100

Анонимен

преди 6 години

от 105 За да храни нашите *** ли?

99

Анонимен

преди 6 години

до 104 И що трябва Дългия да плаща данъци от милионите му изкарани с честен труд в България? За да храни нашите *** ли? Що ли?

98

Анонимен

преди 6 години

ДА СИ ПУБЛИКУВА ДАНЪЧНАТА И ИМОТНАТА ДЕКЛАРАЦИИ, ЩЕ МУ ПОВЯРВАМЩОТО МАЙ МИЛИОНИТЕ МУ СА В ОФШОРКИ И НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ.

97

Анонимен

преди 6 години

АЙДЕ СТИГА С ТОЗИ ИЗМИСЛЕН РЕФЕРЕНДУМ, БЕ! и стига си се правил на политик

96

CHALGARIN DUDAEV

преди 6 години

SLAVCHO KADE SI MERISH TI PISHKATA SAS KATALANITE>>>NAMERI SI TAM POO SVESTNI PAZITELI I VARVARI KATO TEB>>>CHE SAMO TI I BOIKO SHTE OSTANETE TAM SAS *** GLASOPODAVATELI.

95

777809909

преди 6 години

Че е прав Слави Трифонов - прав е , политиците се дразнят от референдуми , тук всички са единни - запазиха си субсидията ->> над 120 млн. за 4 години !!! Нека им е зле на политиците .Сега ,ч е такава мажоритарна система не е подходяща за нас , но защо нито една партия не проведе разяснителна кампания ??? Какво ли си казваха - " Те овцете няма да гласуват " , ама ........

94

Анонимен

преди 6 години

А Славчо какво прави в шоуто си?Омаскарява всички останали освен себе си...Абсолютен манипулатор и мошеник...Медиите били виновни...Ами ти къде си изкарваш парите!?Ще те знае ли някой ако не се появяваш всяка вечер по БТВ?

93

Прав е Слави

преди 6 години

Не може да се отрече, че има лични мотиви и това не са пари. Той има достатъчно пари. Прави го за спорта - летвата му е високо и не би могъл да загърби желанията на толкова много хора.Браво на Слави! Това е мъжка постъпка. Не знам дали бих гласувал за него - ЩЕ ВИДИМ! Но това сам ще си го избера. Може пък ГРОБ, БКП или Турците да изкарат някоя читава програма, не знаем още .... :D

92

Анонимен

преди 6 години

Слави и след 100 години ще го помнят, а "умниците", които го плюят ,плюят народа си анонимно.

91

учиндолски простак

преди 6 години

СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ - ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!

90

Бай Хур

преди 6 години

С кеф гласувах Против на референдума. Голямо промиване на мозъци беше. Идеята била, че нашия човек иска да прави партия и затова искаше да промени и системата за да вксра повече депутати. Да, ама номера не мина.

89

До 75ти

преди 6 години

Браво, много добре казано.Жалко, че малко мъже има ,като Слави.Само плюещи женчовци, имащи се за мъже.

88

ИВАН

преди 6 години

До наблюдателНе може да сравняваш двата референдума?Единият е законен,,този на Сл, Ттрифонов ,а другият незаконен постановено от Върховния съд в Испания,позовавайке се на текст от Конституцията,че Испания е неделима държава!За коя кръв говори това момче и знае ли за какво говори???

87

БАС ДЪРЖА ,ЧЕ:

преди 6 години

АКО "МАЙДАНА" Е ИЗМИСЛЕН ОТ САЩ и ЕС------то "РЕФЕРЕНДУМИТЕ " са измислени от *** и левичарите на Русия и Европа!ТОЙ--Слави....... пръв направи опит да се ДОКАЖЕ!!!/..ама му мина котка път...ха,ха,ха,ааааааааааа.../

86

Анонимен

преди 6 години

До 91 АнонименИ с мездренска бира "леденика" та да може да преглъща суджука

85

Анонимен

преди 6 години

Бойко се запаси със суджук, мислете му Вие

84

пуньо

преди 6 години

До Референдума-отсвиренвсеки управник си пише законите за него си и си брои бюлетините така

83

Анонимен

преди 6 години

Като спрат евросубсидиите след някоя и друга година ,глада ще голям да знаете

82

наблюдател

преди 6 години

Станиславе, айде стига с тези сълзливи изказвания. Бъди мъж и си признае, че не получи нужната подкрепа. Научи се и да губиш.

81

Референдума-отсвирен

преди 6 години

Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.