години

Всъщност Радев прекрати далаверата на Тиквата с 30 годишните американски барутници на цени като за нови самолети.-Не си в час. Радев няма властта да прекрати никаква сделка. Това може да направи само правителството т.е. Борисов. Радев е само фигурнт на българската политическа сцена. Интригант без реална власт.