65

Анонимен

преди 6 години

До чериЧерьошке, а не знаеш ли, че любимите ти "братушки" на два пъти унищожават българската държавност - 968г. и 1944г. Знаеш ли, че 1916г. Русия нахлува в Добруджа, а че 1915г. руски кораби бомбардират Варна и убиват мирни жители, вкл. деца? Ти българин ли си, иидиот?

64

чери

преди 6 години

ДО РУСОФОБИТЕ - БЪЛГАРОМРАЗЦИ.МАЙ ЗАБРАВИХТЕ КОЙ БОМБАРДИРА СОФИЯ ПРЕЗ 1944 Г. И КОЙ ХВЪРЛЯШЕ ИГРАЧКИ С БОМБИ НА ДЕЦАТА.МАЙ ЗАБРАВИХТЕ И ЧЕ С ПОМОЩА НА ТИЯ "ВРАГОВЕ" РУСНАЦИТЕ СЕ СЪЗДАДЕ ЗА 40 ГОДИНИ ТАЗИ БЪЛГАРИЯ КОЯТО ВИЕ 30 ГОДИНИ КРАДЕТЕ И ПРОДАВАТЕ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДЕТО ВИ ПРАЩАХА ПОДАРЪЦИ-БОМБИ. ЧЕТЕТЕ БЕ! ЧЕТЕТЕ НЕ КАТО ***.

63

Анонимен

преди 6 години

Тази дърта чанта в кое време живее??? Ние сме член на НАТО и НАТО са наши съюзници. От какво я е страх? Да не и се скара товариш Сольнце? Нинова български политик ли е или руски? Ако не защитава интересите на България, шут в гъзъ и бегом към Матушката.

62

чери

преди 6 години

До АнонименТЕ ФАКТИТЕ СЕ ПРОМЕНЯТ БЕ АРТИК. КЪДЕ СО КРОТЦЕ, КЪДЕ СО КЮТЕК. И ПОСЛЕ -ТИШИНА И ЛЕК СМЯХ. СМЯХ!

61

чери

преди 6 години

До пехотинецИ КАТО СЕ НАСОЧИ КЪМ КРИМ, И КАТО ИМ ВИДИМ ДЪНОТО, И КАТО ТРЪГНАТ ЕДНИ КОВЧЕЗИ ЗА ХАМЕРИКАТА, И СМЯХ, СМЯХ.

60

Анонимен

преди 6 години

Какво значение има театралниченето на другарката и мнението на когото и да било, пък бил той и българския премиер. Решението за черноморското натовско военно формирование е прието и се изпълнява. Отчетена е и българската мъглява натовска позиция. Флотът на НАТО в Черно море няма да бъде на българска територия. Излизането на България от НАТО няма да промени тази ситуация.

59

пехотинец

преди 6 години

Черно море трябва да бъде напълнено с най-малко 20-30 натовски подводници с ядрени бойни глави на борда! Освен това са нужни 50 разрушителя също с ядрени ракети и един самолетоносач с Ф 22 и Ф 32 на борда и хеликоптери апачи и команчи! След което цялата флотилия да се насочи към Крим!

58

Анонимен

преди 6 години

До русофилите- българомразци. Май забравихте кой нападна България през 1918г и как достойно се биха дедите ни в Добруджа срещу руския агресор! И ги разбиват.Дори Вазов възмутен пише силно стхотворвние срещу руснаците. А 1944 като но обявиха война без България да е била във война с тях и не е пратила нито един войник на изток и докараха комунизма. А и не забравяйте че Русия единствено заявява че на балканите няма нация българи а само сърби и гърци при учредяване на българската Екзархия . Четет

57

Анонимен

преди 6 години

Нинова да вземе да предложи да се закрие българската армия,защото това дразни руснаците.Само така Путин ще бъде доволен и няма да ни "изпепели".

56

анонимен

преди 6 години

както влязохме в нато и ес без референдум така и сега тихомьлком ще сенастанят ам бази аз искам мир на мен русия не ми е враг и няма да ме нападнение ще измрем само от тьпите си глави и простотията бьлгарска

55

редник

преди 6 години

Източна Европа ще е на пепел !

54

Анонимен

преди 6 години

Черно море,много е добре,слънце пече ,още по добре.На морето дупка,чака рака дей.Бомба падна,от Русия брей...

53

СМАЧКАЙ МУ ФАСОНА

преди 6 години

на тоя страхлив банкянски тарикат

52

Анонимен

преди 6 години

Ако не са ***, НАТО просто няма да просъществува! Нашите управници с тези отстъпления признават, че не могат да управляват и защитават държавата и я дават на концесия на който я пожелае.

51

Анонимен

преди 6 години

До 57 Ами твойте да разкажат и те нещо ? Нали бяха на власт няколко пъти преди Бирисов ? Ама то , като няма какво...

50

Анонимен

преди 6 години

Черно море , до колкото знаем НЕ е на България? Всеки може да си влиза в него свободно. Ние пак плюем съюзниците си за това никога няма да ни вземат на сериозно. Пише че румънски войници , ще участват, а не вие женски органи :))

49

НИНОВА

преди 6 години

забий му ЕДИН да му излезе всичкия въздух на ВЪЗДУХАРЯ. Стига се е дул като махленски бабаит. Пред нас де щото като отиде на ЗАПАД от ТРЪН все под полата на МЕРКЕЛИЦА се крие и никой не го забелязва

48

Анонимен

преди 6 години

Администраторът спи ли или има специално поръчение?Не видя ли коментари 44, 47 и още някои други?

47

Анонимен

преди 6 години

Ще дойде Бойко да обясни и вместо за НАТО-вските кораби ще разкаже за магистралите, за санирането, за забогателите пенсионери .... Демагог на десетилетието!

46

Анонимен

преди 6 години

До Брaнник и СмехуркоВие ще получите всичко за което мечтаете