8

Бесен

преди 6 години

Пушенето е личен избор и няма нищо общо с реклами и какво ли още не. Проблем на днешните деца е затлъстяването и наркотиците. И в тази посока трябва да се търсят решения. Не всяко 12-13 годишно дете да пуши трева по цял ден. Малки момичета изглеждат като пр...ки. Пък колко са затъпели и как не учат нищо е още по страшно.

7

Анонимен

преди 6 години

не че нещо но:-водата се доставя по стари и ръждясали водопроводи а на някои места все още присъства канцерогенния асбест -храната е тъпкана с консерванти, подсладители, оцветители, сол, пестициди, нитрати, а месото с остатъчните вещества след имунизациите на птиците-въздуха е натровен с газове от заводи а автомобили__________________________Не пуша, но смятам че е редно въпросната госпожа да се захване да се бори първо за по-здравословни условия за хората които искат да живеят здравословно

6

Анонимен

преди 6 години

Лично аз предпочитам да си пия кафето с цигара вместо да се боцкам!И пет пари не давам какво е модерно на запад!

5

епидемия

преди 6 години

Снимките на умрели хора на кутиите с цигари депресират и водят до самоубийства включително деца ,и всичко това в полза на лекарската мафия и престъпни организации за трафик на органи по света!

4

Анонимен

преди 6 години

Да, забранете цигарите!Всичките пиянски изцепки и престъпления са защото престъпника е пушил цигари!

3

цигари-не

преди 6 години

Наркотици-може!Баш по европейски!

2

Анонимен

преди 6 години

Коалиция "Живот без тютюнев дим" ще искат да се забрани рекламата на цигари и тютюневи изделия.--------------А пък коалиция "Пешо и аз" ще искаме да се забранят дебелите дупaри, че е много, ама много грозно да ги гледаш.

1

Анонимен

преди 6 години

Ами отговорът е много *** - докато мафията на Суджуците и Пеевски са на власт.