199

Анонимен

преди 6 години

Турските лекари са изнесли на българските урок по ЧОВЕЧНОСТ!!! Преди всичко. Останалото е професионализъм и лекарска отговорност . Ако човек извика българска линейка от собствения си град, отстояща на 2км от дома му, тя ще пристигне за 2часа. Тези от Турция идват за 5часа и как не ги домързя да бият път до България, за българска пациентка !!? А после Турция била изостанала,а България в ЕС е страшно напреднала.... по загуба на ценности.

198

Неочакван гост

преди 6 години

Не оправдавам случилото се, но сега е края на месеца и сигурно сте забравили но Пешо въведе лимити. Ако са си изпълнили лимита за месеца, приетия пациент е загуба за болницата. Освен това няма пътека кръвопреливане. Тези правила не са ги въвели лекарите.

197

Въпрос

преди 6 години

А ако жената беше "шведка" как мислите щяха да реагират докторята още в първата болница, до която биха се домъкнали тя и цялата й рода/махала?! Отговорът е очеизваждащ! Ние българите нямаме никакви права в тоя опит за държава, а само с единствено задължение да умрем, а шведите точно обратно, те са само с права, без никакви задължения, тях ги лекуват безплатно без да са платили стотинка данък и осигуровка през живота си. Стават от ден на ден повече, електоратът е важен за господа политиците.

196

Анонимен

преди 6 години

До ПенсионерЕй въшко, всяко майсторче, шоферче или дюлгерче си слгаше ценоразпис при комунизма,само лечението ви било без пари, ама на мой гръб ,и със символична заплата .

195

Американ

преди 6 години

Българският медицински персонал, дето все заплашва да "бяга за запад", в основната си част е бездушен, че и некадърен. С редки изключения.

194

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си пишат журналистите и лаиците,истината е една:За онкоболните трябва да се грижат онкоболниците!Защо в онкоболницата приемат само планово?Пациентите с тези заболявания имат специфични нужди и само там трябва да ги лекуват.Точка.

193

Анонимен

преди 6 години

При комунизма държавата лекуваше всеки безплатно,но нямаше банани и демокрация.Сега нали имате демокрация и банани всеки ден?Какво повече искате!

192

Анонимен

преди 6 години

Един мой познат тираджия, лежа в германска болница, при исписването, беше докаран с линейка от Германия до Видин, до входа на блока в който живееше. Грижите на медицинския персонал, каза, че са били все едно за него се грижат негови роднини.

191

Анонимен

преди 6 години

До 217 Напротив, много българи предпочитат за съседи турци,но истински турци, а не роми-мохамедани.

190

А???

преди 6 години

Страх от Наредби на Здравната каса за кръвопреливане?

189

Анонимен

преди 6 години

Хората са разделени на социални съсловия,казано просто.Бедни и богати.Богатите си бяха богати още по Татотово време,западни коли,вили,по няколко апартамента почти безплатни в центъра на големият град.А да не говориме за червените издънки от Бригада Чавдар.Там медицинските интервенции се извършваха в западна Европа,разбира се с държавни средства,по програмата...,,Наши Хори'',че нали здравеопазването беше безплатно.А за турция какво ?По османско,и Българи и Турци се равни,поданици на падишаха.

188

Оперирана е

преди 6 години

в Турция жената, затова е пристигнала турската линейка! Дано се оправи! Що се отнася за кръвопреливане на онкоболни е друг въпрос, много сложен за обяснение.

187

Анонимен

преди 6 години

От Румъния бяха пратили хеликоптер за техни граждани в България за д аги лекуват в Румъния. Смятатйте какво си мислят румънците за нашите болници.

186

1

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААОоо хаха, добре дошъл :D

185

Анонимен

преди 6 години

Турците ако знаят как ги мразят българите, а те лекуват българи.Само дето в Турция като кажеш "българин" и не те мразят. Докато в България ако кажеш "турчин" и гледай какво става.В България даже "шведите" не се мразят толкова колкото турците.

184

Анонимен

преди 6 години

По добре Турция да дойде,тук си е геноцид!Да *** и реформите им и правителстната ни

183

doctor gogo

преди 6 години

Сега ше напиша истината. Тази женица няма шанс в българия системата не дава пари за такива болни да им се удължават мъките, ако платиш на токуда 30000 и там щете оперират "успешно" а турците са тарикати, там няма безплатно ще им вземат парите и крайният ефект ще е същият ...... но около 100000 евро ще е по богата турска болница не българска . Не знам кое етично , трябва да се казва истината. иначе с пръдня боя не става.

182

1,2,3...9

преди 6 години

Нали вече "Токуда" и "Сити клиник" са турски, защо са отказали?На мой познат никой лекар не иска да продължи протокол за лекарство от НЗОК, защото е издаден от друг лекар, който така се е налапал вече, че престанал да работи с касата. Така и касата и здравното министерство са доволни - един пациент по-малко...Тук е феодална България, не е Турция.

181

Поручика Балканец

преди 6 години

Абе Борисов, какво стана с борбата с Корупсията?! Цацата какво казва, или и това не може?

180

Анонимен

преди 6 години

Болниците може да са 7 ама здравната каса е една, Защо да я лекуват на лекарите надника им си върви и смучат здраво от ЗК. За туй пък има много банани и тоалетна хартия за Коледа.