12

Кръчмар

преди 6 години

Моите гости го знаеха това отдавна

11

Анонимен

преди 6 години

Жената направо да си търси правата в Страсбург- в *** права мат само престъпниците.

10

БХК

преди 6 години

Официално приемаме номинацията му за човек на годината, надпреварата ще е оспорвана има много кандидатури на убийци, изнасилвачи и биячи (все стойностни хора).

9

Анонимен

преди 6 години

В Скандинавските и другите цивилизовани страни от Европа е доста популярен спорта РИТАНЕ НА БАЛКАНСКИ КРАТУНИ срещу малко пари.Има доста, които идват в БГ да го практикуват, но тоя имаше малшанса случаят да се раздуха.

8

Анонимен

преди 6 години

2-3 месеца вече е задържан по арести и съдилища. Накрая и 5000 лева ще го глобят. Изобщо не е малко, напълно достатъчно е повече никога да не направи подобно нещо, а и хората, които четоха за случая също не биха направили подобно нещо.Наказанието си е предостатъчно, да се иска повече си е вече садизъм.

7

Istinata

преди 6 години

E vie kakvo iskate za edin ritnik pian da leji vzatvora li???ne go zashtitavam ama 5 bona ne sa malko

6

слравнение

преди 6 години

Когато *** риташе в немското метро 1. всички медии се упражняваха на тема народопсихологията в България, внушаваше се и колективна вина. 2. Осъдиха го на почти 3 години-ефективно. Когато шведът риташе, тоест направи абсолютно същото като гаджала никой не направи предаване за шведската народопсихология, нямаше коментари какви са шведите, а наказанието е смешно-въпрке ,че неговото престъпление е същото, като това, която направи гаджалът.

5

Анонимен

преди 6 години

Абе все някакъв спомен ще му остане от случката, пари за адвокати, месец арест, още два за квартира, случаят се разчу из китното му село и остана без работа. На колко осъдиха онези от Враца дето ошамариха оня пубер и той се спомина ,та все е нещо, друг е въпросът дали ищец е жената или прокуратурата, ако е второто - жената може да заведе ново дело.

4

Гюнтер

преди 6 години

Да разбирам че,са му дали пет бона.А нещо номинация от бхк,улица на негиво име,грамота...среща с живия Бог!?

3

Анонимен

преди 6 години

Браво на съдията така "страшно"'осъдил този дърт кухавел. Дано такъв подобен откачалник изрита майка му или жена му, за да го попитам как ще се чувства.

2

Анонимен

преди 6 години

Евтина държава.... евтино ритане на глави...Как да ни уважават... няма как

1

Анонимен

преди 6 години

А защо не провериха каква била присъдата в Швеция за такова деяние и защо не му го отредиха, за да не се чувства онеправдан?! 5000лв. - пълна подигравка с жената и с достойнството й - нормално... все пак сме Цървуландия и ццървули са всичките съдии. Една свястна присъда не са произнесли.