44

художника

преди 6 години

Не усещате ли как се подиграват с нас "Балъците" ? Уволнили ги били- голям праз. Частните болници са гладни за кадри, утре веднага ще ги назначат на работа, а народа ще е доволен. ЩО НЕ ИМ ОТНЕХТЕ ЛЕКАРСКАТА ПРАКТИКА? Това е наказанието за тия ПР0STAЦИ !!!

43

Анонимен

преди 6 години

Това с уволнението е най-баналното решаване на случая. Защото утре това пак ще се случи и какво пак ли ще уволнявате? Ще останете без хора накрая.И в нашата фирма доскоро уволняваха на поразия и сега изведнъж се оказа, че вече няма кой да работи и се молят и на най-некадърните да не напускат. Тези, които сега идват на работа не стават за нищо. Всичко свестно бяга навън и тук остава само шлака.

42

Анонимен

преди 6 години

Кват държавата-такава и спешната помощ!Докато не се събудим,няма да се оправят нещата.И не бой на лекарите,а пред Министерски съвет с камъни трябва.

41

до 43

преди 6 години

Тоя джентълмен в ѝанерика плаща поне 3000$ на ден за престой, ай ходи се лекувай без пари там, ще те изритат още на входа, ако нямаш пари

40

Анонимен

преди 6 години

Ще ви кажа нещо от гадна Америка. Там отношението към възрастните и особено болни хора е изключително! Бях поредно в Ню Йорк и се обадих на моя приятел който е в хоспис. Питах го как се чувства, той каза, че е ОК, но не може дълго да говори защото в стаята има ЕДИН ДЖЕНТЪЛМЕН НА 91 ГОДИНИ. Джентълмен а не "дъртак", "умреляк", или каквото се сетите. Моят приятел ми казваше, имаше рак, спокойно, ще ме излекуват. И наистина от години е добре. Сравнете всичко с нашите болници.

39

Анонимен

преди 6 години

Това уволнение е като късането на опашката на гущера.Бързо се отървава от нея, за да запази себе си.Това е направил и шефа на "Пирогов".А ако се направи едно честно разследване из тази болница, такива безобразия ще излязат на бял свят, че чудо ще стане...Отвратителното отношение към хората там е вече система.Махнали са две пионки, а системата си остава и продължава по същия начин както си знае. Това е проблема.Трябва цялостна промяна на здравеопазването от студент до министър.

38

Анонимен

преди 6 години

От както направиха здравеопазването от мисия в бизнес, докторрите станаха джамбази.Подхода им към пациентите е като на прекупвачи нан *** з акланницата.Почвам да си мисля, че по-отвратително нещо от български лекар няма.Поне напоследък образцови такива не съм срещал, дори и там, където си плащам яко.Плащам яко, получавам кофти грижи, сбъркани диагнози, неправилни дозировки и неправилни лекарства в рецептите и т.н. ...На тази пасмина и да плащаш и да не плащаш, все тая - те така си могат

37

Анонимен

преди 6 години

Пирогов не е това, което беше някога!Аз ходих там с бъбречна криза, едвам се държах на крака.Докторът не дойде на работа понне 4 часа. Цяла тълпа хора чакахме отред. Никой не ни обърна никакво внимание.Едвам хванах такси и с него отидох в друга болница, където срещу заплащане и за около половин час ми решиха проблемите.Бил съм и в спешен кабинет с подут крак, държха се с мен като с куче. Една дебелана там едва не ме изгони, по неясна за мен причина.Отвратително се държат с хората...

36

Мартин

преди 6 години

Трябва да проумеем, че България е страна от третия свят. Тук само законът на джунглата и законът на мафията раздават правосъдие."Око за око, Зъб за зъб"Ако корумпиран лекар ти поиска пари за да те лекува. Ако твой близък или приятел пострада заради немарливост и нагла постъпка от страна на мързеливо медицинско лице...върни му го тъпкано на него или неговото семейство.Такива същества ще разберат за болката на обикновените хора тогава, когато попаднат в тяхното положение.

35

Анонимен

преди 6 години

И на мене ми се случи и то с джипито но понеже съм чепат и казах направо че ще я направя във вечен пациент ! Разбра че не се шегувам !!!!!!!!!!!!!!!! Останалото за вас !

34

Анонимен

преди 6 години

В Пирогов са върнали сина ми една нощ. Отишъл с подут глезен и болка от ухапване от насекомо. Казали му: "Не сте спешен случай, имате си джипи. " А е петък среднощ. До понеделник да чака за джипи. После отиде във ВМА в спешен кабинет, там е прегледан в токсикология, изписани са му лекарства, били са му инжекция урбазон и се оправи.

33

Анонимен

преди 6 години

До ShoppКое в случая е без пари, че нещо не схващам.

32

Анонимен

преди 6 години

И ко като уволнят лекаря? Утре ще е на нова работа. Само за справка- тоя от видеото с Баба Гуси сега работи в Български Пощи на Руски Паметник.

31

nelineli9

преди 6 години

Сбъркана е здравната реформа, ясно е, не може здравето да е стока,а болниците търговски дружества!!! Не може да не си човечен, отзивчив и добър, щом си лекар!!! Сбръкани са ценностите в цялото ни общество!

30

Анонимен

преди 6 години

Уволнен. Колко е лесно и не наказуемо. Утре съдът ще върне уволнените лекари и държавата ще им плати всички разходи. В такива случаи оня, който е разписал уволнението да понесе своето наказание. То така всеки може. Уволняваш без да ти мине окото, а после държавата плаща като поп.

29

Анонимен

преди 6 години

Браво! Хайде сега за неизпълнение на трудовите си задължения да започнат подред уволнения, но да не започват от управляващите, че ще останем без правителство!

28

Мартин

преди 6 години

И после лекарите реват, че ги бият. Малко им е боят!Такива индивиди и подобни на тях, които искат пари под масата, са направо за трепане.Защо стават здравни служители, след като няма капчица хуманност в тях?!?На хората им писна от немотия и гавра от страна на държавните институции.Лекари, полиция, съд, социални, кметове, общински съветници, депутати,...всички са един дол дренки.Всеки гледа да те ограби и прецака. Душичка не му остана на човек.Все по-често ще се чува за саморазправа.

27

kolio99

преди 6 години

До Shoppградси незнам за теб, ама нормалните хора си плащат здравни осигуровки и никой не ги лекува без пари!

26

Анонимен

преди 6 години

НЕМА такава държава - вече всяко семейство е почуствала бездържавността която царува.Е ако я има то тя си използва за наказание на неподчиняващите се.Лекарите са само част от разпадналата се държавност.Но това зависи от всеки един от нас.Смирение или спасение или свобода.

25

риторично

преди 6 години

До АнонименЛекарят е длъжен да лекува всеки, даже да е най- големият престъпник на света. Първо ще му окаже медицинска помощ, после ако иска ще го предаде на властите.