60

Dies Irae

преди 6 години

Крематориумите са масово построени от Комунистите през първите 5 години след войната когато никой не е имал достъп до лагерите.Червения кръст е имал достъп до всички лагери през войната и не е докладвал за геноцид.Математически е доказано, че крематориумите (вкл. тези който са построени след войната) са крайно недостатъчно за да се изгорят толкова тела за толкова кратко време (реално 1941-1945). Финалното решение е било план за разселване на еврейте в Етиопия, Палестина или Мадагаскар.

59

Dies Irae

преди 6 години

проблем. За да не тръгнат епидемии се използва газ за избиване на ***, вируси и тн. И понеже ако се направи на открито няма да има ефект затова се вкарват в затворени пространства.3: Защо им е на немците да избиват безплатна работна ръка? 4: ако наистина искаха да избият еврейте и отчитайки, че Рим за 1 година заличава 1,2 мил. даки никой дори не би се опитал да оспори, че германците можеха да заличат всички еврей в Европа за има няма 6 месеца. Нека някой да докаже противно на написаното

58

Dies Irae

преди 6 години

Доказателства, че холокоста е долна лъжа:През 1933 година еврейте по светът са 15,315 мил.През 1948 са 15,753 мил.Е как хем са избити 6 мил. хем имат прираст от половин милион?Или всяка еврейка е родила поне по 1 дете (като се има на предвид, че е война и някой са загинали от бомби, глад и тн.) или просто холокоста е лъжа!2: Циклон Б е за унищожаване на *** - причината да го ползват върху еврейте е проста - ЗА ДА НЕ ТРЪГНАТ ЗАРАЗИ. когато събереш много хора на едно място хигиената е

57

Анонимен

преди 6 години

До историкстотитна милиони индианци ? Човече, много по малко са били. Но наистина някой трябва да разкаже за геноцида в СССР. Десетки милиони в мирно време.

56

Стамат

преди 6 години

Ах, разплаках се! Ама защо сте такива бе?!

55

историк

преди 6 години

Някой да каже нещо за индианските евреи в Америка? Или е дреболия геноцидясването на стотина милиона? Или то рездерватите не са като концлагерите? Що не сменим малко темата ,а?

54

Анонимен

преди 6 години

До men 57Това е така! Англичаните са унищожавали жените и децата на холандските 'партизани'! Ако трябва да сме още по-точни думата концентрационен се появява преди около 400 години в Индия където хора биват унищожавани като неудобни и нечитави индивиди! Много се говори срещу Хитлер че бил правил това и онова което си е ужасно разбира се но никой не споменава Сталин който със сигурност е унищожил много повече евреи но тъй като е бил удобен съюзник всичко това се замята под килима!

53

Анонимен

преди 6 години

До ramzes 60Мислите не би трябвало да водят до затвор защото "комунизма" уж си отиде! Със груба сила става точно обратното и този човек е точно подвластен на тази подсъзнателна утопия! Не го следвай!

52

Анонимен

преди 6 години

До men 58Ами щом не сме с "кофти" карма защо сме все със свалени килоти? Може би сме били древен народ но в момента сме дребен със ситно и завистливо мислене и привички - повечето! Живеем вече 10тки години с тези химери за "свещеност и величие" но за съжаление тази илюзия не ни помага. Градим си образи на всемогъщи а всъщност ме едни користолюбиви хапльовци със семейни обременености. В края на краищата сме народ като народ без нищо толкова особено - с изразен примитивизъм и повече комплекси.

51

ramzes

преди 6 години

към...MEN...мислите ти ще те отведът към затвора..ако разбира се не пишеш от там...събуди се

50

men

преди 6 години

първите концлагери в света ги правят англичаните за жените и децата на бурите доста преди т.нар. германски концлагери. от тех снимки нема ли да дадете. има достатъчно в интернет де шо да ви генерираме кликове на пошлата медийка ама срещу англоамериканските господари не се джафка а?

49

Руми

преди 6 години

Вие нещо не сте нормални ! Трябва да се покайте от греховете си за да не попаднете в истинския ад. Дано Господ спаси душите ви!

48

муспи

преди 6 години

Не е ли вече време за Нов Хитлер, и да има най после мечтаните от евреите концлагери?! Защото концлатера е измислен от евреите, те където се заселят и си го превръщат в концлагер, изсраел е също такъв, но скъп, защото е на наши разноски. Всичките евреи на света да се напластят в Месопотамия, и да се пускат за арабите от хеликоптери ножове и вилици. Соломон Паси ще си остане в България за зоологическата градина. - Другари, яжте и пийте като за последно!

47

ТОЙ БЕШЕ ПРАВ!!!

преди 6 години

Истината е, че нацистка Германия е била последният бастион на нормалността срещу еврейската мафия. СССР/Русия и САЩ са техни марионетки съответно от 1917г. и 1913г., както и Европа. Който си позволи да каже истината, веднага се обявява за злодей и се изолира от обществото по всички възможни начини. Юдейска диктатура, в това живеем.

46

До Хитлерови

преди 6 години

Пишеш абсолютни лъжи. Това с избиването на т.нар. "славяни" е измислица от комунистите, за да излъжат хората, че са победили "лошия". Сталин е бил човекът, виновен за избиването на десетки милиони руснаци. Само ще спомена клането в Катинската гора, извършено от комунистите по нареждане на Джугашвили, но приписано на германците. Ами Гладомор? Да, наистина е имало, а и все още има, опити да се унищожават други раси. И зад тези опити стоят юдеите.

45

Анонимен

преди 6 години

Той написал мемоари след войната, пък те записките му възстановявали... Мал0умна работа :D

44

Анонимен

преди 6 години

Колкото и минуси да слагате, драги юдеи, лъжите ви не могат да минават вечно. Защото вашата истинска цел е унищожението на бялата раса!!!

43

ACID

преди 6 години

Холокоста е лъжа! Радвам се, че и други хора го знаят.Разгледайте този сайт holocaustdeprogrammingcourse . com и ако сте open minded сами ще се уверите в това.

42

Българин

преди 6 години

Пълни глупости. Холокост е единственото събитие в човешката история, което се пази със закон. Защо ли? Защото е измислица.https://youtube/watch?v=XEZkvsK7nfohttps://youtube/watch?v=dtlPlZGvgY0

41

Ала-бала

преди 6 години

Търсете в ютуб: EUROPA - The Last Battle [Part 9]