47

хх

преди 6 години

През лятото имах работа на Слънчев бряг, Елените и Созопол.Ходих по около десет пъти там и няколко пъти в Кранево.Имам си там бизнес от около 2000 г . познавам курортите и имам съвсем обективни впечатления от години.Не съм гербер и нямам лични симпатии към министърката, но съм изцяло на нейна страна.Такова количество туристи като тази година е незапомнено.Дори чехи,поляци и унгарци се завърнаха.Но мутрафоните по морето нямат насита, то бива гьонсуратлък и алчност и лакомия, егати прошляците.

46

Анонимен

преди 6 години

Само тук броят туристите на калпак. Нормалните хора броят нощувките. Обаче информация за нощувките хотелиерите не дават....а сега всеки транзитно премина към гърция румънец е вече турист за нашата статистика. Всеки руснак, дошъл в собствения си апартамент на морето и той турист се води, а не резидент и т.н....стъкмистика та дрънка.

45

Кретен

преди 6 години

Аз ли да му плащам рекламната кампания? На мен някой да ми рекламира бизнеса? С фалшиви документи ползват пари по европроекти. Не осигуряват работниците си. Луди пари за коли, яхти, летателни апарати и екскурзии. Колко деца на туристи пострадаха в басейни и джакузита? Е, по-голяма реклама от това здраве му кажи. Никакво обслужване. Данъчен и полицай пред всеки хотел и заведение. За това искам да отиват парите от данъците ми!

44

Анонимен

преди 6 години

Дайте за 10 години да се правят резервации, може и за след 20. А може и за внуците. Тоя свят се ошашави с тия оферти за година напред. Луда работа. Дай да превърнеме живота в една нескончаема надпревара, а лято, а коледа, а нова година, а великден - я у лево. Вечно да съм в стрес няма да стане, ако има има, ако няма, майната му. Само битки за резервации ли стана живота?

43

Анонимен

преди 6 години

То на криви хотелиери, все министъра им пречи. Ами органаизирайте си нещата бе. Осигурявате си посещаемост и толкова. Дай министърката да ви води хората ли.

42

Анонимен

преди 6 години

Какъв туризъм има в БГ - 3 месеца сезон, 20-ина чартъра с пияни англичани и шведи, които ритаткамериреки по главите за забавление и неспирните герберастки лъжи.Туризъм има в Гърция и Турция. Защото знаят как се привличат клиенти и как да ги задържат.Айде сега герберастите и патреотето да слагат минуси.

41

Анонимен

преди 6 години

До До 39Ако не са руските туристи българксият туризъм ще фалира. Българите ще разберат какво акат бедните.

40

Анонимен

преди 6 години

Ами каликнакта толкова си може.Не е само Хасково и Кърджали.Гербераската некадърност и шуробаджанащина е проскмукала цялата държава.Българие е прогнила от корупция.

39

До 39

преди 6 години

Баш пък руските туристи изобщо вече не са основната част от идващите почиващи. Айде без русофилски провокации.

38

сминдух енд чесън

преди 6 години

Няма нужда от министър ,боеца от тихия фронт Симеонов е достатъчно навлязъл в материята,скоро ще настане и абсолютната тишина ,естествено поради липса на туристи.

37

Анонимен

преди 6 години

А бе, нали сме 10 години ЕС и 28 години евроатлантизъм вече, защо няма индустрия, икономика, технологии ами Българи живурка от руските търисти? Има инвестиции за магистрали и спа центрове и фитнес зали по селата, а за технологии няма?

36

Демократ

преди 6 години

България трябва да преустанови дипломатически отношения с Русия, да се спре издавнето на визи за руснаци и да ни идват само богати американски туристи от Флорида и Аризона!

35

Анонимен

преди 6 години

Ако е вярно, че е била изнесена публично невярна информация относно броя на почиващите у нас туристи, е редно съставителите и разпространителите й да бъдат изритани на мига!

34

Анонимен

преди 6 години

В България няма нормален туризъм. Има алкохолно-наркотично-проститутков туризъм за изметта на западна Европа и Русия в хотелите на мутрите. Нормалните хора не почиват в България!

33

ангел небесен

преди 6 години

Ангелкова сама ще си бега като догодина Турция отвори пак вратите за руски туристи и постъпленията паднат у БГ с 30+ процента.

32

Анонимен

преди 6 години

ТЕ ГЕРБ ВИНАГИ ЛЪЖАТ!!! АКО МИНЕ МИНЕ!!АКО ТУРИСТИТЕ СА 100 ХИЛЯДИ ОТ ГЕРБ ЩЕ КАЖАТ , ЧЕ СА 300 ХИЛЯДИ ЛЪЖАТА ИМ Е ВТОРА МАЙКА :D

31

Българина

преди 6 години

Ако швейцарците ходеха на ски в банско, какво ли ще се случи с техния министър? Значи нещо не е наред. Кой е виновен че българина ходи на море в гърция, все едно шефа на мерцес да кара бмв?

30

Реалистът 2

преди 6 години

... Какъв 'ТУРИЗЪМ" е това ?!?! ... Пияни , дрогирани и простовати Англичани ... дошли да правят "БАЛКОНИНГ" ;) , да опънат някоя лесна Българка и да се дрогират здраво ... защото наркотиците из "СЪНИ БИЙЧ" са нещо като ..... лукчетата в Аптека - ако си болен ! :) ... Застаряващо Шведи , Руснаци или Украйнци , които идват тук все едно са .... СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ И БЪЛГАРИЯ ИМ Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ и си правят каквото си искат с нашите продажници и *** ! ... ТОВА ЛИ ВИ Е ... "ТУРИЗМА" ... ?!?

29

пфф

преди 6 години

Ами прави са хората. На Запад хората си правят резервации 9-12 месеца предварително. За това реклама се прави на есен, а не Май месец, в противен случай е прахосване на държавни пари. Оделно рекламите са напълно неадекватни. Това се нарича безстопанственост.

28

Анонимен

преди 6 години

То цялото правителство е за оставка, не е само един министър, ама... лошото е че няма с какво да ги сменим.