11

Анонимен

преди 6 години

До 1Щом "преди" си имал образование ..Защо бизнеса цикли, защо образованието цикли , защо политиката цикли ? Нали именно сега управляват хора, които са учили "преди" ???? Родените след 89 още са малки и нямат управленска роля.Вие сами се излагате с коментарите си :) Точно вашето поколение е най-необразовано и най-НЕморално. Всеки ден ви гледаме по господарите ..основно възрастни от "преди"

10

Анонимен

преди 6 години

Проблема е в главите на пенсиите, които НЕ могат да преподават. Имат компрометирано минало , студентите нямат уважение към тях , няма практика , няма допирна точка с бизнеса , няма хората от реалния бизнес да водят лекции. Има просто едни учители в повечето случаи , без опит в реалния бизнес. Вижте , какво става по платените конференции във Варна и София по 200лв билети и залите гърмят от хора. Но се канят известни личности , които работят и имат умения.

9

Анонимен

преди 6 години

До даТака нарастна, че българинът се евакуира бягайки точно при своя палач от страните в ЕС. ЕС ни искаше само като територия - сортировъчен център, де да настани неканените гости..

8

Burzum

преди 6 години

Доктор Борисов какво мисли по въпроса?

7

да

преди 6 години

в България се случва нещо прекрасно - броят на хората осъзнали фалшивата, лицемерна и твърдо антибългарската роля на ЕС нараства главоломно !!!и този факт няма да остане без последствия за щастие !!!

6

Анонимен

преди 6 години

Здравеопазването го направиха търговско дружество, както и образованието по същия начин. Факт е, че отдавна нямаме образование. Сега, който се е записал той е изкарал вишу объзувание (правописните грешки не са случайни). Вече стана така, че и едно магаре да вържеш пред ректората и на него ще му дадат диплома след 4-5 г.Новите ни "приятели" първо се погрежиха да заличат образованието, защото на тази територия не са им нужни умни и мислещи хора. После стимулираха популацията на *** и загиваме.

5

Анонимен

преди 6 години

До Who am i ? като гледам и ти си от многото умни с вишу образувание в черепната кухина

4

Анонимен

преди 6 години

Защо слагате минуси на номер 2 ами късайте си дипломите и ставайте овчари тогава щом не искате университети. Чакайте Люк Соте да ви оправи и кумицата му Мария Габриел.

3

Анонимен

преди 6 години

Имампознат асистент във един от водешите ВУЗ-ове и директно му заявиха, че ако не доведе 10-15 студента, редовна/дистанционна форма тази академична година, от нова година да си търси друга работа.

2

Who am i ?

преди 6 години

Люк Соте да не ни дава акъли, Имаме мого университети, колкото толкова. Българина е умен и работлив затова има много университети и затова цяла Европа си внася кадри от нас., Сега заради ЕС ВУЗ-овете ни стоят празни. Люк Сюто като няма университети да прати немски, датски и белгийски студенти насам и да спре да се изказва от коневръза .От външно да изгонят датския посланик.

1

факт

преди 6 години

Преди имахме образование, сега -нямаме образование