109

Анонимен

преди 6 години

До ТЦТЦ - не разбирам дали си толкова т-ъ-п или си пубертет. Сигурен съм, че ще си намериш майстора. Естественият подбор не прощава. Да знаеш, страхотен донор си.Аре, със здраве, п-и-ч.

108

828

преди 6 години

До Свободен българинНедей да си издаваш невежеството тиквенико. Сложи в една малка кутия бензин и пусни запалена цигара вътре, да видиш какво ще стане. Нищо няма да стане!

107

Свободен българин

преди 6 години

До 828 - очевидно ТИ си големия умник. Пародия!

106

Антипут

преди 6 години

До АНОНИМЕН СОРРОСОИДуфф..де да беше наистина само за това виновен *** ...ама за това и само за това. Тиквен медал щяхме да му дадем.

105

828

преди 6 години

да не беше бягал от часовете по химия тоя...''умник'' от бензиностанцията щеше да знае, че бензионовите пари не се палят от вече запален фас, а от пряг досег с огън или искри. Трябваше да му счупят носа тия от колата.

104

Минаващ

преди 6 години

Браво! Браво! Еваларка на служителя! Да му увеличат заплатата двойно! Такива трябва да бъдем всички българи - непримирими към нарушителите на реда, към гъзарите, към мутрите, към корумпираните, към наглеците... и още, и още... Само така ще се променим. Иначе ще страдаме, ще страдат и нашите поколения. Денят ще ми е по-приятен след като видях този клип.

103

ха ха хааа

преди 6 години

Много шМатки има в тази територия!

102

Анонимен

преди 6 години

Преди много време в Перник така са омайвали момите. Първо я завеждаш до Пернишката печка тя се стопля и вече е влюбена в пернишкия момък. Тъй като това е обичай в града и нашия "герой " по същия начин в стария пернишки Опел пали си цигара и чака момата да клъвне като това е сигнал че вътре е топло и да се влюби в него и така да заживеят в мир и щастие. Просто в Перник са традиционисти.

101

АНОНИМЕН СОРРОСОИД

преди 6 години

Както винаги и за всичко е виновен Путин и руските хакери. Дайте да дадем още санкции за Русия, дрогаре говедаре!

100

Анонимен

преди 6 години

Винкелуо даде фира.

99

Анонимен

преди 6 години

Пернишките печки не са на модa от 20 години да се изхвърлят на *** или за скрап. Това рапърче е от Перник и димеше точно както Пернишка печка.

98

Да

преди 6 години

Ало, ДНЕССССС, откога ке,леш е мръ,с,на дума ??????!!!

97

Анонимен

преди 6 години

малоумието на някои хора няма край

96

Да

преди 6 години

Ало, ДНЕС, откога ке,леш е *** дума ???!

95

Да

преди 6 години

Явно първо му е казал, а наглият *** нещо му се отговаряше ! Само така с такива тиквеници !

94

Анонимен

преди 6 години

До ТцТц, ми като не искаш да те гасят с пожарогасител и да не ти цапат колата няма да пушиш до колонките. Просто е.

93

скънка

преди 6 години

Да се пуши на бензиностанция е чисто и просто лошо възпитание. Може да хвърлите цигара в кофа бензин и ще видите, че тя ще изгасне.Нито цигара,нито мобилен телефон може да предизвика пожар на бензиностанция. ЕДИНСТВЕНИЯТ вариант е чрез статично електричество.

92

Един

преди 6 години

До ТЦТЦИ като превъртиш кво. Има едни заведения Център за психично здраве им викат като си *** да пушиш на бензиностанция не с пожарогасител ами и с юмрук в муцуната ще ти изгася фаса *** пък ти си превъртай колкото искаш.

91

наясно

преди 6 години

Типично поведение на пубер, който смята, че като пуши е станал голям. И прави какви ли не простотии само за да кади. Прости ***.

90

Анонимен

преди 6 години

живея на бул. Цар борис 3 и предлагам от Перник да не ги пускат с автомобили в София