73

Анонимен

преди 6 години

ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ГИ ОПРЕДЕЛЯ БОРИСОВ, ЗАЩОТО ПОЛОВИНАТА ОТ СТОЙНОСТТА Е АКЦИЗ И ДДС, А ТЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТ ДЪРЖАВАТА

72

Анонимен

преди 6 години

Таро Предсказание (Алфа Рисърч) пак е хвърлила картите

71

Анонимен

преди 6 години

Дали според авторката и сайта процентите близо до нулата имат по-висока стойност!?

70

Анонимен

преди 6 години

До Shopp Пазара ги определял . А де ! А кой определя акциза ?2 Баба ти ли И колко пъти ГРРАБаджиите вдигнаха акцизите ? . И цените на газта пазаря ли ги определя . Той пазаря щеше да определя цените и на тока, ама на мук . Тинтири ,линтири и папагали като теб.

69

luckyman

преди 6 години

А кой номер е Рачето? А Пинокио?

68

Анонимен

преди 6 години

точно така - 25% са близко до баницата -у тях и ножа и хляба и проекта и фонда и бенефициента - в София и по места . единни са ,защитават се, делят си , другите са лощия матрял дето плаща масрафа.

67

123

преди 6 години

Големи сте манипулатори. Как така 32 е по голямо от 54. Жалко ***, продавате се за жълти стотинки. Банкянският балон ББ ще изгърми един ден и вие ще се врътнете веднага. България никога няма да се оправи с такива политици и слугински медии. Един другар живее в свой собствен свят, държи цялата власт, разпределя порциите, организира платени протести, купува гласове с парите от субсидиите и олигарсите, печели чрез манипулация изборите, непрекъснато се оплаква и намира виновни, а хвалбите му н

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Koй сега е номер еднооооооо?Премиерът Борисов ве-е-е-е! Не си ли вдянал още-е-е!

65

Анонимен

преди 6 години

Koй сега е номер еднооооооо?

64

Анонимен

преди 6 години

Суджук паша ще е номер едно ,докато слуша и прави това което му кажат големите началници.

63

Анонимен

преди 6 години

"Алфата" вече май прекали - две хвалебствени статий само в рамките на неколко часа? Нека има нещо и за утре, за други ден и по една за всеки ден.

62

Анонимен

преди 6 години

До Василев - Направете си извод за умствения капацитет на другарката Курнелка!!!Отдавна са направени изводите по въпроса. Затова резултатите от избори 2017 са такива, каквито са!

61

Иван

преди 6 години

При Орешаря при тия цени на барела бихме карали в момента на 1.50 лв. литър бензин и дизел,но както каза богаташа Гербер всеки обикновен човечец би изкарал старата си колица и би пречел на богаташите Гербери със скъпите коли. Затова Бойко ги мори със скъпи горива за да не пречат по пътищата на неговите богати съпартийци!

60

Анонимен

преди 6 години

Миризливите руснаци ще ми лапат муя, защото пак ще гласувам за ГЕРБ и няма да ми крадат от парите, за да си купуват боярищник.

59

Иван

преди 6 години

До ShoppПрав е богатия Гербер. Спомням си месец март 2014 год. зареждах на точно 2.42 лв. дизела а на колонките бензина беше 2.40 лв. Барел петрол беше 112 $ тогава. Септември същата година когато вече Орешаря бе дал оставка и управляваше служебното правителство на Близнашки горивата бяха по 2.55 лв. при 105$ барела. Сега е 50$ точно и цените наистина са надолу само с 20% а барела е надолу с 100%. Прав си че Орешаря не е последна инстанция защото ако беше той бихме карали на 1.50 лв. литър

58

Анонимен

преди 6 години

Всички български политици са купени от руската олигархия, без Бойко Борисов. Затова заслужава поклон. Голям българин!!!

57

Анонимен

преди 6 години

О, неразумни и юроде!

56

Анонимен

преди 6 години

Велик е Борисов!! В историята ще пише, че Борисов е дал началото на края на ужасното руско робство на оскотелия български народ. Има няма 20 години и ще успеем напълно да се откъснем от миризливите руснаци, стига Герб да е на власт, иначе пак ще се потъва в блатото на майка русия.

55

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

54

ГЕЙбероебача

преди 6 години

Абе тези двамата СТРАНДЖАТА и ГЕЙбера богаташа се еб*ат е ясно. Но кой от двамата е активния и кой пасивния. Май СТРАНДЖАТА защото съм го еб*ал както знаете но този богаташа е някаква нова звезда.