20

1

преди 6 години

До ДДа набиеш депутат!

19

Патриот

преди 6 години

Ех, как ми се искаше да е ромка. Като разбрах, че е българка рязко загубих интерес.

18

Анонимен

преди 6 години

Някой учудва ли се, че българката заради една кариера е способна да убие детето си?

17

Анонимен

преди 6 години

Чувал съм и за други подобни случаи със същия фатален край - майката удушава детето си след раждането. Бог да го прости детенцето.

16

Д

преди 6 години

Ако убийството на дете се наказв с до 3г., тогава какво трябва да извърши човек, че да го накажат 30г????!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 6 години

В лошо време живеем. Все по-трудно човекът отстоява човешкото.Ужас!

14

Анонимен

преди 6 години

Индианките не убиват деца си защото те им носят детски. Тази си е наша, бяла българка.

13

Анонимен

преди 6 години

Те и кучетата раждат из драките но със зъби и нокти пазят малките си!А тез индиянки..нямам думи

12

да убиеш бебе!?

преди 6 години

И да получиш 3 години!?Баси еврозаконите,баси чудото!Нормалното наказание е незабавна стерилизация и за двамата,и най-малко по 10 години на топло!!!

11

Анонимен

преди 6 години

"а престъплението законът предвижда наказание лишаване от свобода до три години."Анархия!

10

Тео

преди 6 години

От цинична гледна точка е по-добре.Такива из_роди не е редно да се множат.Бог да прости невинната малка душичка,а тази,ако има други деца е редно на секундата да бъдат отнети.Не съм аз да решава кой да живее и кой да си замине от този свят,но не е ли логично да направи аборт?Не е ли логично да го заведе в дом за сираци?Сега адвоката и ще го изкара мъртвородено и най-мнгого наистина да и дадат до три години.Но няма да го крия-за мен трябва с лопатата по главата доакто мърда га_дината!

9

Анонимен

преди 6 години

"...В багажника на семейния им автомобил е намерено тяло на новородено момченце..."ТОВА НЕ СА ХОРА, А ***!За такива трябва да се създаде специална психиатрическа клиника, кадето да ги оставят доживот - на лекарствени препарати докато болните им мозъци не се "опекат" и незаприличат на "зеленчуци"!Социопати, които вече са доказани унийци и потенцално са опасни за обществото!!!

8

Не вЕрвам

преди 6 години

'За престъплението законът предвижда наказание лишаване от свобода до три години.'Welcome to Bulgaria

7

колко несправедливо

преди 6 години

семейства, които толкова искат да си имат детенце и могат да му осигурят всичко необходимо и да се грижат за него, се борят с години докато видят двете чертички, а тия *** се множат безпроблемно като ***. Жалко, много жалко ...

6

Анонимен

преди 6 години

Ами не е ***, учителка била в основно училище. Което е още по - абсурдно. Като не е било желано, толкова ли не можа да направи аборт, толкова простотия...Преди малко видях друга статия, че за убийство на новородено, дават на майката 2 години затвор. 2 ГОДИНИ ??!!!??? И ще излезе сигурно след няколко месеца. Докато не се промени съдебната система с тия смешни присъди и мафиоти съдии и прокурори, така ще е

5

Не е

преди 6 години

Българка е и при това учителка. И точно затова изкараха и майчиното и мляко на показ. Ако беше *** щеше да има само инициали.

4

Стеф

преди 6 години

Просто това същество ,което е родило няма душа.Не мога да си представя какво си мисли някой,който души бебе.Смърт за тази индийка.

3

Анонимен

преди 6 години

Носила го е 9 месеца и накрая за 10 минути му е видяла сметката. Безскрупулни хора. Всеки, който е виждал новородено знае какво е - една беззащитна душица. Как им е минало през акъла да го удушат

2

Циник

преди 6 години

Животните са по-хуманни от ромите!

1

Анонимен

преди 6 години

Каква ромска драма дами и господа...